coafura ocazie

coafura ocazie | Autor: Deianira

Link direct la acest mesaj

Pentru a 3-a oara in viata mea particip si eu la o nunta . Numai ca acuma sunt mare asa ca imi trebuie tinuta, pantofi, bijuterii, freza, etc. Am tot, cu freza in schimb is in pom . Am parul cam pana la umeri si nu il pot lasa desprins pentru ca transpir de numa cu parul desfacut cand ma agit.
Am incercat sa caut cu google niste poze ca sa-mi fac o idee ce as putea sa fac cu parul, dar is bleaga si nu gasesc nimic ca lumea, numa coafuri ce se purtau acuma 10-15 ani .

Poate sa-mi intinda cineva o mana de ajutor pls?! Niste poze, site-uri cu niste coafuri simple si dragute, fara cocuri de bunicute, palmieri sau sclipici . Sunt recunoscatoare pentru orice informatie/sugestie .

Macar daca as avea la cine sa merg sa mi-l aranjeze, dar nu stiu pe nimeni de incredere si bani sa merg la un salon mai renumit nu am.

Good things happen to good people.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Inainte de toate, incearca sa pui o poza cu parul tau sa ma pot orienta sa stiu ce idei sa iti dau. Si eu am problema asta, insa am un stilist care ma scoate mereu din incurcaturi. Plus ca era interesant de stiut modelul rochiei. De exemplu, ultima mea rochie nu permite parul lasat, decat prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

nici eu n-am avut niciodata talent la carlioante,cocuri si alte fantezii.asa ca la ocazii(si nu numai)m-a scos intotdeauna din impas cate o frizura moderna.anul asta m-am tuns(de fapt trebuie sa ma retund) ca Victoria Beckham-este o tunsoare care se poarta anul asta si care pe mine ma avantajeaza,poate si pe tine.simplu,ingrijit,elegant si in acelasi timp casual.daca-ti mai faci si suvite,o sa arati de nota 10.un machiaj elegant completeaza coafura-oricum seara toate aratam mai bine.

mai ramane sa gasesti salonul de coafura potrivit.

succes-poate mai vin si alte fete cu idei.sa ne spui ce-ai hotarat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

nici eu n-am avut niciodata talent la carlioante,cocuri si alte fantezii.asa ca la ocazii(si nu numai)m-a scos intotdeauna din impas cate o frizura moderna.anul asta m-am tuns(de fapt trebuie sa ma retund) ca Victoria Beckham-este o tunsoare care se poarta anul asta si care pe mine ma avantajeaza,poate si pe tine.simplu,ingrijit,elegant si in acelasi timp casual.daca-ti mai faci si suvite,o sa arati de nota 10.un machiaj elegant completeaza coafura-oricum seara toate aratam mai bine.

mai ramane sa gasesti salonul de coafura potrivit.

succes-poate mai vin si alte fete cu idei.sa ne spui ce-ai hotarat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",

I've gt DC under my skin

Ortansa, cu un bob asemanator cu al Victoriei Beckam ma mandresc si eu de prin ianuarie . Acuma a ajuns pana la umeri si arata destul de clasic, problema e ca mi-e foarte greu sa-l las desfacut atunci cand dansez ca ccc curg apele pe mine si incep sa arat ca o curca plouata :-))

La rochita cred ca ar merge parul lasat liber, ca are spatele gol, dar asta ar insemna sa stau toata noaptea pe scaun, sa nu ma agit ca transpir si mi se duce bunatate de freza si make-up .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

a,daca-i mai lungut,strange intr-un coc simplu parul la spate si lasa libere cele 2 mese pe parti.da-le cu un fixativ bun-taft de ex.-care se lauda ca nu se fleoscaieste, si gata:-).

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Am gasit poza cu rochita...oarecum...e de la Xtravagance, din colectia din 2007, e in poza 22 si 23 parca, in poza e albastra sau gri-albastruie si stralucitoare si arata oribil , daca o vedeam in poza sigur nu o cumparam .
A mea e neagra, simpla si se aseaza mult mai frumos pe corp, cade frumos materialul, nu sta teapan.

http://xtravagance.com.ro/colectie/2007-vara/

Ortansa, ma gandeam si eu la un coc simplut, teama mea e sa nu arate ca unul de bunicute.
Sa nu credeti ca nu apreciez postarile voastre, dar am un sac de experiente negative cu coafezele si de fiecare data cand m-am aranjat eu pentru un eveniment, am fost mai multumita decat in datile cand am fost la salon .

Mergi la inceput

Ma tot uit la pozele cu Nicoleta Luciu in rochia asta si mi se pare ca arata ieftin, ca o bucata de naylon sclipicios pe ea .
Pe cuvantul meu de onoare ca a mea arata de 100 de ori mai bine . Promit dovezi la cine vrea, dupa eveniment .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

m-am coafat si eu, mai demult cand am mers la o nunta, si desi mersesem la un salon de fitze, unde foloseau produse de marca, am avut numai probleme dupa... parul meu este foarte sensibil, si a inceput sa cada foarte mult, de la spuma, sau fixativul folosit... oricum m-am chinuit vreo cateva luni bune, numai cu produse naturiste ca sa il refac. de atunci nu ma mai coafez... imi las parul pe spate, eu il am foarte drept, fetele dependente de placa de intins, sigur m-ar invidia si eventual prind in el o clama micutza, de argint delicata, sau un trandafir... ceva care sa se asorteze. va dati seama ca mi-ar placea si mie sa imi fac niste coafuri sofisticate, care sigur ar arata foarte bine, insa decat sa imi chinui parul, raman asa...
cat despre pozele cu nicoleta luciu, personal imi place foarte tare, ea ca femeie, si cuminte si frumoasa... mai rar o asemenea combinatie in lumea vedetelor. si mi se pare ca orice ar imbraca ii vine bine... rochitza respectiva... nu e cea mai stralucita alegere... asteptam sa vedem dovezile tale, poate intr-adevar arata mult mai bine in varianta ta.

Mergi la inceput

Daca rochia are spatele gol, cu atat mai mult nu trebuie lasat parul pe spate. Mergi la un salon si fa-ti un coc spanish. Ti-l face cu burete si o sa iti stea. Uite ce am avut eu la par:
http://picasaweb.google.com/boterson/Poze_nunta/photo?authkey=KLj5TwPMuhs#5209045474948188850

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Carrye de unde ai superbaciunea aia de rochitza?

Mergi la inceput

Scumpa, vezi ca se discuta despre rochii pe pagina 2 cred. Subiectul este "rochie nunta". Pana atunci, rochia este Karen Millen, firma este din UK si magazinul este deschis in Mall-ul din Baneasa. Modelul acesta nu mai este in magazin dar mai au si alte modele frumoase.

Mergi la inceput