Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Tinem pumnii stransi. VICTORIE!!!
HAI ROMANIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

HAI ROMANIA!!! Sper ca Maria mea sa strige cat mai des "Gooo, Mania!" (Goool, Romania )

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele din Italia, e adevarata treaba asta?Chiar a aparut intr-un ziar italian ce zice mai jos???

Italienii ne cer sa pierdem meciul de la Euro, ca sa fim persecutati mai putin!

"Urāti, murdari, rai si putin tigani, romānii risca sa ne dea afara de la Campionatul European de Fotbal". Asa prefateaza un cotidian din Peninsula meciul Italia - Romānia, de la Euro 2008.

Īn opinia publicatiei citate, romānii sunt "cei care tulbura somnul acestei Italii neoxenofobe si pe care vrem sa-i vedem cāt mai departe de granitele noastre".

Meciul cu Romānia este considerat de catre ziaristii italieni unul de totul sau nimic, iar un rezultat negativ īnregistrat de Squadra Azzura ar fi echivalent cu o "razbunare a fotbalului patimas si crud asupra vietii".

"Vineri dupa amiaza, pe stadionul din Letzigrund din Zurich, nu vom avea de ales: ramānem sau plecam. Noi, care jucam īn calitate de campioni mondiali, contra lor, care, culmea, se joaca īn tara noastra cu propria lor viata, īn fiecare zi", se lamenteaza peninsularii.

Īn concluzie, italienii ne propun un blat similar cu cel din meciul Danemarca - Suedia 2-2, de la Euro 2004, īn urma caruia "macaronarii" au parasit competitia īnca din faza grupelor, īn timp ce cele doua tari nordice au mers īmpreuna īn sferturi. Ce am avea noi de castigat? Mai putina persecutie pentru romānii din Italia, promit jurnalistii din Peninsula.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Ce urat a aparut mesajul meu...cum sa il fac sa se vada normal?

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Adriana ,e oribil daca e adevarat!

Din ce ziar e luat asta?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hmmm, si eu care ma gandeam ca daca Romania va pleca acasa, voi tine in continuare cu Italia. Gee!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Alina, nu stiu ce ziar e, eu am primit asta pe mail de la o prietena si in mail am pagina unde scrie asta dar fara titlu si nici nu apare numele ziarului.De aia ma gandeam ca poate cineva din Italia stie mai multe despre asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, stirea cu cele scrise de un ziar italian a fost si aseara la ProTv la stirile sportive. O gasiti www.protv.ro/stiri/exclusiv-protv-ro/italienii-ne-cer-sa-pierdem-meciul-de-la-euro-ca-sa-fim-persecutati.html" target="_blank">aici.

HAI, ROMANIA !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Daca e adevarat ce se vehiculeaza atunci imi pare rau pentru italieni, dar isi merita soarta, sunt mai tigani decat noi!

Hai Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

RUSINE lor daca au facut asta! Musai sa-i batem sa le scoatem fitzele din cap
hai baieti ca putetzi noi suntem cu voi

pe ei, pe ei , pe mama lor....................

Mergi la inceput