Cine si-a gasit sotul la matrimoniale, in ZIAR

Cine si-a gasit sotul la matrimoniale, in ZIAR | Autor: Jule

Link direct la acest mesaj

fetele !!
Eu mi-am cunoscut sotul prin intermediul ziarului "BURSA", in 1998. Dupa 6 luni eram ... recasatorita. Si cu 2 copii dupa mine. Si uite ca de 4 ani si jumatate, avem o casnicie frumoasa.
As minti daca as spune, ca e super-ca doar in orice familie sunt discutii , lacrimi de fericire si de durere, dar mai mult nu-mi doresc.
Pot spune ca am (suntem) o familie fericita.
Noch Frage? pardon, intrebari??
astept, fetele care au facut la fel ca mine .-)))
Pa, Jule

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Hai ca m-am speriat!Cand am citit titlul am crezut ca l-ai gasit la matrimoniale in ziar cautandu-si partenera !bine ca am gresit !fericire eterna iti doresc pentru tine si familia ta,iar strengarul meu trimite un dulce pupic fetitei tale (daca ai ,eu sper ca da ,altfel ramane dezamagit )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jule spune:

Piti,
...ai un baiat? vezi ca se potriveste, fetita mea are 9 ani(a implinit pe 2.8.03), dar am si un baiat, de 15 ani -poate ai si tu o fetita, poate le facem cunostiinta
Am o poza cu copii mei, la pagina mea personala.

Si nu in ultimul rind,NU AI GRESTI, ai citit bine- sotul meu, dadu-se acum 4-5 ani, anunt in ziar- la matrimoniale, pentru cunostiinta-casatorie,cu doamna din Ro, iar norocul lui a fost ca am fost si eu, una dintre cele care a citit anuntul si i-am raspuns.
Eram in "faza", de a cunoaste pe cineva-de a gasi un nou partener, ce daca era din strainatate....
Si iata-ma, ca de 4 1/2 jumate, suntem casatoriti. Cred ca mai inteles acuma, daca vrei mai multe amanute, ti le pot oferi.
Iti doresc o zi frumoasa
si trimite-mi o poza cu baiatul tau ( cati ani are?)
Cu prietenie, Jule

Mergi la inceput

Draga mea ,viermisorul meu e mic,are 1,4 ani si nu cred ca ii arde de indragostit acum inainte sa poata face la olita.Sa-ti traiasca puii tai si intreaga ta familie ,sa fiti la fel de fericiti ca si pana acum.Cum este acolo,nu sunt cam reci ca persoane nemtii ?Am fost si eu acum cativa ani in germania si mi s-au parut f distanti.Sa stii ca nu am inteles corect!Eu am inteles ca ai citit in ziar la matrimoniale cum ca sotul tau isi cauta o amanta ,nicidecum pe tine. Deci cum e ?Am gresit sau nu?Apropo,e greu la pubertate sau ai copii buni?de la Bucuresti pentru familia ta .

Mergi la inceput

Piti, Piti,
chiar ca m-ai inteles gresit,sotul meu cauta, o prietena, o viitoare sotie, el mai fusese casatorit cu o nemtoaica, dar a zis ca nu mai vrea nemtoaica, vrea una din EUROPA, caci sunt mai altfel, sunt mai de viata, mai prietenoase, asa ca a dat anunt la ziar si in Ro. in Bursa si acolo, am citit eu anuntul. Asa am ajuns eu sa-l cunosc. Dar e o poveste lunga si frumoasa, cand voi avea timp o sa ti-o zic daca vrei, bine ?
Deci, in nici un caz amanata, si mai ales, am doi copii, eu cautam un OM un sot, care sa stie sa tina,iubeasca, respecte si sa protejeze o femeie, de asta aveam nevoie eu in acel moment. Copii fiind primii pe lista, caci fara ei, nu plecam si nici nu-i lasam singuri, sau la altcineva. Eu i-am facut, si imi iubesc copii enorm. Tot ceea ce fac si voi face in continuare, o fac pentru copii mei dar si pentru mine si sotul meu.

Copii mei valoreaza pentru mine, mai mult decat un ocean plin cu bani.

Cat despre nemti, ai dreptate sunt cam distanti, reci, egoisti, dar trebuie sa specific, ca nu toti sunt la fel, unii pot fi foarte prietenosi, pe cand altii, te-ar minca de invidie. Dar depinde cum poti si reusesti sa-i "imblinzesti, sau domesticesti"
Ex.: eu la serviciu, am avut acum vreun an de zile, probleme cu cativa maistri( lucrez actualmente in laborator la control) si avind de lucru cu maistrii din sectie, nu sunt de acord ca tu femeie ( pe deasupra si straina-adica nu nemtoaica), sa te duci si sa le zici, ca ceea ce fac nu-i bine, sau sa faca in asa fel ca produsul sa aiba calitate. Asta ma costat multi, multi nervi , dar cu mina pe inima iti zic, ca am realizat ceea ce vroiam, adica sa-i imblinzesc, sa le dau sa-mi manince, ca puisorii, din mina. Acuma ma saluta, nu numai o data , de cate ori ma vad, intreaba daca mai am ceva neregului. Stii Piti, a fost greu la inceput, alta gindire, alta educatie au ei, noi suntem PRIETENOSI, cea mai buna calitate a romanilor, suntem de viata, stim ce vrem de la viata si pe deasupra neincrezuti( aici fac o paranteza, caci am mai auzit de la alte cunostiinte, ca sunt ceva rominasi de-ai nostrii pe aici, prin G., care vezi doamne, ei au pus coada la pruna, au uitat de unde au plecat si isi dau aere de nimeni nu-i poate intrece, dar in fine-oameni si oameni).
Cu vecinii cam la fel, poloneza ma saluta si vorbim multe, nemtoaica, da din cap, in loc sa raspunda la salut si se uita dupa perdea cand ies din casa, sa vada cum sunt imbracata sau daca-mi sotul dimineata cand pleaca la lucru
Cat despre pubertate, e frumoasa, daca stiisa o ti in friu. Baiatul meu are 15 ani, 1,80 inaltime si cateodata, crede ca daca e aici in G., trebuie sa asculte de prieteni, nu de parinti. -FALS-
, ia-m zis, eu l-am facut de mine asculta, ca daca nu maninca bataie pina ii iese din cap, emaniciparea asta timpita. pai, mama ma minca daca veneam tirziu acasa, si 10 minute daca intirziam, ma jumulea de par, aici ? l-am pus pe Baiat sa le intrebe pe fete, pina la cat au voie sa stea afara, auzi raspuns-la copil de 15-16 ani, pina la 12 noaptea si la discoteca pina dimineata la 3-4. Pai, sa te vad, i-am zis lui fimiu-te maninc cu par cu tot, numai eu stiu cate am facut si cate fac pentru voi, si de aceea vreau sa ma asculte si sa ma respecte, caci sunt parinte, nu prieten, care-l atrage la prostii ( fumat, furat si alte lucruri slabe). La fiica mea e altfel, ea e mai baietoasa, acuma sa mai potolt un pic, dar cand a venit din Ro. o invasem sa fie atenta cu tot ceea ce face, fiind mai mica cu 6 ani decat fratele, credea ca ea are voie sa faca ce vrea, nu---draguta-tu esti tot copil, dar mai mic si tebuie lafel ca si fratele cel mare, sa asculti si sa faci ce ti se spune. Acuma sunt mari si sper ca intr-o zi sa-si dea seama, ca nu le-am vrut, doar binele si voi astepta cu nerabdare clipa cand vor veni la mine si-mi vor zice :

" mami, mersi pentru tot ceea ce ai facut pentru noi."

