Incaltamintea Ecco

Incaltamintea Ecco | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Vreau si eu ceva pareri vav de firma de incaltaminte Ecco. Am vazut la ei niste balerini care imi plac de mor, insa mi se par foarte scumpi (3 mil.). Sincer i-as cumpara, dar as vrea sa stiu inainte ceva pareri de la persoanele care au cumparat de la firma asta, daca chiar se justifica pretul. Mersi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si eu si sotul purtam de la Ecco de multi ani, incaltaminte de vara, care este foarte buna, practica, comoda. dar am luat din Elvetia si SUA.
eu zic ca merita banii, ca tine foarte mult, are si garantie!
acuma, daca te tine buzunarul....dar e de calitate!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Sunt super!!!

Recomand cu placere incaltamintea de la ei. E adevarat eu am luat de aici, nici nu stiam ca au a parut si in Ro

Incaltaminte foarte rezistenta si comoda... Pentru copil am luat mai mult de la ei... Pantofiorii sunt moi, captusiti cu piele... suntem foarte incantati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu am niste sandale sport din piele neagra luate din Germania de vreo 3 ani. In fiecare vara ma bat la degetele mari de ma omoara. Le port o data, ma ranesc si le pun la pastrat. Cu toate astea nu m-am indurat sa "scap" de ele ca sunt frumoase. In rest sunt comode (au talpa mulata dupa forma piciorului).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ok, multumesc frumos pentru raspunsuri! Azi ma duc sa ii iau, ca numai la ei ma gandesc. Adevarul e ca din momentul in care i am probat mi am dat seama ca nu m am incaltat in viata mea cu ceva mai comod!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Unde se gasesc magazine Ecco in Bucuresti? Poate am vazut dar nu am retinut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Initial creeata de tierry

Vreau si eu ceva pareri vav de firma de incaltaminte Ecco. Am vazut la ei niste balerini care imi plac de mor, insa mi se par foarte scumpi (3 mil.). Sincer i-as cumpara, dar as vrea sa stiu inainte ceva pareri de la persoanele care au cumparat de la firma asta, daca chiar se justifica pretul. Mersi!

sunt buni si merita toti banii

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by anda141

Unde se gasesc magazine Ecco in Bucuresti? Poate am vazut dar nu am retinut..

In Carrefour Feeria Baneasa

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Ecco sunt o firma daneza, de multi ani, is renumiti aici ca fiind foarte comozi,la inceput erau doar comozi dar nu si aratosi,acum au inceput sa-i faca si mai eleganti. Cel putin pt barbati si copii, eu zic ca au incaltaminte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si aici Ecco sunt la mare putere. Noi preferam sa luam de la ei ptr ca e rezistenta si au si modele frumoase, atat de barbati cat si dame. Nu mai spun ca islandezii poarta la nebunie sandalele lor, zi de zi la birou.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

tierry poate ne spui si noua ce ti-ai ales din colectia www.ecco.com/ro/ro/colectie/femei/2/casual/21/index.jsp" target="_blank">Ecco poate ne mai completam si noi colectia...

Apropo...orice model din site se poate comanda la magazin urmand sa vina cu primul transport din Danemarca(daca au pe stoc)...asa ca daca va face ceva cu ochiul

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput