Cine stie ? - despre sexul bb-ilor

Cine stie ? - despre sexul bb-ilor | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa-mi raspundeti, cele care va amintiti urmatoarele:
1. luna in care l-ati conceput pe bb
2. ce virsta aveati in luna respectiva (nr. de ani impliniti ai viitoarei mamici)

Am auzit urmatoarea poveste: se aduna nr care reprezinta anii mamicii cu nr care reprezinta luna conceperii, iar daca rezulta un nr. par inseamna ca bb va fi fata, daca rezulta un nr. impar bb va fi baiat.

La voi cum este? Se potriveste sau nu?

Mel

PS: Sper sa nu fie adevarat pt ca altfel mi se limiteaza posibilitatile de incercare (eu i-mi doresc fetita si atunci cum am 29 ani ar trebui sa incer doar in lunile impare pt a obtine un nr. par)

Va astept cu nerabdare calculele!!!!!!!!

Mel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendraghici spune:

La mine si la cumnata mea se potriveste dar la sefa mea, nu. Nu cred ca e cazul sa te iei dupa chestii din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut!

Nu stiu de unde ai auzit asa ceva, dar e o mare prostie! Nu se potriveste de nici o culoare.Asa ca nu dispera si nu incerca sa gasesti o metoda de a concepe o fetita. Ce va fi, va fi. Important este sa fie sanatos.
Daca stai sa te gandesti un pic, ce legatura este intre luni pare sau impare si cromozomii pe care ii poarta spermatozoizii partenerului tau??? Sunt intr-adevar factori care influenteaza durata de viata si permeabilitatea spermatozoizilor purtatori de cromozom Y sau pe cei X. Daca o sa cauti pe internet o sa gasesti articole legate de asta. S-au observat legaturi intre aciditatea mediului vaginal si durata de viata a spermatozoizilor. Stiintific sau nu,nu exista inca o metoda naturala de selectie al unui gen al copilului.
Doar artificial...

,Dana,20 s si 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

la mine se potriveste...Fetitza: 29 ani si luna septembrie...
Cred ca este luata "regula" asta din calendarul chinezesc de calcularea sexului copilului...Si eu imi faceam tot felul de calcule din astea, am dat cautare pe net "gender predictor" si am citit acolo tot felul...Unele sint tare amuzante.
Numai bine si sa-ti dea D-zeu o fetitza ca tare sint scumpe...

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si la mine se potriveste. Am o fetita conceputa la 28 de ani in luna aprilie.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si la mine se potriveste-baietel. Dr cred ca e doar o coincidenta.

alinkav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

si la mime se potriveste:25+decembrie=baietel dar nu are cum sa fie regula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La mine nu se potriveste. La calcul imi iese numar par si am o mandrete de baiat.
Asa ca nu dispera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La mine nu se potriveste. Luna a 10-a, 27 ani si am o fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna!
Am conceput-o pe Emma in luna august...Eu aveam 26 de ani impliniti...Da...ce chestie...Se potriveste! Dar cred ca e coincidenta...O simpla coincidenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Dupa cum ti-am mai zis, la mine se potriveste... pana acum. Ce fericita as fi sa se potriveasca si acum!
Apropo de ce legatura ar exista intre luna de conceptie, varsta mamei si "alergatorii" partenerului, purtatori de cromozomi... s-a dovedit stiintific ca (pardon de efectul sonor) purttatori de cromozomi X sunt mai rezistenti la mediu acid decat cei purtatori de cromozomi Y (ca si in viata....... gagicele sunt mai puternice decat barbatii.... iaca ce anti-macho am devenit....). Oricum, sunte niste fire de praf in marea naturii ca sa putem sa intelegem miracolele acesteia.

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 13 saptamani si-un pic

Mergi la inceput