Buna tuturor celor de pe forum! Am o problema care ma ingrijoreaza, fiindca am auzit tot felul de lucruri neplacute...Intotdeauna am avut pielea sensibila si usor iritabila si am incercat sa evit pentru epilat aparatele de ras si am optat mereu pentru ceara.Ultima data cand m-am epilat axilar m-am iritat destul de rau si am inceput sa simt durere in zona respectiva si in tot bratul.
La sfatul dermatologului am inceput sa iau antibiotic si sa folosesc Baneocin pudra, dar nu a cedat.Am folosit si unguent cu ihtiol, dar vad ca rezultatele intarzie sa apara...Din cate am inteles hidrosadenita poate sa ajunga sa fie tratata chirurgical, dar la mine inca nu se vede vreo umflatura la suprafata.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat mi-ar prinde tare bine, mai ales ca sunt in sesiune si am de invatat! Multumesc!
Tamponeaza zona cu tinctura de propolis. Sotul meu a avut aceeasi problema si in paralel cu antibioticul de la medic a folosit aceasta tinctura. Umflaturile s-au retras total. Multa sanatate si bafta in sesiunea!
Antiinflamator aplicat local si antibiotic oral.La chirurgie se ajunge cind e tirziu,la tine sper sa nu fie cazul daca nu ai nicio umflatura.
Aniela