Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 22
anky spune:
quote:
Originally posted by hristinaquote:
Originally posted by anky
Anina,Gullit e antrenor la Galaxy de anul trecut.
Anca, mami de Bianca si Cris
CE bine arata fata de tineretea-i pletoasa! wow,ce diferenta! n-ai fi zis atunci ca are asa cap frumos! sigur e el?!?
Sigur e el.
Alina spune:
quote:
Originally posted by anky
Anina,Gullit e antrenor la Galaxy de anul trecut.
Anca,io nu cred ca ala e Gullit .Si mie imi placea de el,ridea mereu si avea o freza exotica .
Gullit era mai negru si oricum tre'sa fie mai batrin ca cel din poze,are la vreo 45-46 ani.
Alina
Edit:el e!!Am gasit si eu o poza .
Daca cititi aici la viata privata,e la a treia sotie si are deja 6 copii .
anky spune:
Alina,da,anul asta in septembrie face 46 si da,el este cel din poza si din interviu.
www.hannekegroenteman.nl/images/ruud_en_estelle.jpg" target="_blank">Ruud Gullit aici cu actuala sotie.
jenn spune:
Gullit si Rijkaard sunt nascuti in Surinam si naturalizati olandezi.S-au tuns si s-au facut antrenori!Cit despre sanse ce sa zic,in toamna in calificari i-am batut ,dar la cum joaca acum nu stiu ce sa zic...Partea proasta cu accidentarile e ca raminem cu defensiva pitica,ceea ce e periculos!S-a vazut de altfel in meciul cu iatlienii ce gauri aveam in aparare,mai ales pe partea lui F.Petre.
anky spune:
quote:
Originally posted by jenn
Gullit si Rijkaard sunt nascuti in Surinam si naturalizati olandezi.S-au tuns si s-au facut antrenori!Cit despre sanse ce sa zic,in toamna in calificari i-am batut ,dar la cum joaca acum nu stiu ce sa zic...Partea proasta cu accidentarile e ca raminem cu defensiva pitica,ceea ce e periculos!S-a vazut de altfel in meciul cu iatlienii ce gauri aveam in aparare,mai ales pe partea lui F.Petre.
Nope,nu sint nascuti in Surinam,amindoi sint nascuti in Amsterdam in '62 si amindoi sint nascuti in septembrie.Deci, au fost din totdeauna olandezi,avind parinti de origine surinameza.
anky spune:
2-1 pentru Spania,suuuper cel de-al doilea gol in minutul 90.
Bravo Spania !!!
Anina_n spune:
Da, se pare ca Spania ne va fi adversara in sferturi, daca reusim sa trecem de grupa.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
anky spune:
Jenn,stiu asta demult, cu ani in urma au fost multe articole despre ei in diverse reviste.
blue eyes spune:
si gasim si pe internet: Gullit si Rijkaard
Gullit a fost primul meu amor VIP; acu' dooj de ani...
Desi i-am zis prietenei mele olandeze ca marti se joaca Niederlage-Rumänien (Niederlage=infrangere, Niederlande=Olanda, in germana), vad asa (din pacate realistic, nu dati ): Italia bate Franta si Olanda bate Romania. Italienii se tem de un complot al portocaliilor, dar cred ca olandezii vor continua competitia in mod sportiv, asa cum e si corect. E corect sa inviga cel mai bun, iar Olanda e o masina de dat gol la EM 2008.
Totusi, HAI ROMANIA! Poate facem egal, sau chiar ii batem.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free