creme de noapte

creme de noapte | Autor: alison

Link direct la acest mesaj

uite ca am cautat si nu am gasit un astfel de subiect...si mie imi pare importanta forte crema de noapte,ea trebuie sa ne refaca fata pt.a doua zi.voi ce experiente aveti cu ele?eu folosesc de vreo 2 ani una cu coenzima q10,parca isseree se numeste,mi-o trimite o prietena,ma trezesc cu o fata neteda,relaxata si hidratata.parca as mai incerca si altceva,ce-mi puteti recomanda?
am mai folosit si crema de noapte din gama gerovital h3,ok,parca nitel cam grasa fata dimineata,in schimb senzatie de relaxare net superioara altor creme...

alison,mami de simon

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu pentru noapte folosesc crema de la Gerovital H3 sau tot de la Gerovital crema impotriva ridurilor.Imi face fata super fina si nici nu este f grasa.Pentru mine din toata gama est cea mai buna.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Eu folosesc acum Clinique Repairwear Lift si sunt extrem de multumita de ea, ca de toate cremele de la Clinique de altfel.Dimineata am o piele neteda si relaxata, fara sa fie grasa desi am un ten mixt, destul de dificil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Si eu tot Clinique repairwear folosesc, mi se pare f buna intr-adevar.
Criss, as vrea sa te intreb, de zi folosesti tot Clinique?
si ce anume?cum ti se pare?
Eu am avut o experienta neplacuta acum 3 ani cu o crema de zi de la ei, si de atunci si pana acum cateva zile nu am mai cumparat nimic Clinique.
Insa la sfatul unei prietene addicted to Clinique, mi-am cumparat crema aceasta de noapte.
De zi, folosesc Avene de vreo 2 ani,mai mult din cauza factorului ridicat de protectie continut, dar asa vrea sa incerc si altceva...
crema ptr ochi ai folosit-o?

Scuze ptr off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Nikole,de zi nu folosesc Clinique acum, insa iarna am folosit Superdefense si mi-a mers tare bine cu ea.Am incercat si crema de ochi, dar nu mi s-a parut vreo sfaraiala.Nu o recomand.
Ce am descoperit de curand, si pt asta trebuie sa-i multumesc lu fi-miu , este gama SebaMed.Sunt produse dermocosmetice, au o gama dedicata pt adulti si una pt bebei, si mi se par fantastice.

scuze alison:)

Crisu, mami de Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Eu folosesc Ana Aslan , gama cu argila speciala....in crema de noapte am pus ulei de migdale si dimineata am un ten minunat........si nu mai am asa multe cosuri-decat in perioada sensibila
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Eu folosesc Spirulin - crema cu spirulina de la Hofigal. Tot pentru ten mai folosesc si masca de argila albastra (argila albastra + apa) si uleiul de migdale dulci. Nu folosesc de mult timp combinatia asta dar am un ten cum de mult nu am mai avut.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput