Noi Si Harmonet !!!

Noi Si Harmonet !!! | Autor: stefandreea

Link direct la acest mesaj

Buna ziua doamnelor.Am inceput sa iau Harmonet acum 2 saptamani in urma dupa indrumarea unui medic ginecolog si ma simt chiar foarte bine de la ele,nu am greturi,dureri de cap sau cine mai stie ce fel de simtome cum am auzit pe la alte femei; precizez si faptul ca eu iau pentru prima oara anticonceptionale si sper sa nu am alte surprize dupa.TOTOSI AM O MICA PROBLEMA !!! cam 10 zile dupa incetarea problemelor am avut inca niste scurgeri destul de urate,nu-mi dadeam seama daca era menstruatia sau altceva..acum vad ca mi-am mai revenit..tot am niste scurgeri nu prea curatele dar macar nu e sange ca la inceput...A mai patit careva la fel? E de la ele nu?
Multumesc frumos si o zi buna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu am luat timp de 5 ani de zile HArmonet ... bine, cu cateva pauze ...

Nu am avut scurgerile de care zici, m-am simtit ff bine fizic, nu greturi, nu ingrasat etc. Dar mi-am dereglat complet organismul ... cand le-am intrerupt si am decis sa prestam pt. bb am avut mari probleme din cauza acestor dereglari hormonale. Am zis ca in vecii vecilor nu mai iau antionceptionale ... Asta a fost experienta mea, eu nu zic sa faci ca mine.

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput