MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
andanii spune:
modificat tabelul
alexia te-am pus si pe tine in tabel
in rest nu va mai spun decat ... sunt nervoasa ca nu se misca cantarul, stagnez ca naiba .... nu stiu ce se intampla cu platoul asta, sunt cuminte ... vorba lui melany cred ca trebe sa trec pe fructe si legume doar , din cauza asta nici nu am chef sa scriu pe aici prea mult
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
valentinag spune:
Sanse,evident ca stiu c-a fost o gluma
Melany si pe mine ma batea gandul asta,dar n-am pus in aplicare deocamdata,dar cat de curand...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
andanii spune:
NO VAD ca suntem mai multe adeptele strictetii ... hai sa vedem sa tinem o saptamana , saptamana asta de ex numai leguminoase si fructe sa vedem ce se intampla ... cine vrea ???? .. un monti leguminos , de post
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
acusor spune:
Hello hello!
Si eu p-aici, mercic de intrebare Sanse. Bineinteles ca nu se misca nimic nici la mine, ba mai mult, e si mai mult de cat in tabel. Bine, nici n-am fost cuminte deloc in week-end. Am fost la socrii si am mancat numai interzise. Aerul te imbine la mancare. Daca n-as fi mancat paine ar fi fost chiar ok.
O sa incerc si eu ceva mai restrictiv ca ma enerveaza cantarul. Desi nu merg la mare, tot as vrea sa ajung si eu la targetul ala.
Alexia27 spune:
Buna dimineata fetele!
Andanii, multumesc pentru "oficializare"
Fetele, mai am nevoie de o mana de ajutor, ca voi aveti ceva experienta: Mi-am luat masina de paine, am si facut de altfel si chiar nu e rea. Dar, ma gandeam eu, nu as pitea folosi lapte degresat in loc de apa? Poate iese mai gustoasa si mananca si restul familiei. Daca raman doar glucidele din lapte nu ar trebui sa fie o problema, nu?
Am facut si dulceata de capsuni cu fructoza si am papat azi dimineata cu paine integrala..mmmmmm..bun....
Pup fetele
Eileen Nicole
anca.b spune:
Fetelor, sa nu ma dati disparuta, dar saptamina asta cred ca o sa intru mai rar...am o buni bolnava la mine si trebuie sa ma ocup si de ea si de bebe.
vestea buna e insa ca se misca un pic in jos cintarul. o sa intru joi sa raportez rezultatele.
andanii, melany si fetele care mai stagnati, sfatul e meu e sa renuntati pentru citeva zile (o saptamina) la fructe. partic, din ceea ce mincam noi sint singurele care mai au zaharuri. la mine functioneaza intotdeauna.
pupici la toate si spor la scapat de kilograme
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ele spune:
Buna fetele!
Am ajuns si noi aseara acasa si nu stiu de ce sa ma apuc atatea sunt de facut.
am intrat doar sa va salut si de acuma sunt in zona.
Pupici.
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
No, ca m-am eliberat si eu un pic...toata lumea doarme de amiazi.
sa va zic si ce am mincat azi:
md-o nectarina si o piersica + un rest de marutz raz de la masa lui fi-miu
p-doua oua fierte, cu trei feliute de salam sasesc.
g-o nectarina si o piersica (sint mici-mici)
c-iaurt light
meniul de ieri nu merita pomenit pt ca nu am apucat sa pap apropae nimic...am fost tot pe drumuri. seara ma durea stomacul si capul si nu stiam de ce eram flaminda. am bagat un mar si m-am culcat ca era prea tirziu pt altceva. sper sa nu se mai repete.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
andanii spune:
anca ai grija de bebe si de buni
ele bine ai revenit
ANDANII
Ele spune:
Am pus 2 poze noi in album sa vedeti ce inselatoare sunt cand sunt cu toalele pe mine. In cea in costum de baie dormeam in front dar una mai relevanta nu aveam.Am o conformatie ....
Elena & Denisa
NOI