Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sabina, sper sa nu ma fi inteles gresit....cum e ideal, stiu si eu, :), de straduit, ma straduiesc....

Gabriela, eu nu l-as lasa pe Iustin in tabara.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Intrebare: la Mara la gradinita se organizeaza in vara o tabara la Predeal; ne-au dat toate informatiile posibile si imposibile, inclusiv program pe ore pentru fiecare zi. Pleaca cu tot personalul din gradinita, inclusiv bucatarese si asistenta medicala. Nu stiu ce va zice Mara si daca ar vrea, dar pana acolo ma gandesc la ce sa zic eu.... Noi suntem parinti super-closca si super-panicosi amandoi. Pe de alta parte, cei de la gradi, pana acum, au fost super OK si au mare grija de copii. Mara are insa numai 4 ani.... Voi ati lasa copilul in tabara in conditiile de mai sus?

Gabi

Fetele mele au fost plecate in tabara anul trecut(aveau 4 si 5 ani), timp 2 saptamani. E adevarat ca s-ai intors cu hainele murdare si murdare ca niste purcelusi, dar pline de voie buna si sanatate. Tabara a fost la o ferma in Normandia si, chipurile, aveau mancare bio din produsele de la ferma. Emma si acum plange dupa Gurmanda, capra cea alba, care era prietena ei, dupa purcel, care manca tot ce nu mancau copii la masa. Ele s-ar mai duce in tabara si maine! Eu una zic ca e o experienta super pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Gety, La Multi Ani!, fericiti si sanatosi
Sa o iau pe rand:

carina felicitari pentru deschiderea noului subiect, si bafta la serifat.
Carmen iti multumim pentru serifat. Ai facut o treaba minunata. Sigur, urmasele tale vor fi la inaltime. Sanatate multa puiutului tau si voua.
delia merci mult pentru link. Bafta la examene.
Gusta petrecere frumoasa in cele doua zile de serbari. De urat pentru cea mica uram pe 31 mai.
Tzuni superba melodia. Mi-a adus aminte de "tinerete". In ceea ce priveste incidentul cu Maria, imi permit sa-ti spun (de la cei 4 nepoti ai mei) ca micile certuri (justificate) facute copiilor nu pot fi decat benefice pentru mai tarziu. Cateodata si cate o palma la fundulet (usoara binenteles) nu strica.
Mama ce ma enerveaza reclama!
Criscosty mersi ca esti alaturi de noi, iar tie sanatate multa iti doresc. Ai grija cu migrenele, ca sunt periculoase.
Sora-mio! felicitari pentru slabire Bravo, vezi ca se poate!
Zuzilici imi pare rau ca aveti probleme cu soacra. Putere multa iti doresc si rabdare.
Pentru toate celelalte fete pe care nu le-am enumerat, va trimit multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mephala ms mult...si tare as vrea sa intru si eu la serifat...dar in ritmul in care scrieti voi....eu nu prea pot tine pasul. Dar..poate cand mai creste Tudor...oi avea mai mult timp...si atunci ma bag si eu. Sti ca imi place doar...

Violeta ms mult...si stiu ca se poate...dar e al maibi de greu sa imi infranez poftele...si mai ales pe cele de ceva dulce. Nu stiu ce am ca eu nu mancam dulciuri...dar de cand am ramas gravi cu Tudor...as manca mereu ceva dulce sau ceva patiserie. Dar...acuma le-am inlocuit cu fructe si ...daca nu rezist...bag ceva usor dar...foarte rar.

Tzuni..stiu cum e...dar la smecherasul de fi'miu...daca nu ridic un pic vocea pe un ton ferm...o ia in gluma si cand ii zic ca nu tb sa umble cu un lucru..sau...altceva ma ignora sau intreaba"sa iau aia?" la care eu zic "nu..pt ca...etc" si el zice..."ba da...sa iau" deci....daca nu concluzionez cu voce dura si ferma...ma ignora. Am mai scapat si palme la funduletz din cand in cand....si atunci chiar ma simt prost.

Va poop pe toate@!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uite ca am crezut ca nu mai scriu ca n-am timp, dar cu riscul de a intarzia la concert, nu ma pot abtine.
Violeta, te rog eu din suflet sa nu mai scrii asemenea orori. Palmuta la fund inseamna un grav abuz asupra copilului.
Anda poate sa-ti explice mai detaliat.

Carmen, eu am inteles perfect ce-ai vrut sa spui, stai linistita

acuma chiar fug, dordia, spor la infranat pofte, profita ca e vara si poti sa plimbi carutu, ca sa faci miscare :))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tocmai m-am intors din oras, caci am avut putina treaba. Si tocmai era sa ma fac praf cu masina, din cauza unui idiot care a intrat din strada laterala (sens opus), in fata mea, fara sa se uite daca vine ceva, fara sa dea prioritate. Am franat cu scrasnet si urme lasate pe drum, inca imi tremura mainile... Si stiti ceva??? Tot el m-a injurat ca nu ma uit pe unde merg!! Pai cum Doamne iarta-ma sa ma uit, cand el venea din strada laterala ascunsa, eu eram pe drumul meu si el trebuia sa astepte.... Imi vine sa plang de nervi si sperietura...

Mulumesc pentru sfaturile cu tabara.

Olo, daca ar avea fratior sau surioara, i-as lasa impreuna fara sa ma gandesc.

Sabina, si noi mergem la munte - nu foarte-foarte des, dar mergem; cred ca pentru ea ceea ce va conta cel mai mult, va fi ideea de tabara si colegi si independenta, nu de locatie.

Vikinga, da, Maricia mea doarme cu urechiuta mea. Nu stiu ea cum s-ar descurca sa doarma fara noi, in tabara (desi cred ca ar fi tare trista...), dar eu sigur as ajunge la nebuni...

Mephala, cred ca si eu voi face la fel - adica nu o voi lasa...

Doamne, imi tremura tot corpul de sperietura...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, fetelor! Am avut o zi nebuna nebuna nebuna... Printre altele (si vorbesc serios), am ajuns si la psihiatrie pt un consult. Si....sunt intreagaaaaaaaaaaaaaaa

Multumesc pt sfaturi, pt impartasiri din experienta proprie. Ma ajuta ENORM. Sper sa nu mai fac - si eu i-am cerut lu' Meri mii de scuze. Dar stiti ce m-a dat peste cap cel mai tare? