*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, as vrea sa mai imi fac in cont LR, da' oare pot sa fac cont nou cu aceeasi adresa de livrare ca celalat si cu acelasi nume la destinatar (mi-am facut relatii la posta si nu vreau sa le pierd) !?!?!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetele, va rooog un cod cu fdp 0. eu ce am incercat nu merge.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Incearca 45381. La mine a mers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Fetelor, as vrea sa mai imi fac in cont LR, da' oare pot sa fac cont nou cu aceeasi adresa de livrare ca celalat si cu acelasi nume la destinatar (mi-am facut relatii la posta si nu vreau sa le pierd) !?!?!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Eu am mai multe conturi pe aceeasi adresa si acelasi destinatar.Difera doar adresa de e-mail ,la adresa am scris in alta ordine si la fel si la destinatar,am pus intai numele apoi prenumele si invers.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

45381 merge dar nu-mi da fdp 0, cred ca tb ceva conditii indeplinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by cristicross

45381 merge dar nu-mi da fdp 0, cred ca tb ceva conditii indeplinite.

cris

Nu stiu ce sa zic...eu azi am dat comanda. am avut numai produse reduse de pe TTBA si a mers.

Mergi la inceput

Inex, multumesc de raspuns, incerc acum sa creez un cont nou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

SAlut
Oare le e bulibasit site-ul? Ca imi scrie in suivi o camanda data in 2.06 si eu nu am comandat atunci nimic... se poate sa imi ia o comanda data in 27 si nevalidata? Ati patit? Imi vin de 2 ori Sper sa isi revina...apar si ca facturate.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Cu sigutanta e vreo problema la ei, ca eu am avut probleme mari sa ma loghez si sa intru "in cos".

Stiti ceva de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4605616&SizeCode=00022&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sandalutele astea?? Le are cineva, or fi ok, sau nu ?! Sunt in dubiu ...

Dar despre bermudele www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5582407&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=39&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astea? Nu stiu ce sa fac deloc ... le am in cos de cateva zile si uite ca nu m-am hotarat iar sandalele pe alb (asa cum le voiam eu) nu mai sunt ! Asa-mi trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

camelia daniela am primit eu astazi o comanda din 23.05 in care am avut si bermudele acelea de care intrebai tu si care sunt mai mult decat superbe ,material ,culoare ,numai ca eu le-am luat ceva mai ieftin acum vad ca in loc sa le mai ieftinaesca ei maresc preturile. revin mai tarziu cu linkuri la toata comanda

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-18/15:12:11

Mergi la inceput