Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 33
april spune:
desprecopii, ne poti spune macar cand se incheie votul moderatorilor?
cam pe cand sa ne asteptam la clasamentul final?
azi, peste o luna, peste un an?
desprecopii spune:
april, multumim pentru nelisnitea ta pozitiva.
asta seara speram sa anuntam castigatorii.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
desprecopii spune:
Seara buna la toti:
Dupa multe dezbateri, voturi, pasiuni, clicaituri si vizionari, s-a dezavaluit topul frumoaselor mirese DC.
In primul si primul rand, le multumim tututor celor care au intrat in concurs. Toate pozele din album sunt excelente, miresele sunt frumoase, deosebite si cu stil. De asta le-am acceptat si pus la albumul forever Mirese DC.
Votul general a fost animat si masiv. Dupa cum ati remarcat, nu am luat in considerare voturile clonelor (de la acelasi IP) si nici al celor care s-au inregistrat foarte recent - hodoront tronc pentru vot, cu 0 mesaje. (hi hi stim noi de ce)
AM luat insa in considerare votul membrilor tacuti, inregistrati de multa vreme. E dreptul lor sa fie si tacuti.
Le multumim tuturor pentru vot. Ati facut o mare diferenta!!
Faza 2, a fost votarea unui juriu format din moderatori si membri de baza DC. Le multumesc celor care au raspuns la chemarea noastra si au luat aceasta invitatie foarte in serios. Juriul a facut niste schimbari in votul general si ne bucuram pentru ca ne-am putut bucura de obiectivismul si seriozitatea lor.
Deci, ca sa inchei discursul meu, toate miresele au castigat. In primul rand simpatia noastra, al tututor - si nu in ultimul rand, faima locala in comunitate. Mi-a fost drag sa va vad in momentele voastre cele mai fericite!
Acum, primele 2 locuri, vor fi rasplatite de partenerii nostri, Sony Romania.
Le invit pe castigatoarele locului 1 si 2 sa ma contacteze pe pm pentru a stabili intrarea in posesie al premiului.
va pupam cu drag si va doresc sa ramaneti mereu la fel de fericite ca in pozele de la nunta voastra.
in numele Moderatorilor DC si al Juriului DC, felicitari tuturor.
AICI CLASAMENTUL FINAL.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
andacos spune:
Am vazut clasamentul felicitarilor cistigatorilor si nu numai!
Nu vreau sa fiu rautacioasa insa nu pot sa nu ma intreb de ce,cu ce scop mai voteaza comunitatea dc daca totul este in mina moderatorilor!Iar rezultatele de la acest concurs spun totul!
Ca sa nu mai spun ca mi s-ar parea foarte corect ca si votul moderatorilor sa fie "la vedere",ca si al membrilor!
Dana
april spune:
Felicitari castigatoarelor dar si tuturor participantelor la concurs. Sunteti cu toate minunate