Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eu nu am stiut ca putem trimite poze trucateCa daca stiam, mama mama ce poze imi faceam si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

poi daca nu apare anax si eu cred ca sunt trucate

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

E o mamica de aici de pe forum, de la clubul scutecelor, am vazut si alte poze cu ea, si chiar e foarte frumoasa, am admirat-o cu mult inainte de concursul acesta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Nici pozele mele nu au aparut, nu inteleg de ce...de obicei nu particip la astfel de concursuri, dar acum mi-ar fi placut sa apara si pozele mele, asta e!

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu nu inteleg de ce spuneti ca sunt trucate. Asta daca va referiti la pozele acele cu denumirea anax.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anaxena este mamica unei fetite superbe, o gasiti la Clubul scutecelor, la Pepenasi de iulie-august 2008. Nu e niciun trucaj acolo, pozele sunt de la nunta ei.
O sa ii spun sa va scrie, e cat se poate de reala.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cred ca termenul folosit a fost gresit...sunt poze prelucrate...asta nu inseamna ca sunt si trucate!!! oricum, TOATE pozele publicate in reviste sunt prelucrate!!! asta nu e ceva rau...
cat despre anax...este superba!!! ca e "mireasa atipica si sexy", bravo ei!!! are cu ce sa se mandreasca!!! ...ma duc acum sa vad daca are poze si cu fetita....sigur e superba!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mie mi-a placut enorm si mireasa care intra in mare!!!cine este??? e splendida!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

off-topic: arielule nici tu nu dormi?

on-topic: si mie imi place mireasa care intra in mare si mireasa japoneza

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Pozele anaxenei nu sunt trucate, nici prelucrate, a avut doar un fotograf super si un material si mai super. Anaxena este intradevar o femeie superba! Eu sunt o alta mamica de la Pepenasi iulie-august 2008, am vazut si alte poze din aceeasi serie, care sunt la fel de frumoase. Oare de ce trebuie sa fim rai si sa presupunem ca daca un lucru e frumos, trebuie neaparat sa fie si fals???

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput