Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 16
ramonab spune:
Eu nu am stiut ca putem trimite poze trucateCa daca stiam, mama mama ce poze imi faceam si eu!
angipangi spune:
poi daca nu apare anax si eu cred ca sunt trucate
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
gabitzam spune:
E o mamica de aici de pe forum, de la clubul scutecelor, am vazut si alte poze cu ea, si chiar e foarte frumoasa, am admirat-o cu mult inainte de concursul acesta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leistra spune:
Nici pozele mele nu au aparut, nu inteleg de ce...de obicei nu particip la astfel de concursuri, dar acum mi-ar fi placut sa apara si pozele mele, asta e!
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
Deianira spune:
Eu nu inteleg de ce spuneti ca sunt trucate. Asta daca va referiti la pozele acele cu denumirea anax.
Dianami spune:
Anaxena este mamica unei fetite superbe, o gasiti la Clubul scutecelor, la Pepenasi de iulie-august 2008. Nu e niciun trucaj acolo, pozele sunt de la nunta ei.
O sa ii spun sa va scrie, e cat se poate de reala.
Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
ariel_7000 spune:
cred ca termenul folosit a fost gresit...sunt poze prelucrate...asta nu inseamna ca sunt si trucate!!! oricum, TOATE pozele publicate in reviste sunt prelucrate!!! asta nu e ceva rau...
cat despre anax...este superba!!! ca e "mireasa atipica si sexy", bravo ei!!! are cu ce sa se mandreasca!!! ...ma duc acum sa vad daca are poze si cu fetita....sigur e superba!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
mie mi-a placut enorm si mireasa care intra in mare!!!cine este??? e splendida!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
arcadia spune:
off-topic: arielule nici tu nu dormi?
on-topic: si mie imi place mireasa care intra in mare si mireasa japoneza
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
ariadnabr spune:
Pozele anaxenei nu sunt trucate, nici prelucrate, a avut doar un fotograf super si un material si mai super. Anaxena este intradevar o femeie superba! Eu sunt o alta mamica de la Pepenasi iulie-august 2008, am vazut si alte poze din aceeasi serie, care sunt la fel de frumoase. Oare de ce trebuie sa fim rai si sa presupunem ca daca un lucru e frumos, trebuie neaparat sa fie si fals???
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia