Contraceptia - ajutor

Contraceptia - ajutor | Autor: adelcros

Link direct la acest mesaj

Intrebare pentru cele care au steriletVoi naste luna viitoare si vreau neparat o metoda eficienta pentru cel putin 5 ani. Cum este cu steriletul?Ce metoda ma sfatuiti sa aplic?
Heeeeeeeeeeeeeeeelp!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

barbat cu sterilet???

- ce metoda?
- Steriletul. ti-ai raspuns singur/a. si doctrorul stie mai bine ce ti s-ar potrivi.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Annie80, ete na ce atata mare scofala.. daca sc ea de pe contul lui sotul?

adelcros, sterilet mirena am avut eu 5 ani si dupaia am pus altul tot mirena... nu am nici o plangere.. mai multe info gasesti la femina intim daca dai un search dupa sterilet mirena...

nastere usoara

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelcros spune:

Nu sunt barrbat din moment ce dau nastere, nu? Doar am gresit la inregistrare pe forum.ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Ade, baietelul meu are 4 ani si 3 luni. Dupa nastere nu am mai folosit alta metoda contraceptiva decat prezervativul. Dar l-am folosit DE FIECARE DATA.
Mi se pare sigur, confortabil, fara complicatii si efecte secundare.
Da, stiu, unii soti fac mofturi...la inceput. Al meu nu, desi cred ca ar fi preferat alta metoda. Dar i-am spus ca nu mai vreau sa folosesc contraceptive si nici de celelalte metode nu sunt incantata, asa ca...acum e ceva care face parte din joc. Si daca vrea ceva pe seara, sa vezi cum cumpara din timp, sa aiba provizii, sa nu ramana in pana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu am cip contraceptiv de un an si 2 luni. Implanon ii spune.Nu segaseste in Romania,doar in Franta si germania deocamdata. Este pus in bratul drept aproape de axila. Efectul dureaza 3 ani. Are un procent mic de hormon pe care-l elibereaza direct in sange. Este cea mai buna metoda contaceptiva la momentul dat, fara efecte adverse cum se mai intampla la pastile sau la sterilet.
Eu chiar am intrat aici sa deschid un subiect pe aceasta tema. Am comandat in Franta un cip pentru prietena mea din rep. Moldova si nu a stiutnimeni in tara aia sa-i puna cipul de aia mi la tirmis inapoi. Vreau sa il dau cuiva care are nevoie, pretul 124 Euro (este tiparit pe cutie)

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

adelcros, stai linistita ca oricum mai e mult si bine pana cand vei putea sa iti pui steriletul. in sensul ca steriletul se aplica in prima zi de menstruatie si daca nasti peste o luna, mai ai de asteptat si perioada de alaptare. daca vei alapta la san exclusiv ai sanse ai prima menstruatie chiar si dupa 6 luni, baietelul meu a implinit deja 5 luni si la mine inca nici un semn de acest gen. asa ca ai timp sa te hotarasti.

pe perioada alaptarii trebuie folosit prezervativul pentru ca in ultima luna inainte de primul ciclu poti ramane insarcinata. asta e motivul pentru care multi au un frate cu exact un an mai mic exista si pilula contraceptiva pe perioada alaptarii, e mai putin tare dar nu are aceasi siguranta, am auzit multe cazuri de sarcina..

nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
Originally posted by tasia

Eu am cip contraceptiv de un an si 2 luni. Implanon ii spune.Nu segaseste in Romania,doar in Franta si germania deocamdata. Este pus in bratul drept aproape de axila. Efectul dureaza 3 ani. Are un procent mic de hormon pe care-l elibereaza direct in sange. Este cea mai buna metoda contaceptiva la momentul dat, fara efecte adverse cum se mai intampla la pastile sau la sterilet.
Eu chiar am intrat aici sa deschid un subiect pe aceasta tema. Am comandat in Franta un cip pentru prietena mea din rep. Moldova si nu a stiutnimeni in tara aia sa-i puna cipul de aia mi la tirmis inapoi. Vreau sa il dau cuiva care are nevoie, pretul 124 Euro (este tiparit pe cutie)

pozele noastre

intrucat si pe mine ma framanta ce metoda contraceptiva sa aplic deoarece sub nici o forma nu am voie sa mai duc o sarcina, si pt ca din cate m-am documentat steriletul privit din alt punct de vedere nu este o pavaza impotriva sarcinii ci o metoda abortiva, as vrea sa te intreb daca hormonii eliberati de acest cip inhiba ovulatia, sau omoara embrionul? sper ca ai inteles la ce ma refer. aaa, si inca o intrebare: in romania oare stie cineva sa-l monteze??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu cred ca acel hormon eliberat inhiba ovulatia, parca asa imi amintesc ca imi spunea doctorul meu anul trecut cand mi-a pus cipul. Dar nu sunt 100 % sigura. Pot sa-mi intreb doctorul daca vrei. In Romania sunt putini doctori cre stiu sa-louna, in general sunt profesori, sefi de clinica sau ginecologi foarte buni.Pentru ca acestia au fost la congrese inafara si au invatat sa puna cipul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

daaaa, te rog mult sa intrebi iti trimit si un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_2 spune:

quote:
Initial creeata de adelcros

Intrebare pentru cele care au steriletVoi naste luna viitoare si vreau neparat o metoda eficienta pentru cel putin 5 ani. Cum este cu steriletul?Ce metoda ma sfatuiti sa aplic?
Heeeeeeeeeeeeeeeelp!

ade

la municipal iti poti pune un sterilet exact pt 5 ani costa 500 ron !!!

Mergi la inceput