costum de baie
Buna fetelor!
Intrebarea mea in legatura cu, costumul de baie este pentru doamnele mai grasute , Ce fel de costum de baie credeti ca ar merge sa port avand in vedere ca am burta si piciorul destul de gros?Ma refer bineinteles la cel din 2 piese sau cel intreg?
Raspunsuri
melany72 spune:
Eu iti recomand intreg ca sa nu mai duci grija slipului alunecat sub burta. Daca are si o intaritura la burta ca sa te "tina"un pic...e si mai bine.Eu nu-mi gasesc potrivite din cauza de sini mari decat la Triumph...
Pt picioare nu stiu ce sa-ti zic...poate un pareo ar merge pe solduri...
dooku3 spune:
Intreg cum zice si Melany sau doua piese si evidentiezi partile care iti plac.Zici ca nu-ti place burta:-)Ia un slip cu talie mai inalta care sa "imbrace"rotunjumile ce nu-ti plac la talie,si un sutien care sa evidentieze bustul.
P.S.:si mie imi place Triumph,e una din putinele marci la care gasesc sutiene care sa imbrace bine sanul fara sa-l comprime.
Roxana Claudia spune:
Eu mi-am cumparat unul tare frumos anul asta (model Moyenfa, deux pieces, pe rosu), tot de la Triumph. Am nascut in urma cu 4 luni si, desi am slabit f bine, tot mai am un colacel. Slipul inalt de la Triumph imi mascheaza burtica iar sutienul pune frumos in valoare sanul, intr-adevar fara sa-l comprime. Gasesti in mai multe locuri magazine Triumph: pe Calea Victoriei, la Mag Unirea, la City Mall, la Debenhams in Mall Vitan si la Mall Baneasa. Poate mai sunt cateva dar eu pe astea le stiu. SUcces. Sa stii ca eu to de acolo mi-am cumparat si un chilot centura care ma face sa ma simt ca o sirena si-n rochiile mai stramte...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
valentinag spune:
Si eu tot cu Triumh 2 piese votez!Am unu cu negru si alb de anul trecut si mi-am mai luat unu galbencu bleu cand am fost in Austria,superb si ala!Anul asta il pun in functiune!
Am avut un timp costum de baie intreg,de la Jolidon,dar nu se merita,daca ai burtica mai rau ti-o scoate in evidenta,plus de asta intaritura de la sani e ca si inexistenta!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
dooku3 spune:
Mai sunt cateva locatii pentru Triumph dar mai micute,gen Mosilor.Are dreptate Valentina in legatura cu Jolidon.Cu lenjeria intima mai sunt cum mai sunt(eu am probleme cu masura cupei la ei-C este,de fapt,un B..sau cel putin asa il percep eu),dar costumele de baie sunt de o calitate jalnica pentru mine.Se destrama cusaturile,se decoloreaza foarte repede..Mi-am luat si eu anul trecut un costum de baie de la Triumph atat de practic si sexy ca am luat doua pana la urma,culori diferite:-)Trei piese:tanga,slip gen culottes(vrei sa fii mai imbracata,pui ala)si,evident,sutien.
Dory232002 spune:
Multumesc pentru toate informatiile fetelor. Va-s mai ruga sa-mi spuneti cam cat este costul unui costum de la Triumph.
valentinag spune:
P'ala care l-am luat in Romania am dat in jur de 160-170 ron nu mai stiu sigur,iar pe celalalt luat din Austri am am dat 20E,la reducere!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
dooku3 spune:
Daca il cumperi din afara Romaniei,s-ar putea sa gasesti reduceri substantiale cum spune si Valentina.Eu le-am luat din tara,nu mai tin minte pretul exact dar sub 150 cele doua de care vorbeam inainte si mai am unul intreg care a fost in jur de 200.Oricum aprox. astea sunt preturile:150-200.
XIO spune:
Mai , sa stii ca mie imi plac si cele intregi , si cele din 2 piese.
Am vazut-o pe matusa-mea care are doar cateva kg in plus in costum intreg si arata extraordinar, iar la mama-mea care e grasuta m-a incantat un costum din 2 piese cu talie inalta si sutien in forma de bustiera.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/