Despre nasterea la maternitatea Giulesti
![](images/user_woman.png)
As vrea sa stiu mai multe informatii, despre cum este sa nasti la Maternitatea Giulesti, care sunt conditiile si ce doctori sunt buni
Astept raspuns
Raspunsuri
simonab spune:
Acum 28 de ani cand m-a nascut mama pe mine era o maternitate "serioasa" adica multa lumea era multumita de doctorii si de felul cum te tratau acolo. Mama mi-a spus numai lucruri bune ca s-au intimplat cat a stat in spital cu mine. Doctorita a fost nemaipomenita si dupa numele ei mi s-a pus si mie numele: era o tipa si frumoasa si desteapta si politicoasa = avea toate calitatile si atunci mama si-a dorit ca eu sa seman cu ea...
Succes !
Simona
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luizax spune:
Eu am nascut la Giulesti in februarie, mi-a placut....superfain, asistente dragute si curatenie in saloane si la baie! Am nascut cu nenea doctor Mohamed Kasr bla bla nu mai jtiu cum il chema. Dr. Puia am auzit ca e bun...si mai sunt cativa....or sa-ti zica fetele!
Luizax - karkotash shef!
dani hesson spune:
si eu tot la Giulesti am nascut, pe 9 februarie 2001 cu dr. Kasmo Mohamed (pt. luizax : oare e acelasi doctor?) iar daca voi face al doilea copil tot acolo voi naste si cu acelasi doctor (e adeptul periduralei)
Luizax spune:
da dani!!!!!!! e acelasi doctor!!!!! supermeseriash...eu am nascut cu el...ca el era shefu' garzii cand m-am dus io kitita sa nasc (doctoresa mea nu era de gasit...cica nu eran tzara). Am auzit ca e "ciubucar"...asha e?
A! de epiziotomie ce zici? si tie tot mica mica mica miiiiicaaaaa tza cusut-o?
Asha!!! sa-mi spui te rog cum e cu epidurala.......ca io nu prea am curaj sa stau sa vare careva catetere prin coloana mea!!!
Si eu tot la Giulesti vreau sa mai nasc (am gand sa mai fac fro 2 copii) si cu epidurala.
Luiza
Luizax - karkotash shef!
dani hesson spune:
da, ai dreptate cu epizotomia: chiar am avut un pic probleme dupa 2 luni de la nastere (o a doua deflorare!!!)dar s-a rezolvat de la sine si e ok.
Eu nu am fost de la inceput la el; eram la alta doctora (Anitei) dar care m-a anuntat in decembrie ca nu mai are garzi in Giulesti si m-a recomandat lui Mohamed; si ea si el mi-au zis de peridurala de la inceput; eu nici nu stiam prea bine ce e; el mi-a argumentat in felul urmator: femeia se chinuie o viata intreaga si e pacat sa se mai chinuie si la nastere. In final m-a convins; mie mi-a provocat nasterea (cu un ovul) pe la ora 11.30, la 13.30 au inceput contractiile si am rezistat pana la 16.30 cand am chemet anestezistul (el ma rugase sa-l cheme inca de la inceput dar ma influentase intre timp moasa cum ca ar avea efecte negative); mare lucru nu am simtit pt. ca mi-a facut o anestezie locala si abia dupa mi-a introdus cateterul; dupa 10 minute zburdam prin sala de nasteri; anestezicul ti-l injecteaza cu seringa intr-un rezervor atasat de cateter si din cand in cand iti mai completeaza si schimba si concentratia : eu i-am zis sa nu puna prea mult anestezic de frica ca nu mai pot sa imping. La 16,30 am nascut fara nici un fel de ajutor: am impins de trei ori si gata; durerea a fost suportabila (simti mai mult o presiune decat durere).
ce intelegi prin ciubucar? eu i-am dat 100 $ si a fost foarte multumit. La anestezista mi-a zis sa-i dau 800.000 iar eu i-am dat 1 000 000 si a fost tare draguta: a venit la mine si a doua zi sa vada cum ma simt.Poate e un pic cam direct: mi-a zis de la inceput cat ma costa epidurala, dar e mai bine asa, macar stii ca-i multumesti pe toti si se poarta bine cu tine.
multa bafta si poate ne intalnim la urmatoare nastere
ps. cabinetul il are in crangasi, daca vrei iti dau amanunte.