in genere folosesc doar un sampon si o masca de par, cand se usuca folosesc si o ceara de la wella pe care o recomand oricui, e super. Aveti dreptate, un exces de produse ar dauna.
Cu toate acestea, de cand m-am mutat in bucuresti pt facultate am obs ca imi pica parul mult mai mult, desi nu mi-am schimbat nici alimentatia si nici produsele de ingrijire. Ma gandesc ca poate fi cauzat de apa sau de poluare, de aceea voiam sfaturi pentru ingrijire.
Multumesc Violeta pentru recomandarea de perie. Acum ma intreb unde si gasesc sa cumpar una din par natural :P
Ai atins aici un punct sensibil Ioana cu poluarea din Bucuresti..Eu cand ies din oras si stau cateva zile in alt loc unde apa este mai curata,aerul la fel,se vede diferenta de calitate a parului,a tenului,imediat.Am pus filtre pentru apa in casa dar cu poluarea din aer nu prea am ce face:-(
Pentru stralucire, eu va recomand produse de la Lush - au o masca ce se pune 20 min pe parul uscat, apoi se spala, si eu mai folosesc un sampon solid de la ei - Jumping Juniper. Imediat dupa spalare parul are o stralucire deosebita. Din pacate nu tine mai mult de 2 zile....se imbacseste si trebuie spalat din nou.