picaturi pentru slabit

picaturi pentru slabit | Autor: Lumi_Nag

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre picaturile Slim complex?Am gasit intr-o revista despre ele in care iti da detalii pentru a face comanda.Sunt pentru slabit si iti garanteaza ca slabesti 30 de kg cu 4 flacoane.De fapt cumperi 3 la 100 lei si unul e gratuit.Am cautat detalii pe net dar nu am gasit mare lucru.Poate a folosit cineva si poate sa imi zica daca functioneaza? Mersi.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ca orice chestie care abereaza cu reclame de genul "slabesti fara efort 30 de kg intr-o luna" si asta trebuie sa fie o alta hotie sau o substanta care face mai mult rau decit bine. Medicamentul minune care sa ajute la slabit fara efort fizic si fara dieta echilibrata nu s-a inventat. Si in caz ca vreunul ajuta la slabit, dupa aceea se pune dublu la loc pentru ca organismul a suferit un soc. Nu da banii pe prostii care iti promit asa ceva pentru ca in cazul cel mai bun scapi fara sa te imbolnavesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Banuiesc ca ai dreptate Natasa.Cred ca sunt singura care am crezut ca ar putea fi ceva de capul tratamentului, din moment ce nu am gasit nimic pe net despre el.Sunt naiva...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am o prietena care si-a comandat un produs de-asta minune dintr-o revista, si a reusit, cu ajutorul lui, sa se ingrase 8 kg.
Banuiesc ca n-are sens sa spun ca era pt slabit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Draga mea,produsul asta, ca si multe altele de genul asta, e un fel de frectie la picior de lemn...singura metoda de a slabi este hrana sanatoasa si sportul regulat,in rest no chance,never ever

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

M-am linistit cu picaturile minune pentru slabit.Dar despre banda aia care face masaj la burta ce parere aveti?E buna de ceva sau ba?

Mergi la inceput