Masca pentru calcaie?

Masca pentru calcaie? | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Fetelor, de la pediciura (brici), am calcaiele destul de urate si nu mai vreau sa repete pedichiurista aceasta operatiune.Acum mi-a crescut piele pe care mi-a indepartat-o de pe calcaie si se vede cam urat.Exista ceva masti speciale pentru calcaie?sau poate vreo crema miraculoasa?In seara asta o prietena mi-a dat o masca exfolianta cu argila si lavanda si o crema emolienta de la avon dar nu scrie pe ea ca este speciala pt. calcaie.
Astept sa vad voi ce folositi in astfel de situatii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu folosesc crema de calcaie de la Farmec si e foarte ok. In fiecare seara inainte de culcare, excesul de piele de inmoaie cand faci baie si se da jos usor cu chestia aia - nu stiu cum se numeste - inlocuitorul modern de piatra ponce.
Cel mai bun si mai bun era Sanopil dar nu se mi produce...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Crema de la Hemel este super buna.Nu vreau sa fac reclama( sunt inscrisa ca distribuior ) dar crema asta chiar face minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

J G, anda141, va multumesc pentru raspunsuri.
Cremele de la Avon pt. talpi/ calcaie le foloseste cineva?, sunt eficiente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cele de la Avon pentru calcaie, cel putin la mine, sunt apa de ploaie...

Ce mi s-a parut mie super bun, a fost o crema Neutrogena, dar nu cumparata in Ro.
Aceea chiar a facut minuni, in rest nu am prea incercat.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Crinuta, am retinut cele 2 pareri atat cele de la Avon, cat si de la Neutrogena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

De la AVON mi s-a parut buna "Foot Works-berry mint".Bineinteles nu face minuni,adica sa exfolieze cine stie ce straturi cornoase ,dar eu nu m-am intalnit cu ceva de genul asta.Nici crema de galbenele,mult laudata,nu mi s-a parut cine stie ce.Pentru intretinere periodica mi se pare super,lasa o piele de bebelus,dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Eu folosesc de la Dr. Scholl crema pentru calcaie crapate si aunt tare multumita. Se aplica de doua ori pe zi, cu masaj, si in 7 zile ti-ai revenit.
Eu nu aveam chiar crapaturi, dar se intarise foarte tare pielea de la calcaie, si a functionat tare bine crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Si eu tot crema de la School am folosit-o, timp de 7 zile, dar aplicata doar seara, dupa baie. A facut miracole, este excelenta.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu mi-am cumparat de la Dr Scholl o piatra de calcaie pe care o folosesc cand calcaiele sunt uscate apoi aplic crema de la Avon care pentru mine e cea mai eficienta.
Am mai citi undeva ca o masca cu miere o data pe saptamana este f buna.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Incearca Eucerin sau Neutrogena, sunt fff bune amandoua.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput