Intrebare !

Intrebare ! | Autor: stefan86

Link direct la acest mesaj

Fetele ... cred ca sunt singurul baiat de pe forum dar tre sa ma lamuresc si yo cu o problema ! Prietena mea a facut un test Papanicolau si rezultatele sunt urmatoarele:

BPN-CIII..Satisfacator pt evaloare;
Cel. tip endocervical/metaplazice absente-bifat;
PMN*-bifat;
cocobacili-bifat:
ASc-US "de semnificatie nedeterminata"-bifat;
LSIL -asociat cu HPV-bifat
Iar la citodiagnostic: ACS-US asociat cu HPV(celule endocervicale absente!!! ; cocobacili

Testul a fost facut ca urmare al unui control la ginecolog care ia gasit virusul hpv ( condiloame sau ceva de genul )si ia fost recomandata cicatrizarea care va avea loc Vineri ! Acum 6 luni a avut primul ei contact sexual si ma intrebam daca putea sa evolueze asa de repede problema ! akum nu sariti pe mine ca am infectat fata ... nici yo nu am stiut si asta e cea mai nasoala parte .... sunt vinovat si nu stiu ce sa fac !!! Poate cineva sa imi explice si mie rezultatele testului? ce trebuie facut in continuare ... care sunt complicatiile ... care medic e cel mai bun ? daca se intervine "chirurgical" asupra leziunii pe col si se respecta tratamentele mai exista riscul agravarii sau reaparitiei ( leziunii , condiloamelor sau altor chestii de genul )? ce sa fac ... si mai ales cum sa abordez situatia ca sincer am trecut prin prea multe in ultimul timp si asta deja e prea de tot ! Va multumesc anticipat si astept raspuns !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mai stefanele, cel mai indicat si bine pentru voi, in situatia data, e sa mergeti la un medic ginecolog. condiloamele sunt niste mici chisturi care se formeaza pe col, daca tin eu bine minte, si stiu de la doctora ca sunt destul de inofensive. sper sa nu fac confuzie!!
nu stiu cate informatii CLARE si la OBIECT vei primi aici, mergeti impreuna la medic. daca aveti medic de familie, cereti o trimitere la ginecoloc, care nu costa nimik.

kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122066

Mergi la inceput