Asa ca pot zice ca sunt o mama si sotie FERICITA.

Iti doresc multa fericire atit tie cat si familiei tale si cat despre al tau bebeloi, nu zice niciodata NU, caci nu stii ce-ti va oferi ziua de mine, im privinta copiilor. Am citit un anunt in forum unde o mamica e mai invirsta decat sotul ( prietenul). Asa ca nu se stie niciodata-Piti, de unde sare iepurele, de pe olita, ori din G !!!

Te pupa dulce din Germania
-Jule-o mamica OPTIMISTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Bun ziarul asta BURSA!
Si prietena mea tot prin intermediul lui s-a casatorit in Germania cu un bastinas!
Acum are 3 copilasi si este in vizita in Romania.

Mergi la inceput

DECI MAI LAMURIT CU NEMTALOII !NASPA SA NU POTI SA VORBESTI DESCHIS ,FIE MACAR SA POTI RASPUNDE LA UN SALUT.CE D-ZEU SUNT ASA DE RETRASI ?EU MOR DACA AS STA FARA SA VORBESC CU MAMICI IN PARC,DESPRE UNA DESPRE ALTA,MAI AFLU SI EU CEVA NOU,MAI DAU UN SFAT,MAI AJUT UN BEBE CARE NU ARE ,....SI LA SF.ZILEI POT SPUNE CA NU AM INVATAT CEVA DESPRE VIATA.ASTIA NU PETREC CU TOTII LA SF. DE SAPTAMANA?SALUTARE LA TOTI SI MAI VORBIM !

