AM SI EU MARE NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!
Dupa cum am mai spus (la alt subiect) sunt in ultimul an la Facultatea de Psihologie Sociologie. Acum imi fac lucrarea de licenta: Atitudini si comportamente in maladia de tip neoplasm. Normal ca trebuia sa fie ceva legat de ceea ce am experimentat. Trebuie sa fac si o parte de cercetare in care trebuie sa gasesc persoane, asa cum sunt eu, care au trecut prin acest diagnostic ca sa-mi complecteze si mie niste chestionare. Totul este anonim, nu ma intereseaza decat sa-mi iasa chestonarele. Va rog mult, ma puteti ajuta? Va trebui sa va trimit chestionarele prin e-mail.
Dati-mi si mie un semn, este URGENT!
Multumesc mult!
Trecand destul de recent prin aceasta boala nu am crezut ca voi fi in stare sa termin scoala, parca nu ma mai interesa, dar mai am putin si m-am gandit ca este pacat. De aceea va rog si pe voi sa ma ajutati.
Va rapesc doar 5 minute din timpul dvs. cu complectarea chestionarelor.
Imi puteti trimite adresa de e-mail pe privat.
Kiki, sper sa gasesti persoane aici sa te ajute. Eu nu cunosc pe nimeni in anturajul meu cu aceasta maladie ca sa te pot ajuta.
Inteleg ca ai nevoie doar de persoane diagnosticate de aceeasi boala ca sa iti completeze chestionarele?
Poate ar trebui sa rogi un moderator sa mute subiectul undeva unde sa fie mai bine citit, poate la generale macar pt un timp.
Multa sanatate si succes cu lucrarea de licenta!!
Iti multumesc Mindy. Imi trebuie doar de la femei care au sau au avut aceasta boala. Adevarul este ca si eu m-am trezit tarziu. Trebuia sa ma duc la Fundeni la spital dar sincer ma feresc ptr ca imi aduc aminte prin ce am trecut.
Multumesc ptr intentie macar.