Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Hai Romanikaaaaaa!!!!Deja dau f5 obsesiv la aceasta pagina sa vad cine ce mai zice despre partida din seara asta....noi vedem meciul pe zdf sau pe ard, ambele germane, si sper sa transmita meciul romaniei, nu fr-it...

VREM SUC DE PORTOCALE(mecanice!)
aaa...si scor....eu zic 2-1 pt noi!

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Andrada

De cit avem nevoie si cind incepe?
danke,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

România se califica daca..

- Învinge Olanda, care e deja calificata de pe primul loc, indiferent de scor si de ce se întâmpla în meciul dintre Franta si Italia.

- Face egal cu Olanda, indiferent de scor, dar Franta- Italia se încheie tot remiza.

- Pierde cu Olanda, la maximum doua goluri diferenta iar Franta - Italia se încheie 0-0.

www.cotidianul.ro/matematica_supravietuirii_in_grupa_mortii-48725.html" target="_blank">Sursa

Incepe la 21.45, ora Romaniei.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si mie mi-e frica de rezerve ca se vor motiva sa faca istorie cu un scor de maidan. Si ma mai gandesc si la arbitru de la centru (elvetian cu nume italian), ca nu cumva sa vrea sa ajute jucatorii echipei din "patria-muma". Ex-arbitrul Porumboiu www.ziare.com/Porumboiu_despre_BusaccaE_un_arbitru_bun_si_corect-334330.html" target="_blank">zice ca arbitrul Busacca e un tip corect, dar mai stii... Pana si www.ziare.com/MourinhoE_mai_bine_pentru_Olanda_sa_se_califice_Romania-334361.html" target="_blank"> "Muriniu" zice ca e mai bine sa ne calificam noi.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Alina!!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Si mie mi-e frica,dar speranta moare ultima
Hai Romania!!!Doamne ajuta!

edit:pearl ,nemtii sunt interesati de milogii de italieni,nu transmit Olanda-RomaniaBa pardon,transmit dar pe ZDF infokanal

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie nu-mi place sa stric cheful nimanui, insa eu mi-am pregatit si ceva batiste

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Hai Romania!

Vecinii mi-au spus acum 2 zile ca Olanda bate Romania cu 6-0. Evident stiau ca nu o sa imi pice bine.
Andrei - baiatul meu e imbracat in tricou olandez - si face galagie cu alti copii prin cartie - striga toti Hup Holland si au tot felul de megafoane si lei portocalii. El e fan olandez.
Eu si barbatu vom tine cu Romania si speram sa fie un meci care sa ne onoreze - adica sa nu ne bata olandezii la un scor mare.

Hai Romania.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Eu si barbatu vom tine cu Romania si speram sa fie un meci care sa ne onoreze - adica sa nu ne bata olandezii la un scor mare.

Hai Romania.

voi cu cine tineti pina la urma???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

www.spiegel.de/sport/fussball/0,1518,560106,00.html" target="_blank">Presa germana scrie ca meciul Italia - Franta va fi un macel....si ca pentru italieni e meciul vietii lor ....deci sigur vor fi si goluri, ceea ce inseamna ca trebuie sa castigam

Si tot presa germana spune ca singurii care-si au soarta in mana sunt romanii

Acestea fiind zise, eu nu-s prea optimista.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Andrada - fara indoiala - cu Romania!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput