Copiii au alta perceptie despre viata....!
Raspunsuri - Pagina 2
sanziana72 spune:
Super faine si adevarate toate! De ce ne pierdem capacitatea de a intelege lumea in felul acesta ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
michela09 spune:
Este f. adevarat ca lumea e perceputa de copii cu totul diferit fata de noi adultii. Poate ar trebui sa incercam sa vedem si noi lumea prin ochii lor,macar din cand in cand, numai ca e ceva mai greu....
M-au distrat teribil povestioarele! Multumim fetelor care ni le-au imparasit!
Mihaela
adrianaloy spune:
Uite una proaspata-proaspata, de cateva ore: azi mi-am luat copilul (8 ani) la serviciu ca aveam de gand sa stau doar cateva ore. Seful meu uraste sa ne vada pe internet, pe alte site-uri decat cele de profil(electronics). L-am rugat pe cel mic sa-i duca lu' sefu' un pachet care tocmai sosise. Intra Mihai pe usa "Special delivery!", bossul rade, copilu intreaba "Ce mai faci? Esti ocupat?", omu' zice "da"...si pushtiul: "Really? io credeam ca te distrezi pe You-tube..."
Mi-a picat fatza! sinceritate de copil...sa-l vad eu acum pe sefu' ce mai zice cand mai vede cate un ecran de DC.
flaviutza spune:
hai ca va dau eu doua reale.
Prima,eu dupa prima zi de scoala "mami daca e tot asa, ma mai duc si maine"
A doua,cea mai tare perla scoasa de fi-mea in patru ani de existenta. Duminica votarilor, trec cu ea prin primarie ,intru la secretara primarului si dam de primar acolo ,se uitau toti la tv la exit-polluri..toata lumea stresata,emotii mari. Nu apuc sa salut ca fi-mea sare"tu esti nenea ala de pe toate gardurile,seful lui mami? am venit sa te VOMITEZ"
arminad spune:
M-am prapadit de ris cind am citit asta cu vomitatu .Deh ce sa-i faci riscurile celebritatii.
Am citit si eu una intr-o revista ..
Cica mama ii spune lui Gigel ,care obisnuia sa fie un pic prea sincer cu oamenii ,sa nu mai spuna nimic decit daca are ceva dragut de zis .Merge el cu mami la magazin si cum avea interdictie la facut aprecieri negative ii zice la vinzatoarei "ce mustata draguta aveti ,doamna!"
ni-na spune:
Sotul cu copilul (6 ani)la tara......sotul facand curat la porci.In mirosul infernal baiatul intreaba:tata,nu le putem face un WC,ceva.Nu se poate tata,asa sunt porcii.........replica copilului:SARACII PORCI,N-AU NICI IGIENA,NICI INTIMITATE..........
Luna1 spune:
Super toate perlutele si mai ales viziunea copiilor asupra vietii.
Sa va spun si eu ultima perla spusa de fiu-miu (7 ani in curand): Mami la scoala copiii spun ca pt a face bebelusi trebuie sa faci s-e-x. I-am confirmat : da mami, asa e. El: wow mami, inseamna ca tu ai facut s-e-x de doua ori, o data pt mine si o data pt Adelise.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
geanina-nica spune:
VAI DEABIA ASTEPT SA INCEAPA SA VORBEASCA SI AL MEU SA VAD CE PERLE SCOATE HIHIHIHI
b.nica spune:
pentru mi ro ca a deschis acest subiect care descreteste fruntile si ,...pentru cine il continua cu alte perlute tari.
mi_ro spune:
Multumesc pentru felicitari! Am si eu un pitic de 1 an si zece luni si mereu cand face cate o nazbatie ii zic ca e bandit. El nu poate sa spuna cuvantul bandit in schimb zice bambi sau ceva de genul asta. Intr-o zi sotul meu vorbea la telefonul mobil si copilul vroia sa-l aiba si el . Sotul i-a explicat ca i-l da mai tarziu dar nomal ca Tudor nu prea a inteles ce vrea tata sa spuna. S-a pus in cur si a inceput "bambi, bambi, bambi!!!" La inceput sotul nu intelegea ce doreste dar i-am tradus eu ca Tudor de fapt il face bandit.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282