Cine stie ? - despre sexul bb-ilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gtania spune:

Nici eu nu cred in asa ceva. Am 28 ani+ decembrie si la eco mi-a iesit ca as avea baiat.

Sa-ti dea Domnul sa ai uo fetita sanatoasa si frumoasa.

Tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

La mine da.Mai aveam 3 luni sa implinesc 25,deci aveam 24+07=31,deci baietel si asta am.DAR ma gandesc cand sa ca sa iasa unfetita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

La mine se potriveste la primul dar nu si la al doilea... Eu zic sa scoateti matematica din chestia asta cu bb-ii ca nu are nici o explicatie stiintifica. Eu cred ca depinde de ovulatie, din cate am citit e foarte plauzibil si la mine s-a potrivit. Daca ai ramas exact inainte de ovulatie, e fetita! Daca ai ramas in timpul ovulatiei sau o zi doua dupa, atunci e baiat. Si asta pentru ca spermatozoizii (deci e clar dependent de tatic) care aduc fetite sunt mai lenti si traiesc mai mult, deci au cum ajunge mai departe. Cei care aduc baietei sunt mai rapizi, dar mor repede. Deci daca oul mamicii e undeva pe aproape (in timpul sau imediat dupa ovulatie) primii ajung baieteii.
Pupici si multi bebici,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Exista un tabel chinezesc pe www.babyborn.com acolo afli tot. la Mine a mers.

Ioana si Stefan Dimitri
http://community.webshots.com/user/bebetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Am gresit este vorba de www.babycenter.com sau mai exact : http://www.chinagold.com/verify.htm.

La mine s-a verificat incearca si tu. succes si astept sa-mi confirmi.

Ioana si Stefan Dimitri
http://community.webshots.com/user/bebetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Nu stiu ce sa mai zic!! Am incercat pt. baiatelul meu de trei ani.

Haide sa-ti explic. Data mea de nastere este OK nu am ce sa schimb.
Vine apoi data de conceptie a lui BB. Daca pun data ultimului ciclu adica 3 aprilie 1999 iese baiat (si baiat am), iar daca pun data cind presupun eu ca afost conceptia 21 aprilie 1999, iese fata.

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Salut burtici !
Nici la mine nu se potriveste. La primul copil aveam 29 de ani si proiectul a fost finalizat in luna mai(05).... Rezultatul- o mindrete de baiat sanatos si frumos.
Sarcina usoara si ce-o fi... sanatos sa fie si sa ne bucuram de EA/EL!!!!
Misuca
Ps. De aceasta data eu chiar nu vreau sa aflu dinainte... pe bune.Iti dai seama ce surpriza va fi atunci ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIM spune:

SALUTARE !
La mine se potriveste. La echo mi s-a spus ca este baiat.
32 ani si a fost conceput in mai deci 05 deci este impar.
Nu conteza sexul, sanatos sa fie.
Sa auzim numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Salve

va propun si eu o chestie de verificat, din acest experiment ies cati copii si in ce ordine:

- trebuie un inel si o ata, tineti palma stanga cu degetele lipite, degetul cel mare perpendicular pe palma, palma orizontala;
- atingeti cu inelul mana de-alungul degetului aratator si al celui mare de trei ori dus intors;
- apoi il lastati liber langa mana;
- daca se roteste este fata, daca se misca in linie este baiat.

merge si la barbati si la femei, eu am verificat la persoane care terminasera norma de copii si a iesit intocmai. Sunt curioasa daca arata si inainte sa se nasca si daca la voi se verifica.

Sper ca ati inteles, daca nu va mai lamuresc

Pupici
Malina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Pentru distractie si mie imi plac kestiile astea - dovada sta subiectul cu Tabelul chinezesc.
Si la mine se potriveste : 26+11= baietzel !

Mergi la inceput