trucuri pentru machiaj
stie cineva care este secretul unui ten mat si luminos in zile toride? am incercat cu fond de ten si pudra, pulverizate cu apa termala, dar nu mi-a iesit. am probleme si cu anticearcanul; desi am incercat mai multe tipuri cantitatea necesara acoperirii cearcanelor mele devine evidenta orice as face.
multumesc!
Emma are nevoie de noi!
Raspunsuri
dooku3 spune:
In legatura cu mat&luminos in zile toride-cam greu.Anticearcanul vizibil..depinde ce folosesti:dupa cum ai observat,unele au o textura mai densa,mai grunjoasa si acopera mai bine;altele mai fina si(de obicei)acopera mai putin.Eu m-am oprit la Max Factor ca anticearcan.Nu sunt foarte multumita de miros dar e fooarte fin,nu lasa acel aspect de masca,indiferent de cantitatea aplicata.
unboticutz spune:
dooku3, merci de sfat! mi-am luat ieri anticearcan maxfactor si sunt super incantata! e foarte foarte fin!
Emma are nevoie de noi!
vio_dia spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, cum se numeste? Am vazut ca fondurile de ten de la Max Factor au diverse denumiri, anticearcanul e din vreo gama anume?
dooku3 spune:
Pentru putin unboticutz:-)
Vio-dia,al meu este "Erace" dar,din orice gama iei,sunt la fel de fine ca textura.
vio_dia spune:
Dooku3, multumescMai am doua, unul de la l'Oreal, Infaible, si ceva de la Oriflame, dar nu sunt multumita de ele, nu acopera bine si se strang in pliuri daca aplici mai mult, iar aspectul e nenatural, de masca
Abia astept sa incerc unul de la Max Factor acum, ca m-am saturat sa-mi tot vad cearcanele in fiecare dimineta cand ma chinui sa le acopar si nu reusesc
aniela23 spune:
fetelor, haideti sa mai scriem de alte trucuri folosite de noi cand ne machiem , simple dar eficiente.
Eu de exemplu :
-Imi incalzesc clestele de intors genele in apa calda sau cu feonul inainte sa imi intorc genele si intoarce genele mult mai bine
- Imi pun corector pe aripile nasului, mai deschis la culoare decat machiajul si imi face nasul mai mic, mai ales in poze diferenta se vede foarte bine.
Daca imi mai amintesc va mai zic
mihaelk spune:
Trucuri
-Pun fodul de ten pe dosul palmei si il las cateva secunde, ca sa ia temperatura corpului si astfel se intinde foarte bine si nu se cunoaste pe fata
-pulverizez apa termala dupa aplicarea fondului de ten si a pudrei(neaparat in strat subtire)
-niciodata fard de pleoape strident in alelasi timp cu cu ruj strident
**blonda rau**
danet spune:
Eu am gasit explicatii foarte bune si multe demonstratii pe un site : beauty zone.
cel mai bun anticearcan pe care l-am avut ; Helena Rubinstein -Magic concealer ,absolut remarcabil!