Ma ajuta cineva?

Ma ajuta cineva? | Autor: S_daniela

Link direct la acest mesaj

Am nascut in urma cu 5 luni de 2 luni asta e a doua luna iau antic. Karissa prescrise de medicul ginecolog,am observat de vreo 2 sapt ca m-am ingrasat nu mult poate un kg doua.c rede-ti ca ar trebui sa schimb anticonceptionalele sau sa mai astept pana dupa 3 luni de la inceperea lorsa vad daca ma stabilizez?De sarcina nu cred ca se pune problema nu?pt ca l-eamluat la aceasi ora seara nu am intarziat mai mult de 30 min niciodata,am respectat cele 7 zile iar a 8 am inceput alta folie.Dar m-am ingrasat si nu vreau sa trec de o anumita limita.Va rog mult sa-mi raspundeti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Parerea mea este ca ar trebui sa schimbi anticonceptionalele.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cel mai indicat mod de a lua anticonceptionale este sa o faci dupa recomandarea medicului. numai el iti poate prescrie ce anticonceptionale ti se potrivesc! se pot face si analize care ajuta la prescrierea anticonceptionalelor potrivite.
daca nu ai avizul unui medic, mergi de urgenta si cere sfatul. si stoparea lor brusca nu te ajuta deloc, nici faptul ca te ingrasi... mai ales daca ai tendinte....
sfatul meu, consulta urgent un medic! daca nu ai facut-o inca, iar daca iei pastilele la sfatul medicului, mergi si spune-i reactia asta, cu ingrasarea.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

eu m-am ingrasat foarte mult in timp ce luam anticonceptionale (5kg in 3 luni-dar stateam si acasa si nu faceam mare lucru) m-am dus la medic si m-a pus sa fac niste analize si mai amanuntite si mi-a schimbat pastilele.

parerea mea este ca pot fi si anticonceptionalele dar poate ai avut tu o perioada in care am mancat mai mult... eu zic ca ar trebui sa mergi la medicul care ti-a sprescris anticonceptionalele sa-i zici ce si cum, restul stie el.

o intrebare: mai alaptezi? in timpul alaptarii nu se recomanda anticonceptionale. exista unele mai putin tari speciale pentru perioada asta, nu stiu daca cele mentionate de tine fac parte din primul sau al doilea grup

bafta si numai bine

Mergi la inceput