ce pantofi sa asortez?
Salut gagici...
Sambata merg la o nunta, la mare, in Mamaia la un restaurant chiar pe plaja, si sunt intr-o mare dilema cu, ati ghicit, pantofii. Mi-am luat o rochita foarte simpla, culoarea alb sidefat (perlat). Si nu am nici o idee cu ce pantofi si gentuta s-o asortez. Ce culori se mai poarta? Ma gandeam la ceva argintiu pt ca are irizatii argintii rochita...dar mai astept ceva pareri, nu de alta dar dupa amiaza plec la shopping.
Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Raspunsuri
rory76 spune:
Eu in locul tau mi-as lua ceva spectaculos, care sa atraga privirile spre picioare-ma rog, daca asta vrei- mi-as lua niste pantofi/sandale mov sau fucsia, si gentuta alba/sidefata. Merg bine culorile astea seara, ziua merge verdele, albastru intens, turcoaz, galben, roz...
"sky is the limit!"
Carrye spune:
Ce coincidenta frumoasa! Caci si eu am o nunta la Mamaia sambata asta, am sa plec de vineri poate fac si ceva plaja. Si eu tot azi cred ca am sa incerc sa gasesc o rochie potrivita. :) Legat de pantofi, daca rochia este alba, da merge argintiu doar ca din punctul meu de vedere argintiul ala frumos care sa nu arate rau se gaseste foarte greu, mai ales la poseta. Se poarta albastru anul asta, eu as opta pentru un albastru cum am vazut la Musette, doar ca n-as cumpara de acolo. :p
madau spune:
Sa incerc sa merg pe albastru m-am gandit si eu..doar ca nu as vrea sa asortez si gentuta tot albastra, poate sa caut un plic frumos sidefat, asemanator cu rochia si sa-mi caut ceva mai spectaculos la capitolul pantofi. Si ceva mov mi-ar ploace, numai sa gasesc o nuanta mai "potolita". Si sa caut si ceva accesorii asortate cu sandalele/pantofii. Of, tare greu...zau
Carrye unde e nunta? La ce restaurant? Noi mergem sambata dimineata si stam pana luni, sa mai facem si ceva plaja...poate ne gasim pe acolo. Noi ne vom caza la Hotel Condor, e chiar la Cazino...
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Carrye spune:
Poti pune un plic de un alt albastru, de pilda un bleu deschis. Chiar am vazut la Musette si sandalele sa fie de un albastru mai puternic. Sau ia un plic albastru puternic si sandale argintii. Sau sandale albastre si un plic colorat. Iti recomand sa cauti mai intai sandalele si dupa aia poseta ca ai mai multe variante. Eu asa am facut. La Aldo gasesti multe modele, importante sunt incaltarile.
Cat despre plecare, noi plecam vineri dimineata devreme si cred ca stam pana duminica seara. Ne vom caza la Hotel Astoria caci acolo avem rezervare, in restaurantul ala va fi nunta. Si noi tot pentru ceva plaja mai stam :)
madau spune:
Asaaa...am fost la Mall, n-am gasit nimic sa-mi placa , ce-mi placea aveau niste tocuri imense pe care eu nu pot merge, iar ce am gasit argintiu era destul de kitch-os...Fost si la Musette, am vazut niste pantofi albastri dar nu aveau numarul meu, am mai vazut ceva la Nine West dar aveau pe galben si roz fucsia. Mai caut
lorellay spune:
Da cum mergi cu rochie alba...nu eclipsezi mireasa?
Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
madau spune:
Nu e alba-alba, e un alb-crem, perlat, exact culoarea unei perle. Si nu cred ca eclipsez mireasa, pt ca rochita e foarte simpla, si o accesorizez colorat. Bine avand in vedere ca eu la nunta am avut rochia de mireasa cu albastru electric si n-am avut voal...
Tecky spune:
Merge orice culoare de pantofi dar frumos ar fi o culoare puternica care sa faca contrast cu rochita.
Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt