Alegerea unui medic
salutare tuturor !
Sunt Liviu, proaspat aspirant la postura de tatic. Impreuna cu sotia mea vom afla in urmatoarele zile daca suntem "insarcinati" .
Suntem bucuresteni si va rugam sa ne spuneti cum trebuie sa ne alegem medicul care ne va ajuta pe parcursul celor 9 luni de asteptare. Sper ca si impreuna cu DC sa trecem cu bine de acest mare eveniment in viata noastra, primul BB
Raspunsuri
karula spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum doriti voi! Cu sotia e usor de rezolvat, da' cu tine va fi mai greu sa-ti gasesti un medic daca afli ca esti insarcinat...
Cred ca primul pas va trebui facut spre medicul de familie... (si apoi inca un pas, si inca unul... pana ajungeti la cabinet).
Lasand gluma (sper ca ai inteles ca glumeam!) noi pe-aici nu ne prea pricepem, ca inca aspiram... Dar o intrebare similara pusa pe "generale" cred ca ar avea mai mult succes.
Bafta!
papadie spune:
Liviu mergi la "Interzis barbatilor" acolo sunt toate viitoarele mamicute si cu siguranta o sa iti recomande o gramada de medici buni...va fi mai greu sa-l alegeti pe al "vostru" :-)))
Sanatate si sarcina frumoasa :-)))
ochinegri spune:
daca aveti vreo preferinta in ce priveste spitalul (distanta fata de casa) puteti da o cautare dupa numele spitalului si va umpleti de info apropo de doctori. Bafta tati !
ruxi spune:
Eu va recomand urmatorii doi medici: dr. Badiu Alexandru si dr. Corina Grigoriu. Sunt "incercati" pe propria piele. Ambii sunt la Spitalul Municipal, si au si consultatii la Centrul Medical Unirea. Daca aveti ceva posibilitati, va sfatuiesc sa va duceti la Clinica CMU, in spital e lume multa, se asteapta mult, etc. Dar oricum Municipalul, are partea de Ambulatoriu renovata proaspat si cred ca arata cel mai bine din toate spitalele. Eu am mai ales Municipalul si pentru ca tatal poate participa la nastere si bebelusul sta cu mami a lui in camera.
Va doresc cat de curand un bebe mic!
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
fanica spune:
Daca am postat unde trebuie rog moderatorul (cu scuzele de rigoare) sa mute subiectul unde trebuie :-(
Distanta prea putin conteaza, sincer. Probabil ca vom avea un singur bb si suntem dispusi la sacrificii. Despre dr.Badiu am citit pe DC si opinii foarte proaste. Cred ca pana la urma o sa mergem la dr.Puia de la Giulesti, am citit despre el numai lucruri pozitive.
va tin la curent !
pupici
Liviu
papadie spune:
Eu am doua recomandari Ceazara Bucur dar va fi si ea mamica a doua oara deci cred ca va avea un pic de pre si post natal si Ion Ionut -ambii Giulesti.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)