MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

eu am dat-o rau in bara, nu mai zic nimic. Am adus dulciuri din Italia si nu le termina Denisa mai repede .
Melany si eu zic la fel ca tine cu privire la copii. Sunt stresata rau si nu ma vad deloc in stare sa mai cresc unul. Datorita unor probleme avute cand avea Denisa 1 an si ceva am ajuns cu nervii prastie. Sunt convinsa ca pt Denisa ar fi bine sa aiba un fratior dar la binele meu cine se gandeste?? Sper ca peste vreo 3 ani sa gandesc altfel ca nu e tarziu nici la 33-34 sa mai fac unul.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

fetele toate ma laudati..ia uitati-va mai atente..
cand eram mica am primit niste vaccinuri in picioare la care au ramas de-a dreptul gauri. si la kg astea se vad f bine. plus aripioare, burtica..etc..deci vreau 59 dar mananc dulciuri. imi vine sa ma impusc. Bine a mai fost in concediu. numai legume si ton. dulciuri nu am cumparat decat la plecare

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Si am pus o poza cu mine la 76 de kg. La kg alea am stat pana mi-a facut fata 2 ani.indiferent cata foame faceam sau cate diete tineam nu dadeam mai mult de 3 kg.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Valentina tu cantaresti putin mai mult in perioada asta(a rusilor)?

Elle ce a mai zic?Acum am vazut....ai 1,70 si 65kg.Pai ASA DA!
Eu cred ca in jur de 4-5 kg ar mai trebuii sa dai jos,nu?Tu vrei mai mult?
Asa are si fata mea cea mica pe picior...o gaurica de la vaccin

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da Mirela,cam cu 600-700 gr mai mult!Eu oricum,cantaresc mai mult fara de vara trecuta,ca dracu,in loc sa dau jos eu am pus la loc,am pus o poza in album,facuta de 1 mai,o sa vedeti ca se vede diferenta
Azi asa:
3 nectarine si-o banana
salata de vinete cu ardei gras si rosii
Pe seara fasole verde cu mujdei cred si oi mai vedea eu daca mi-o fi foame rau

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanse

Valentina tu cantaresti putin mai mult in perioada asta(a rusilor)?

Elle ce a mai zic?Acum am vazut....ai 1,70 si 65kg.Pai ASA DA!
Eu cred ca in jur de 4-5 kg ar mai trebuii sa dai jos,nu?Tu vrei mai mult?
Asa are si fata mea cea mica pe picior...o gaurica de la vaccin

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Da, Mirela e bine cu zici tu. M-as multumi sa ajung la 61. Sa scad sub 60 e un vis.
Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

de mancat mananc salate de tot felul ........ acuma de ex am facut salata cu ton conserva, varza, castraveti, ardei, rosii si branza .... un deliciuuuuu

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna ziua doamnelor,
Sa nu uit , vazut Ele, bine arata fata...

Nu m-am putut abtine si m-am cantarit...am scazut si eu in sfarsit sub ce e in tabel, dar am plecat de la mai mult. Dar oficial, maine vedem ce si cum....ca parca e joi.

Aseara am mancat 3 piersici,nu prea mari pe la ora 20, iar pe la 23 imi chioraiau matele de ma auzeau vecinii....asa ca am mancat un pachetel de crack-eri integrali si am mai baut niste apa.Mentionez ca m-am culcat la ora 2 am....

Azi am mancat dimineata tot branza 0.2% cu castravete si ardei rosu si crack-eri integrali. Am mancat si un kiwi inainte...

Baut pana acu 1 litru de apa.
La pranz vreau o omleta mai consistenta cu salata de rosii. Dupa masa ma duc pe la piata sa-mi mai iau niste legume, cand trece caldura de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by andanii

de mancat mananc salate de tot felul ........ acuma de ex am facut salata cu ton conserva, varza, castraveti, ardei, rosii si branza .... un deliciuuuuu

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Oricat ma chinui mie nu-mi place combinatia ton cu legume...separate , da, dar in combinatie...nope. Imi place sa amestec tonul cu maioneza de ex...dar sa o mananc goala cam greut. Desi la bufet salata de ton e pe pat de varza (f subtire startul...) imi place...dar amestecata nu prea...nush ce e in capul meu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melany72

quote:
Originally posted by andanii

ANDANII

Oricat ma chinui mie nu-mi place combinatia ton cu legume...separate , da, dar in combinatie...nope. Imi place sa amestec tonul cu maioneza de ex...dar sa o mananc goala cam greut. Desi la bufet salata de ton e pe pat de varza (f subtire startul...) imi place...dar amestecata nu prea...nush ce e in capul meu.

Pe mine nu ma deranjeaza tonul bagat in salata dar am mancat la italieni ton cu castrveti din aia mici la borcan in otet si cu niste cepe tot la fel la borcan. Cred ca sunt si la noi in comert dar eu habar nu aveam ce erau alea.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput