Un raspuns urgent va rog!!!!
Am o intrebare foarte importanta pentru mine...daca am intrat in a 36-a zi si pana acum nu mi-a venit,deja trebuie sa imi fac griji in privinta faptului ca as putea fi insarcinata??
Imi este foarte frica sa fac un test,si imi este frica pentru ca inca depind de parinti si cu siguranta mama m-ar duce direct sa fac avort!
Intarzieri am mai avut,dar maxim pana in ziua 35.
Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine!!!
Raspunsuri
Nati spune:
Buna,
Tu crezi ca noi vedem in bolul de cristal daca esti insarcinata sau nu?
Fara un test de sarcina, fara un control ginecologic, cum ai vrea sa stii daca esti sau nu insarcinata?
Poate sa fie o dereglare hormonala si de asta sa-ti intarzie, ori e bebe la bord.
Orice ar fi, mare grija data viitoare, foloseste protectie ca ai sa plangi in pumni si nimeni nu are sa te ajute.
Fa testul de sarcina cel mai bine daca nu vrei sa mergi la medic la un control.
Fii mai cu bagare de seama pe viitor, nu iti afecta sanatatea pt cateva momente de placere.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Clover spune:
Nu e nevoie de raspunsuri din astea ca mai rau se sperie avand in vedere ca probabil nu are 18 ani.
E posibil sa fie o intarziere normala avand in vedere ca e ceva obisnuit la tine si esti stresata. Fa-ti curaj si fa un test de sarcina, roaga prietenul sa iti cumpere daca tie ti-e jena. Daca esti insarcinata trebuie sa aflii cat mai devreme, daca nu esti o sa stai linistita.
If all else fails, look cute.
michela09 spune:
Fiecare corp functioneaza in alt mod, asa ca e greu de spus daca esti sau nu insarcinata. Cel mai usor mod de afla e sa iti cumperi un test de sarcina de la farmacie, si in cateva minute afli, (ai instructiunile de utilizare pe cutiuta) costa in jur de 10 lei. Sper sa fie doar o dereglare - mi s-a mai intamplat si mie de vr-o doua ori (dar eu am ceva mai multi ani decat tine!).
Mihaela
mina spune:
Buna!
Usurel, nu te panica. Eu am avut intarzieri (rare ce e drept) si de 15 zile. Fa testul si dupa aia fa-ti griji.
Dincolo de asta...din cate spui pentru tine nu e un moment bun sa ai un bebe. Pe viitor e bine sa fii f stricta cu protectia. Nu vrei bebe, prezervativ sau pilule, vrei bebe renunti la ele. Nu e ceva de joaca. Si, mai ales, nu te baza pe metoda calendarului. Merge (discutabil) la cuplurile care au multi ani impreuna si la femeile cu ciclul regulat.
Iti tinem pumnii sa fie cum vrei tu.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
tusferi spune:
Iulicutza, la 23 ani nu cred ca te mai poate duce mama cu forta sa faci avort, mai ales ca iti doresti un copil... Eu cred ca daca s-a intamplat sa ramai insarcinata, sa lupti pentru el si sa il pastrezi. Oricum inteleg ca aveai in plan sa faci un copil la anul dupa ce termini facultatea.
Oricum, fa-ti urgent un test de sarcina si succes sa iti iasa asa cum iti doresti!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
iulicutza spune:
Va multumesc mult de tot pt raspunsuri!
Intr-adevar,a fost o intarziere si de data aceasta asa ca m-am speriat degeaba.Mi-a intarziat vreo 14-15 zile,mult mai mult decat de obicei.
Cu prietenul meu am aproape 5 ani de cand sunt impreuna si am folosit numai metoda calendarului.Daca ar fi fost bebe pana la urma m-as fi obisnuit cu ideea si l-as fi pastrat cu siguranta,dar deocamdata e mai bine ca nu a fost.Trebuie sa imi fac un rost si apoi e timp si de bebe.
Va multumesc mult inca o data!
amyarabella spune:
Metoda calendarului o sa iti dea mereu dureri de cap(parerea mea).Daca tot ai o relatie serioasa si iubitul tau tine intradevar la tine folositi prezervativul sau daca ai peste 18 ani ia pastile NU TE VEI INGRASA ,acesta este un mit.Fati timp si curaj si dute la un control ,doctorul iti va da anticonceptionalele care ti se potrivesc.
Mult succes !!!
[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg
GAMBATE KUDASI !!!
Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by iulicutza
Va multumesc mult de tot pt raspunsuri!
Intr-adevar,a fost o intarziere si de data aceasta asa ca m-am speriat degeaba.Mi-a intarziat vreo 14-15 zile,mult mai mult decat de obicei.
Cu prietenul meu am aproape 5 ani de cand sunt impreuna si am folosit numai metoda calendarului.Daca ar fi fost bebe pana la urma m-as fi obisnuit cu ideea si l-as fi pastrat cu siguranta,dar deocamdata e mai bine ca nu a fost.Trebuie sa imi fac un rost si apoi e timp si de bebe.
Va multumesc mult inca o data!
sorry da metoda calendarului o sa iti albeasca parul in cap...
prezervativ sau anticonceptionale... si nu mai fac 13-14 la fiecare intarziere...
FELICITY05 spune:
Draga ILICUNTZA,de data asta a fost alarma falsa,ai grija gandeste-te ce implica o sarcina si nu mai lasa sa treaca inca o luna sa iei o hotarare.Si eu folosesc doar metoda calendarului pentru ca ne cunoastem foarte bine,dar nu e o problema daca raman insarcinata,insa la tine avand in vedere ca ai alta situatie,eu zic sa traiesti in viata momente frumoase,ai atatea de facut,de ce sa traiesti in spaima luna de luna?consulta un medic sa gasesti cea mai buna metoda pentru organismul tau te pup
ama1357 spune:
metoda calendarlui este buna pentru cine are un ciclu regulat ca ceasul elvetian (si trebuie monitorat si atunci pentru ca un pic de stres poate sa incurce itele!!!), tu cu astfel de intarzieri ai sanse sa ramai insarcinata oricand...