Nou stil de viata (212)
Raspunsuri - Pagina 8
CRISCOSTY spune:
Multumesc mult Zuzi Si eu iti doresc din suflet concediu placut si linistit, ma bucur ca veti fi numai voi trei. Sa faci multe poze, imi este dor de Isabella.
Crys si Dany
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Faci aluzie la "bateriile' de care vorbea MamicaDulce cand avea net?
mai, ce tinere de minte ai!!!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
Crys, ce atmosfera frumoasa! Se vede ca le-a placut si ca s-au simtit bine. Felicitari, e prima diploma?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Buna fetelor!
madelaine77Ziua de raport este tot martea.
De exemplu ce am mancat azi:
- 1 piersica si 4 caise
- 4 cartofi fierti cu ulei de masline si patrunjel cu 1 rosie si 2 castraveti
- seara: pana acum am mancat 2 caise si am rontait niste seminte de floarea soarelui.
Va las acum ca a inceput un film interesant la PROTV.
Revin mai incolo
Pupici
Vio, ce dieta ai tinut de ai reusit sa slabesti atat de mult??
Merci pt informatie si pupici.
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna,
[
Madelaine, bine ai revenit si hai, spor la treaba, ca ai de recuperat!
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Pupici 'sherifa Delidana'... (stiu ca nu mai esti sherifa...dar deh..cand am scris eu prima data la subiectul acesta mataluta erai sherifoasa..asa ca...pt mie tot sherifa esti..ca doar dehhhh...imi amintesc de ceva bice pe spinare...)
vikinga spune:
Hola fetelor! Intii am vazut lista sa vad daca sunteti toate slabe, da' vad ca mai sunt vreo doua dolofane oricum eu-s cea mai cea! Marti aveam 72kg, dar maninc in voie de toate! Ma mir ca am pus numai un kg! Pur si simplu mi-e foame si nu am chef sa ma abtin, tare simpla explicatie. Nici la sport nu am fost sapt trecuta. Ce mai, am un aer de vacanta in mine, is aeriana total, nu-s deloc in chef de treburi istovitoare cum ar fi slabitul, sunt in toane very funny. Dar sotul ma gaseste mai de treaba asa, cica-s mai relaxata si mai voioasa, well dupa o inghetata si piine alba si peste afumat gras si cite un muffin si o placinta cu brinza(apropos carina am reteta!) cum naiba sa nu fiu un zimbetDe ex abia ce am mincat niste calamri, scampi uriasi, caracatita si niste pesti mici din aia de ies crocanti, dar facute toate chestiile astea in stil nesimtit pt dieta, adica pane si in ulei incins, si am facut si o crema de usturoi de fapt am vrut sa iasa alioli, dar am pus atita usturoi de ar fi mindri toti stramosii mei din neam moldovenesc:)) Cred ca si mumia mi-ar pute ingrozitor pina si dupa o mie de ani:)) Si normal cu piine de vatra scoasa din cuptor si cartofi in stil spaniol. Saracul sotzul meu l-au taiat toate transpiratiile de la atita usturoi hahaha si neinspirat ori mai bine zis neexperimentat a baut imediat dupa, un pahar cu apa minerala rece asa repede repede de am zis ca ii ies ochii din cap de la iuteala:)Acum am mincat si-o inghetata si zac ca un greiere rotund cu burta-n sus.Am sa mai citesc si revin. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Yubi imi pare rau pentru pierderea sarcinii...cred ca ti-a fost si iti este inca greu. Nu te stresa prea mult cu dieta, ai mila de tine, ai trecut prin destule sufleteste si nu numai..Te imbratisez cu drag.Madelaine bine ai venit si spor la slabit!Zuzi ma bucur pt vacanta voastra in trei, o meritati din plin! Am sa citesc din urma, cred ca ai mai dat amanunte, dar sper sa stati macar o sapt sa va bucurati in voie. Stiu ca soacra e o problema.Violeta si mie imi e tare teama sa schimb bateriile la cintarTzuni dar ce-i cu tine de esti la categoria medie ca erai de mult fulg, doar? Parca ai ajuns chiar pe la 67-68. Tot bateriile ca la Violeta ori cintarul nou e de vina?Deli, spor la invatat! In ultima vreme nu am avut chef de net, l-am deschis intr-o sapt de vreo 2 ori si doar pt putin timp, in schimb am citit mai mult si ma gindeam la tine, cum se impaca netul cu cititul? De ex vizionatul de filme si lecturatul fac casa buna, dar cind sunt in pasa de citit de nu las cartea din mina pina nu o termin nu am chef de net deloc, mi se pare prafuit si plictisitor! Am terminat toba de tinichea a lui günther grass, citisem intii decojind ceapa, acum cred ca o sa o recitesc, ca sa respect ordinea fireasca. Am primit citvea carti din ro, ma asteapta versetele satanice a lui rushdie si inca altele. Asa imi pare rau ca in ro nu mai e de gasit o mie si una de sori o carte pe care nu am reusit sa o cumpar cind i-a fost vremea in librarii. Stiu ca tu ai alte teme de citit, teatru mult, dar e ceva ce-mi recomanzi? Mai ales de la editura polirom ca de aici comand online de ceva vreme si am incredere si la plata cu visa si la transport.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Tzuni acum am citit de ce esti la 72kg, mai eu cred ca fumeia de 30+ de ani nu mai e asa disperata de cum arata pt ca se simte destul de bine in pielea ei, adica da ne-am dori asa peste noapte, dar nu mai dam atita ca in tinerete. Stiu ca 2006 nu e departe, dar poate acum ai alte prioritati, alte lucruri is importante ori pur si simplu nu le putem face pe toate perfect. Nu-i asa Rolo? Tu oricum tre sa te lasi de junk food oricit de bine ar mirosi, si ingrasa rau si e tare nesanatoasa. Daca mai bei si sucuri gen cola fanta, chiar e aiurea. olo ai fost la dr? De la ce ai tu lipsa asta de fier? De la alimentatie austera? Ai tinut regimuri drastice? Multa sanatate si pofta buna la ficat de vita si ce mai zice dr ca are fie mult.Liris eu una urasc steperul! E singurul aparat pe care nu-l fac deloc la fitness, eu zic sa-l incerci intii la o sala sa vezi de-ti place. Pt slabit tre sa ai ceva ce te face sa trasnpiri, sa ai tempo, steperul il vad mai mult pt antrenarea muschilor, fireste e bun daca faci decit deloc, mai ales daca ai tendinta de a pune pe fund si coapse.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo