Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 3
Nora spune:
Ati auzit in comentariile de la inceputul meciului? Romania a castigat in fata Frantei ultima data in 1972!!!! E posibil???
Altfel, pana acum francezii mi s-au parut mai periculosi...
Hai Romania!
Andrada spune:
Frumos!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ortansa spune:
s-a terminat?e bine? e rau 0-0?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
ioana_p76 spune:
Bun si acest rezultat, sa nu uitam ca am jucat cu vice-campioana mondiala!
Felicitari tricolorilor!
Sa speram ca meciul viitor vom juca mai bine, chiar daca jucam chiar cu campioana mondiala!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
Natasa spune:
Sper ca Italia sa ia bataie de la Olanda in seara asta si consider ca ziua se termina bine.
Camelia spune:
Da, e bine.Romania a jucat exact ce si-a propus: sa-i tina in sah pe francezi si sa obtina un punct.Jocul nostru nu a fost spectaculos dar ne-am atins obiectivul.Desi, la cum au jucat francezii, eu cred ca puteam indrazni mai mult.
Urmeaza meciul cu Italia si ala va fi si mai greu!Foarte greu va fi si cu Olanda, mai ales ca olandezii stiu la ce sa se astepte!
Hai,Romania!
DidiAlex spune:
Sa joci cu Franta e ca si cum ai juca finala!
Deci a fost perfect pentru noi!
Oare ce ar fi mai bine pentru noi, o victorie sau egal intre Italia si Olanda?
Cristina_C spune:
Ideal ar fi sa castige Olanda in fata Italiei. Noi mai degraba castigam meciul cu Olanda decat cu Italia, si, daca Italia va fi pierdut deja o data un meci cu Olanda, avantajul ei, al Italiei, ar fi mai mic.
Nici daca e egalitate intre ele asta seara nu-i rau dar, oricum, pentru ca trebuie sa tin cu cineva, tin cu Olanda.