Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carina Pacat ca nu profesezi, chiar asa de ce? Greu subiectul asta abordat..frustrant din multe puncte de vedere..uffSabina sa aveti o seara frumoasa si mii de felicitari pt consecventa la slabit! Bravo!Delia spor la invatat! Frumos film..!Am fost in seara asta la sala, am facut o ora de step aerobic si o ora bodystiling. Azi a fost tipa aia fortoasa de care am mai povestit si ne-a foit in stilul ei propriu, cu elemente multe de tae bo si box. Sa ma vedeti ce pozitii de boxerita la antrenament mi-am luat si eu, hahah de te doare capul nu alta:)) Cu cite o haltera de un kg in fiecare mina si da-i si loveste in forta in toate stilurile posibile. Zicea ca pt zona abdominala cel mai bun e boxul si daca stau si ma gindesc boxerii chiar au cel mai frumos abdomen dintre sportivi, cu muschii cei mai proeminenti, ori ia uitati-va la actritele cu o conditie fizica buna cu ce se lauda ca o intretin: tae bo, kick box si yoga. Tipa asta e fun yoga, la sfirsit la relaxare baga si elemente de yoga.Sa mai scriu meniul? La mine e cam intotdeauna la fel, salate de fructe dimineata doar cu 2 linguri de cereale fitness, in rest gustari cu piine de vatra ori de cereale integrale cu f putina sunca si verdeturi, salate, rosii etc din belsug. Incerc sa las pt zi salatele si pt seara legume fierte, imi merge mai bine asa, ideal si ceva peste slab. Insa mai scap cite o inghetata la 2 zile ori mai ciugulesc dupa copii, ori ca azi am gustat spaghetele carbonara facute sotului si am cam gustat..Nu sufar de foame niciodata si stiu ca pot slabi cu ce maninc, chiar daca sunt satula, de m-as lasa si de furat prostii asa in fuga, fara sa stie nimeni:))) s-ar vedea mai repede la cintar.Spor la slabit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata frumoaselor!

Haideti la cafea, ceai, apa plata sau minerala!
Trezireaaaaaaaaaaaaaaa

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata!

Mi-am facut exercitiile de dimineata si acum va scriu cu cerealele alaturi. Caut pe net niste filme dragute, poate ma ajutati cu sugestii.

Vikinga, da, eu sint mare fan al genului acela de filme.
Felicitari pentru sport.

Tzuni, vad ca te-ai trezit cu chef de viata.

Ma duc sa mai citesc una-alta...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, salutari cerealelor dec lana tine!

....daca intri pe mess, iti dau lista mea de filme vazute pana acum. Poate te inspira.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Am de lucru ca la nebuni, la 10 am peterecere de 1 iunie la Mara la gradi, dar trebuie sa va scriu un randulet inainte de toate.

Va multumesc pentru sprijin in povestea de ieri cu masina; dincolo de sperietura, m-am enervat foarte tare; nu stiu cum este in alte orase, insa in Bucuresti, traficul este infernal si nimeni nu respecta nici o regula de circulatie. Singura regula care exista este marca masinii pe care o conduci; cu cat ai o masina mai mare si mai tare, nu trebuie sa mai respeci regulile... si daca ceilalti le respecta sunt niste prosti si atunci e "normal" din partea ta, ca posesor de nu-stiu-ce-masina sa injuri si sa te porti mitocaneste. Asa de tare ma supara si ma frustreaza lucrurile astea.... Lipsa crunta de valori si de bun-simt in care am ajuns sa traim... Of. Si daca mai vad si ca esti femeie.... iar in cazul meu si blonda, atunci balcanismul isi spune si mai tare cuvantul.

Nu a fost prima experienta de acest fel (din pacate), dar m-a enervat cel mai tare dintre toate pentru ca nenea ala care conducea - si care avea vreo 60 de ani - in loc sa-si ceara scuze, tot el era cu gura mare si m-a injurat. Cum e posibil sa te porti asa cand tu esti devina???

Of... din nou.

Citesc din urma si revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata,haideti la suc fresh de portocale si lamii.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,
cate un suc sau apa plata cu lamaie si cu putina gheata(ca banuiesc ca este cald si la voi),la toata lumea.
Ma duc sa citesc din urma si sper sa revin maitarziu.
O zi buna tuturor.
incepe we
Revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor
Marilena: iti doresc o zi minunata! Sa iasa totul asa cum vrei tu si cum ai planificat.
Anky: multumim de fresh. Cum mai esti?
Carmen, Criss: cum sunt copiii?
Zuzi: ce faci? Absentezi?
Gabriela: hai sa iti povestesc o faza ca sa te mai inveselesc. Intr-o zi la pranz are sotul de mers la finante. Normal ca nu gasesti parcare la ora aia asa ca eu parchez destul de retrasa dar tot ilegal si il astept in masina. La un moment dat se opreste o masina langa mine si tipul ma intreaba: nu te-ai gandit niciodata sa te vopsesti blonda ca ti se potriveste de minune si daca vrei iti cumpar eu vopseaua.
Tzuni: felicitari pentru noua pozitie
Vic: asa s-au potrivit lucrurile. In momentul asta e mai eficient/ productiv sa fac ceea ce fac si sa imi folosesc cunostintele acasa. Chiar si asa consider ca am facut o alegere buna cu facultatea.
Meniul de azi: 3 felii de pepene galben
omleta cu carne de pui, ardei, zuchini, ciuperci si feta
diseara: inca nu stiu.
Revin mai tarzior sa vad daca v-ati mai inviorat,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carina, a fost tare tipul dar cam nesimtit ce-i drept...

Tzunica, mersi pentru lista.

Tumpi, Anky, Gabrielama, Gusta,

E asa de frumos afara....

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

What a fine day!
Fetelor, desi Edi ia preventiv antibiotic pentru ca la gradinita au un caz de scrlatina in grupa, azi noapte mi-a facut febra si acum e racit.Curge nasul si ochisorii si a inceput sa tuseasca Nici nu stiu ce sa mai fac.Ma doare sufletul ca-l vad ca nu e bine, desi e vioi
Sper sa fie ok si sa-l pot duce luni la gradinita, ca azi l-am tinut acasa si m-a certat ca-i e dor de copii
Tzuni baga aici lista de filme, ca si eu sunt mare amatoare de filme romantice si sunt in pana de idei.
Gabriela de felul lor barbatii sunt tare orgoliosi si nu isi cer scuze aproape niciodata.Ce pretentii poti sa ai de la unul care nu te cunoaste?Nu merita sa fii nervoasa pe el.Tu fii bucuroasa si mandra ca esti o atenta si indemanatica si ai reusit sa eviti dezastrul
Anda m-ai dat gata cu povestea ta , chiar daca la acel moment nu cred ca ti-a picat bine.Oricum, nu te-ar prinde bine culoarea blonda (nici la fizic, nici la caracter)
Carmen nu mai esti serifa si nu ne mai dai trezirea, insa ne lipsesti dimineata la Ce faci azi?
Gusta a ajuns mami tau?Simti aerul moldovenesc?Sa aveti parte de o revedere placuta si sper sa-ti mai ridice moralul cu niste sfaturi potrivite
Si pentru ca eu nu sunt maine pe-acasa, iti doresc sa-ti creasca mare , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii:

LA MULTI ANI, Mara! Sa ai parte de o zi minunata,de o petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si de multe

V-am pupat si va doresc sa aveti un weekend placut!Ne-auzim duminica, de ziua copiilor, la votare

Mergi la inceput