Mergi la inceput

Abla ca Zapada,
ma bucur ca mai e cineva care s-a casatorit tot prin intermediul ziarului Bursa. Sper sa mai fie curajoase pe lumea asta, care sa ia ziarul in mina si sa-si zica, " acum ori niciodata", de nu toti au avut computer acum 5 ani.... dar acuma e mai simpul inti in 1001 de siteuri, unde iti poti alege un partener, dar atunci era mai greu, riscai si daca aveai si un pic de noroc, atunci aveai asul in mina, asa ca, doresc la toate si toti numai bine si cat mai multa fericire, egal ca-i in Ro., sau in alt colt de lume.
Si tu Piti, pai vazu-i fatuca, ca nu-i asa de greu , mai inteles si ma bucur, sincer....
Cat despre convorbiri, sfaturi si altele, prea putini. Sasii sunt mai altfel decat noi, ce sa zic, ca-s multi care nici nu stiu sa-mi spuna unde se afla Romania. Pai e posibil?? noi invatam la scoala, frate, nu ca aici... Eu m-am certat rau cu invatatoarea fiicei mele, cand a inceput clasa a 1-a, in prima zi de scoala, le-a zis ca au voie sa vina cu jucarii, caci au voie sa se joace. Pai, m-am enervat si m-am dus la scoala si m-am luat de draguta de tova, pai doamna draga, eu imi trimit copilul la scoala sa invete nu sa se joace, i-am zis pe cand ea mi-a zimbit si mi-a zis, ca in primul an de scoala, sunt copii mai liberi, nu primesc note, deci...masa de scoala, mi-am zis, ca scoala ca in Romania nu voi mai vedea, eu cal putin , am invatat si ai mei imi mai trageau si pe la c.., ca sa invat,ca sa ajung cineva, pe cand aici, dca nu iti ti copii din scurt, se poate ca pe la 10 ani, sa inceapa cu anturajul si cu lucruri slabe, lucru ce eu nu-l doresc, caci nu de aia am facut copii, ca intr-o buna zi, sa-mi spuna, ca e ultimul in clasa, ca fumeaza, sau sa-mi raspunda, ca vezi doamne, aici, parintii( unii), isi lasa copii sa faca ce vor, dar mai putini sunt interesati, de cum invata si ce fac la scoala. Cred ca mai sunt mamici din G. prin acest forum si ele cred ca sunt la fel in tema, cu ce se intimpla aici in scoli, dar cum ziceam, depinde de NOI-parintii, cum ii timen in friu si cum ii educam, caci nu zic ca nu am avut si eu probleme, dar sincera sa fiu, le-am mai ars cate una si le-am zis, ca daca aud un cuvint, ii maninc, caci nu am nevoie de chiulangii si de smechieri in casa, mie trebuie sa-mi invete, nu zic ca trebuie sa fie primul in clasa, dar sa stie pentru el si pe deasupra vreau sa iasa ceva din el cand termina scoala, sa aiba o pregatire si mai ales sa fie -OM-respectuos si bine crescut si de viata, nu ca nemtii, copii vecinilor, nici buna ziua nu stiu sa dea-se uita la tine, cu o moaca de prost si gata. Dar eu mai mai sa-i scot si limba, ca sa aiba ce birfi, dar nu o fac, din respect, caci m-as putea cobori si eu la mintea p.......i, dar da-i incolo, nu se merita, mai bine le arat ca sunt o doamna( hm, scuze ca ma laud, dar asa e
Oricum e greu sa te intelegi, sau sa ajungi la o concluzie comuna, ex.: am colege de serviciu, care de cand am ajuns sefa de schimb, ma-r minca daca se poate, decat sa vina la mine si sa-mi zica" Jule, vezi ca nu ai facut bine, poti corecta si sa faci altfel", mi-a aruncat la gunoi, toate formularele ce le facusem. Si nu una, ci doua sasoaice invidioase, I-am zis sefului ca sa stie cu cine are de lucru, dar l-am rugat sa ma lase pe mine sa rezolv problema, intre 6 ochi, cu invodioasele de colege. Si Ca sa vada ca nu ma las batuta, mi-am refacut formularele si i le-am trintit pe masa si i-am zis ca daca inca o data se intimpla, il chem pe director-cu toate ca nu o faceam, dar am zis doar ca sa le sperii, caci ele stiu, ca daca zic ceva si fac, eu nu vorbesc in spatele lor, eu le zic in fata, asa ca "ciobanu", direct si la subiect. Si asa le-am pus cu botu pe labe si stiu acuma sa-mi aprecieze munca, caci nu de alta dar mor de invidie, cand vad ca tu esti nou venita si iti faci treaba cat mai bine, pe cand ele, asteapta sa treaca orele de lucru, sa plece acasa si sa-si ia banii. Pai, cate fete de-ale noastre nu ar dori sa aiba un loc de munca asa bun si cu siguranta, si-ar da silinta sa faca totul cat mai bine, pe cand astea, te roade si te birfesc pe la spate, ca nu au curajul de a vorbi deschis cu tine. daca tu nu o faci, atunci zice, ca esti fraiera, dar le arat ca nu sunt fraiera ci le arat ca am ceva in cap, nu zeama de varza, ca ele
Dar eu m-am obisnuit, acuma cam stiu, cum sa le (ii) iau, cum sa ma comport cu ele (ei) si cum spuneam mai sus, -daca stii cum sa-i faci sa-ti manince din mina, n-ai decat de cistigat. Trebuie sa ii ph..... rizind si atunci nu-si dau seama. Si facand asa am vazut ca am dreptate.
Dar ma bucur ca v-am gasit pe voi si mai ales acest minunat forum si ca pot discuta cat mai deschis cu voi...
Ma bucur pentru increderea voastra si pentru tot ce putem face impreuna. ma bucur ca. chiar daca nu ne cunostem,doar din internet, avem asa mare incredere unuu in altii si ca ne putem ajuta reciproc.
Asta se poate definii doar asa:

PRIETENIA ROMANEASCA-e lucrul cel mai de valoare, ce ne poate caracteriza pe noi-ROMANII

Va doresc la totii-TOT BINELE DIN LUME.
A voastra-Jule

Mergi la inceput