Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca
Raspunsuri - Pagina 4
madau spune:
Eu am tot fost in Mamaia in ultimele 3 sapt si a fost super ok, sapt trecuta am avut chiar o nunta acolo, ne-am cazat la hotelul unde ne cazam de obicei in fiecare an si ne-am simtit super bine, curat, mancare buna, servire ok....
Aaa, hotelul se numeste CONDOR, vi-l recomand cu caldura. Am platit sapt trecuta 220 ron camera/noapte...acum nu stiu daca s-o mai fi scumpit sau nu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claucia spune:
Vaaaaluri mari in Grecia: insula Skiathos unde am gasit o plaja: Hidden beach superba, cu nisip si valuri.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
teodraghici spune:
In afara de ce s-a scris pana acum, ma refer la nenumaratele motive pt care nu se mai merge la Marea Neagra, motivul pt care am ales sa nu mai calc pe Litoralul Romanesc: Preturile exagerate!
ioanadara spune:
quote:
Originally posted by teodraghici
In afara de ce s-a scris pana acum, ma refer la nenumaratele motive pt care nu se mai merge la Marea Neagra, motivul pt care am ales sa nu mai calc pe Litoralul Romanesc: Preturile exagerate!
Teo
Exact.Nu stiu cum am uitat.
Este o adevarata neobrazare ce preturi practica toti pe litoral in total dezacord cu calitatea serviciilor.
Este mai ieftina Grecia sau Bulgaria .
Amethyst spune:
Uite ca desi ma tot plimb pe la alte mari si tari de cativa ani, anul asta am ales sa mergem la marea noastra pentru ca am un copil foarte nerabdator si care se plictiseste repede, un drum mai lung este un cosmar pentru noi acum cat e mica si ne vom duce in Mamaia la un hotel de 4 stele, eu plec cu ideea ca o sa fie bine si o sa fim serviti frumos, ca va fi curat si-o sa avem un concediu placut.
Va spun cand ne intoarcem.
Dar daca voi credeti tot ce scrie un ziar abject precum libertatea....
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Tonnia spune:
Pe litoralul nostru este jeg, jeg mult de tot! Cine nu il vede cred ca isi impune sa nu observe ca sa nu-si strice vacanta. Am fost in ultimii 2 ani si am stat in conditii extraordinare...si ce daca? Alge putrezite, gandaci si muste pe plaja, jeg in restaurante, chiar in cele bune, sa nu va uitati prin bucatarii! La Mamaia am avut plaja privata, era mai liber, altfel...in statiune nu aveai unde sa-ti intinzi sezlongul, te uitai in fundul altuia, n-aveai spatiu nici 50 cm in jur, ascultai tot ce vorbeau toti...taaaare bineinteles.
Una e ce putem sa ne permitem si ce vrem sa alegem si alta e sa nu observam mizeria.
Si rahati in mare am vazut, jur! Nu unul! Deci, oribil!!!
Sa nu mai adaug ca era o aventura sa te plimbi prin Mamaia cu 2 carucioare cum aveam noi, nu erau rampe, trotuarele ocupate, o luam pe strazi unde circulau aia ca nebunii, absolut nicio facilitate pentru copii, nimic.
Dar e drept ca sunt aspecte pe care le observi mai ales cand ai copii, daca ai 20 de ani si mergi doar pentru distractie, dormi 4 ore pe noapte, e Ok, o bere rece si o mancare buna gasesti.
Cristina_C spune:
Mai- o fi jegos prin unele locuri pe plaja sau in apa dar, cand si unde am fost eu chiar nu era asa, si nu m-am facut ca nu vad, din contra, nu stiti voi ce bine observ inconveniente de genul asta, nimic nu-mi scapa la o adica. Dar la masa ni s-au nimerit tacamuri si farfurii curate, mancarea parea Ok, cel putin nu ne-am imbolnavit de la ea, chelnerii nu erau nesimtiti si pe plaja am avut spatiu vital - am inchiriat sezlonguri, de obicei la margine, ca sa fim mai izolati de vecini.
Sunt curioasa cum o sa fie anul asta in Mallorca.
Tonnia spune:
Cristina, tu vii de afara, cred ca tie ti-era dor oricum de acasa. Si conteaza si cat stai pt ca la prima vedere e OK, s-auschimbat multe, vezi o telegondola, restaurante bune, vezi ceva schimbari. Eu am stat o luna acum 2 ani si 3 saptamani anul trecut si am avut timp sa aprofundez.
Mi-ai dat exemplu cu restaurantele, e adevarat ca acolo se vad progrese, aparent e OK, dar plaja si apa sunt infecte. Si atmosfera mie mi se pare de Lipscani, cum era el pe vremuri ca n-am mai trecut pe acolo, umar la umar prin toata statiunea, n-ai aer, o atmosfera de balci in sensul rau.
Culmea e ca s-ar putea sa ajung tot la noi anul asta, deci sadism in floare, haha!
Cristina_C spune:
Da, mi-a fost si dor si nici n-am stat atat de mult ca tine, Tonnia - acum 2 ani - doar 7 zile si anul trecut 10 zile, deci scurt si poate de asta aparent safe si prin statiune circulam numai cu masina - vreau sa zic dintr-un capat de Mamaia in celalalt.
Uite, ce m-a enervat pe mine teribil era ca o singura data am avut si eu nevoie de niste pastile si aproape farmaciile toate se deschideau la ora 9, putine la 8.30 si mie pe la 7-8 imi trebuiau! Chiar, exista o farmacie nonstop in Mamaia?
Si inca ceva - scarbos!!! - intr-o dimineata, in parcare - tocmai ne pregateam sa mergem in Constanta la Delfinariu cand am gasit langa masina asa ceva - a trebuit sa intram toti in masina pe partea cealalta si s-o ducem imediat la spalat ca era stropita - dar asta pentru ca am avut noi ghinion sa se intample chiar langa masina noastra. Dupa aia ne uitam foarte atent in ce loc parcam, insa ma indoiesc c-a venit careva sa curete locul respectiv
Si a mai fost o data un incident - s-au certat mai multi si a venit politia - asta chiar in fata unui hotel.
Si inca ceva negativ - de 2 ori au incercat sa ne incarce nota de plata la restaurant cu niste cactailuri fantomam, noroc insa ca ne uitam introtdeauna pe bon inainte sa platim. Am aflat apoi de la prieteni ca practica e frecventa. Culmea e ca oricum lasam un bacsis, dar alora nu le-am mai lasat.
ingridnen spune:
Noi mergem de ani de zile la Saturn...ce-i drept nu in plin sezon, ci la sfarsit de august. Nu este prefect, dar eu sant multumita... nu e aglomerat, mancarea este ieftina, plaja lata.... abia astept sa merg si anul asta
Si am multime de colegi aici care merg de ani si ani in Vama si la 2 Mai .. si au fost si prin tari straine... si tot pe litoralul romanesc "trag" ...fiecare cu gusturile lui
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni