i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:
Originally posted by Cristina_A

Elise, adopta-l tu, daca chiar vrei sa faci ceva pentru copilul nenascut. Ca asa, la dat din gura si din tastatura ne pricepem toti.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Auzi , il adopt io daca mergi tu sa faci dilatatia colului si sa-l scoti bucati , sau daca-l iei in brate si-l duci la incineratoriu, eventual sa si astepti pana moare , nu sa-l lasi asa , zbatandu-se

???
Tu chiar stai prost cu logica, acum m-am convins definitiv.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:

Elise, adopta-l tu, daca chiar vrei sa faci ceva pentru copilul nenascut. Ca asa, la dat din gura si din tastatura ne pricepem toti.

Preparing to run away.

Auzi , il adopt io daca mergi tu sa faci dilatatia colului si sa-l scoti bucati , sau daca-l iei in brate si-l duci la incineratoriu, eventual sa si astepti pana moare , nu sa-l lasi asa , zbatandu-se .
ca asa , la dat din gura , suntem buni toti

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

nu am inteles nikail adopti dupa ce face ea dilatatia colului...etc?

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

elise imi plac multe din parerile tale pe forum,dar de data asta ,......nu stiu daca ti-ai pune problema si altfel,adica sa fie a ta personala,ce ai face???

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:

quote:
Originally posted by XIO

quote:

Preparing to run away.

Auzi , il adopt io daca mergi tu sa faci dilatatia colului si sa-l scoti bucati , sau daca-l iei in brate si-l duci la incineratoriu, eventual sa si astepti pana moare , nu sa-l lasi asa , zbatandu-se

???
Tu chiar stai prost cu logica, acum m-am convins definitiv.

Preparing to run away.

Nu , nu stau deloc prost cu logica , da' vad ca tu ai ata pusa pe Elise de tot iei de ea .
Asa cum tu i-ai propus lui Elise sa- adopte , daca tot face lobby pt. ca el sa traisca , iti propun si eu tie , ca tot faci lobby sa moara , sa mergi si sa faci tu avortul, eventual sa arunci si cadavrul.
Ca deh , tot vorbim aiurea , nu ?

Ricea, aici este vorba despre o decizie medicala. Din cauza ca aceasta sarcina este avansata , pt. fetita mai bine este sa tian copilul.Dpdv medical.
Acum , nu stiu ce relevanta are ce as face eu , ce ai face tu sau ce ar face Sharone Stone, ci ce este mai bine in situatia data. Ori daca niste doctori , psihologi si avocati au hotarat asta .......

Ricea , sper ca ai inteles acum.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:

Auzi , il adopt io daca mergi tu sa faci dilatatia colului si sa-l scoti bucati , sau daca-l iei in brate si-l duci la incineratoriu, eventual sa si astepti pana moare , nu sa-l lasi asa , zbatandu-se .
ca asa , la dat din gura , suntem buni toti

Xio in primul rand nu-i dilata nimeni colul. Pentru ca nastere indusa in cazul unui copil de 11 ani nu are sens. Ii faci cezariana clasica, taietura longitudinala si fatul e scos intreg.
Apoi exista doctori care pot sa o faca si care o fac. Nu pentru oricine, ci pentru victime.
Ar fi bine sa i se poate oferi varianta in care sa se implineasca ce vrea ea acum: avortul in mod legal intr-o alta tara. Varianta pro-choice.

In varianta pro-life : astept sa semnezi actele de adoptie.

Asta v-am si spus. Suntem in tabere diferite.

Este foarte posibil ca aceasta copila sa aleaga avortul si pentru ca i se pare mai simplu pentru ea. Acum. Voi puteti sa o faceti sa-si schimbe parerea civilizat, nu impunand.
Pentru ca asa cum ma tot chinui sa-i explic lui Elise unei victime i se acorda dreptul de legitima aparare. Nu decid pentru ea medicii din .ro, cand ar putea decide medicii din UK sau US si sa-i dea dreptate ei. Este arbitrar si nedrept. Avortul sau nasterea se vor face amandoua prin cezariana, in acelasi fel cu riscuri crescute date de evolutia sarcinii. Nu-i nici o diferenta. Risca sa moara prin avort, risca si mai mult prin nastere. Motivele continuarii sarcinii sunt legale, intrucat fatul e normal si mama nu este in pericol de moarte iminent. Asa spune legea romaneasca. Alte legi spun altceva.

Dar puteti sa dati voi un exemplu. Si ea va poate sau nu urma pe o cale spre o societate mai buna. Puteti sa-i oferiti tratamentul psihiatric si psihologic de buna calitate de care ar avea nevoie pentru o viata, ea si viitorul copil, la fel si familia pentru a-i face sa o sprijine, sa-i platiti familiei o bona "in house" pentru ca aceea fetita s-si vada in masura posibilitatilor de scoala. Sau sa-l adoptati si sa permiteti fetitei o relatie cu acel copil. Sa le schimbati locatia parintilor si gasi un job sau sa treceti pe la psihiatru un sat intreg sau sa o adoptati si pe ea.
Este mult mai complicat emotinal, material decat un avort, este mult mai simplu decat ceea ce ar trebui sa-ndure ea singura. Un copil este un angajament pe viata. E doar o fetita violata... daca credeti ca puteti sa-mpartiti cu ea povara traumei ajutati-o. Daca considerati ca vi se cere prea mult dintr-odata pentru o straina, sa va schimbati viata, dorintele prioritatile, daca vreti sa fiti linistiti... daca vreti sa dati banii pe o casuta cu gradina si nu pe psihiatru, ganditi-va ca ei prin viol incestuos si sarcina i se impun toate acestea... nu-i judecati alegerea si respectati-o.

Eu un proverb indian... Nu judeca pe nimeni pana n-ai mers o mila in mocasinii lui. Eu atat am avut de zis .
Din pacate ProTV-ul nu se implica in ceva care are posibile repercusiuni negative de imagine. Fiecare are prioritatile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mi se pare absolut sinistru ce se intampla cu fetita aceasta. Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa treaca prin asta la o asemenea varsta. Mi se pare nedrept ce au hjotarat acele creiere luminate de medici si juristi impotriva vointei ei.
Si am citit si aici niste raspunsuri de ma doare capul. Ca daca tot s-a varsat laptele ce mai conteaza sa duca sarcina. Pai conteaza, ca o sarcina nu e asa... niste luni de zile ai o burta si gata. Sunt hormoni, emotii, asa ca pe langa laptele varsat acest copil isi va pierde copilul pe care nu are competenta juridica sa-l cresca. Dar vezi bine are dreptul sa-l faca. Cat despre ce e mai periculos pentru ea, cezariana acum sau la termen, pur si simplu logica mea nu face fata! De ce e mai periculos acum?
Si da, nu va fi lasata nici o clipa sa uite de ce i s-a intamplat si poate va imaginati ca acolo unde traieste ea vecinii care o vad cu burta o vor compatimi? Credeti ca o compatimesc cu adevarat pentru viol? Eu mai degraba cred ca o vor arata cu degetul si o vor numi tarfa. Si daca voi va imaginati altceva sunteti naive rau de tot!

Sper din tot sufletul sa parda sarcina ca sa nu se greveze cu mai multa suferinta!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Sneeuwklokje
Dar sa fie o eroina cu voia ei, nu sa o facem noi martira aspiratiilor noastre de puritate.

Asta sintetizeaza totul.

Si, ca tot vorbiti de adoptie, pe fetita de 11 ani cine ar putea s-o adopte ca sa-i ofere si ei o viata mai buna?

Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ricea...daca ar fi decizia mea personala ce as face?
Nu cred ca e relevant, eu am 33 de ani. E o diferenta imensa. Iar cind as fi fost pustoaica nu stiu, sincer, ce mi-ar fi putut trece prin cap sa fac. N-am fost in situatia asta.

Cristina,
n-am cum sa-l adopt pentru ca am deja un copil si sint mama singura.
Si nu as putea la ora actuala sa am grija de amindoi. Altfel, n-ar fi o problema. Pentru mine chiar n-ar fi.
Si, oricum, inainte sa vorbim de adoptie, ar trebui sa stim daca mamica naturala o sa il vrea totusi sau nu. Pentru ca, daca acest copil va trai, e foarte posibil ca atunci cind il vede sa se creeze o legatura intre ei doi.

In orice caz, discutia asta ar putea evolua constructiv spre ce putem face pentru mama si copil, in loc sa ne paruim intre noi (aaa...virtual, desigur.... noroc ca nu sintem fatza in fatza )

Deci...daca are cineva vreo idee.... in afara de transari ...ascult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Eu ma tot intreb daca mama are optiunea de a pastra copilul. Daca da, cum? La varsta de 11 ani exista pentru ea solutia asta? Are oare acces la un venit? Lagal o poate angaja cineva? Cum poate alege fetita asta sa-si pasteze si intretina copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by XIO

Ideea subliniata este ca s-a nascut un copil viu , care respira si care s-a luptat pt. viata inainte sa moara "peacefully" in bratele parintilor ,s i nu a fost scos si lasat sa moara intr-o bucata de material.

ia citeste si www.dailymail.co.uk/news/article-452318/One-GPs-wants-ban-abortion.html" target="_blank">aici

mai ales nu rata pasajele astea:

Doctors who refuse to sign the forms are committing an abuse of power. We believe they should send women to another doctor who will sign. If not, they should be investigated for malpractice.

The General Medical Council, which regulates Britain's 30,000 GPs, has laid down strict guidelines on how doctors with ethical objections should deal with patients who request abortion referrals.

It says: "If carrying out a particular procedure or giving advice about it conflicts with your religious or moral beliefs, and this conflict might affect the treatment or advice you provide, you must explain this to the patient and tell them they have the right to see another doctor.

"You must be satisfied that the patient has sufficient information to enable them to exercise that right.

"If it is not practical for a patient to arrange to see another doctor, you must ensure that arrangements are made for another suitablyqualified colleague to take over your role."

GPs with ethical objections are told to make them clear in advance to their colleagues in the practice and the surrounding area, to ensure a seamless transfer of a patient to another doctor.

Anyone who breaks these guidelines can be charged with malpractice and possibly struck off.

si un comentariu la articol de la un cititor:

If I was morally against the education of women I would not train to be a teacher, if I was against the use of animal testing I would not work for a pharmaceutical company. So why do people who are against certain NHS treatments become NHS doctors? There are thousands of people who apply to medical school so it is not as if we would be short of doctors if people of this persuasion opted out of medical school.

si uite www.netdoctor.co.uk/health_advice/facts/abortion.htm" target="_blank">aici cum se face avort in tarile civilizate... in nici un caz nu pe 'o bucata de material'

Mergi la inceput