Masca pentru calcaie?
Fetelor, de la pediciura (brici), am calcaiele destul de urate si nu mai vreau sa repete pedichiurista aceasta operatiune.Acum mi-a crescut piele pe care mi-a indepartat-o de pe calcaie si se vede cam urat.Exista ceva masti speciale pentru calcaie?sau poate vreo crema miraculoasa?In seara asta o prietena mi-a dat o masca exfolianta cu argila si lavanda si o crema emolienta de la avon dar nu scrie pe ea ca este speciala pt. calcaie.
Astept sa vad voi ce folositi in astfel de situatii.
Raspunsuri
J G spune:
Eu folosesc crema de calcaie de la Farmec si e foarte ok. In fiecare seara inainte de culcare, excesul de piele de inmoaie cand faci baie si se da jos usor cu chestia aia - nu stiu cum se numeste - inlocuitorul modern de piatra ponce.
Cel mai bun si mai bun era Sanopil dar nu se mi produce...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
anda141 spune:
Crema de la Hemel este super buna.Nu vreau sa fac reclama( sunt inscrisa ca distribuior ) dar crema asta chiar face minuni.
Dory232002 spune:
J G, anda141, va multumesc pentru raspunsuri.
Cremele de la Avon pt. talpi/ calcaie le foloseste cineva?, sunt eficiente?
crinuta spune:
Cele de la Avon pentru calcaie, cel putin la mine, sunt apa de ploaie...
Ce mi s-a parut mie super bun, a fost o crema Neutrogena, dar nu cumparata in Ro.
Aceea chiar a facut minuni, in rest nu am prea incercat.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Lorenza spune:
De la AVON mi s-a parut buna "Foot Works-berry mint".Bineinteles nu face minuni,adica sa exfolieze cine stie ce straturi cornoase ,dar eu nu m-am intalnit cu ceva de genul asta.Nici crema de galbenele,mult laudata,nu mi s-a parut cine stie ce.Pentru intretinere periodica mi se pare super,lasa o piele de bebelus,dupa!
petaluda spune:
Eu folosesc de la Dr. Scholl crema pentru calcaie crapate si aunt tare multumita. Se aplica de doua ori pe zi, cu masaj, si in 7 zile ti-ai revenit.
Eu nu aveam chiar crapaturi, dar se intarise foarte tare pielea de la calcaie, si a functionat tare bine crema.
iriss27 spune:
Si eu tot crema de la School am folosit-o, timp de 7 zile, dar aplicata doar seara, dupa baie. A facut miracole, este excelenta.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
cait spune:
Eu mi-am cumparat de la Dr Scholl o piatra de calcaie pe care o folosesc cand calcaiele sunt uscate apoi aplic crema de la Avon care pentru mine e cea mai eficienta.
Am mai citi undeva ca o masca cu miere o data pe saptamana este f buna.
Cait
Home is where heart is...
Carmi spune:
Incearca Eucerin sau Neutrogena, sunt fff bune amandoua.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)