Cremele anticelulitice au efect?

Cremele anticelulitice au efect? | Autor: mstef

Link direct la acest mesaj

Buna!
As vrea sa-mi cumpar o crema anticelulitica cu efect pe bune...exista asa ceva? A incercat vreuna dintre voi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Incearca Lineance! Functioneaza daca ai nervi s-o folosesti ca la carte, adica de doua ori pe zi, cu masajul aferent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Am postat din greseala doua subiecte noi la fel.Prima oara mi se blocase calculatorul si nu stiam daca s-a trimis.Poate cineva sa-l stearga pe al doilea, care e pe aceeasi tema?
Mersi de raspuns Lolita, tu ai folosit-o? Eu mi-am luat azi una de la l'Oreal,dar dupa ce am oscilat o gramada intre inca alte zece...printre care si cea de care spui tu.Mai va tin la curent daca se intampla ceva...dupa 2-4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

NU exista creme care sa duca la disparitia celulitei pt ca din cate am citit si auzit din momentul in care apare nu se mai poate indeparta decat prin liposuctie. Toate produsele care ce se gasesc pe piata de aici sau de afara netezesc pielea pt o perioada de timp si o ajuta sa-si recapete tonusul si elasticitatea, dar decat sa o lasi asa si sa o ajuti sa se dezvolte si mai mult poti sa folosesti creme+ masaj,sport, alimentatie saraca in grasimi si zahar. Eu folosesc acum o gama pe baza de alge si cafea care sper sa-mi faca pielea sa arate mai bine macar peste vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Asta asa e! Depinde si de cat de afectata ti-e piele, dar oricum nu exista decat o ameliorare. Eu am folosit Lineance si a fost ok, dar n-am avut rabdare doua saptamani. Am avut si L'oreal, si de zi si de noapte, dar din pacate mi s-a parut apa chioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Da, au, mai mult sau mai putin, dar de principiu cat timp le folosesti. Deci maseaza intensiv inainte cu vreo 6 saptamani sa trebuiasca sa te expui ca oricum nimeni nu reuseste sa se dea cu creme 12 luni pe an.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by mstef

Am postat din greseala doua subiecte noi la fel.Prima oara mi se blocase calculatorul si nu stiam daca s-a trimis.Poate cineva sa-l stearga pe al doilea, care e pe aceeasi tema?
Mersi de raspuns Lolita, tu ai folosit-o? Eu mi-am luat azi una de la l'Oreal,dar dupa ce am oscilat o gramada intre inca alte zece...printre care si cea de care spui tu.Mai va tin la curent daca se intampla ceva...dupa 2-4 saptamani!

Michi

cu crema aia slabe sanse dupa 4 saptamni, poate dupa un an

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sevastase spune:

creme anticelulitice sau masaj anticelulitic sunt niste metode de a vinde un produs sau un serviciu si au zero efect. Din pacate. Cand dispare grasimea dispare si celulita. Celulita este o inflamatie a stratului superficial de grasime subcutanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Corect! Tocmai de aceea nu au efect aceste creme la care femeile se reped, disperate. Stie cineva totusi, daca ma pun pe sport la greu, am vreo sansa sa pierd si ceva din celulita? Cam ce sporturi au efect la asa ceva? Zicea o frantuzoaica undeva, ca decat sa manance unt, mai bine se aseaza pe el, ca tot acolo se depune! Avea dreptate!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

sigur ca au efect acompaniate de dieta,sport si masaj
mult succes ! masaj si iar masaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sevastase spune:

Cremele anticelulitice si masajul anticelulitic sunt notiuni false, care nu au nici o legatura cu arderea tesutului adipos adica a grasimii. Singurul lucru pe care poti sail faci este saiti obligi corpul sa iti foloseasca grasimea ca sursa de energie si in felul acesta incet incet o arzi. Asta se face doar prin alimentatie . Procesul poate fi accelerat putin cu ajutorul activitatilor aerobice.

Repet : nu mai cheltuiti banii pe masaje sau creme pentru ca nu o saplece grasimea aia nicaieri. Daca dispare grasimea, dispare si celulita.

Alimentatia este cheia si solutia problemei.

Apropo : celulita este de 2 feluri. Ea reprezinta o inflamatie a stratului superficial de graime subcutanat.

Masajul este foarte bun si placut si benefic dar nu are absolut nici o legatura cu celulita. Sorry.

Mergi la inceput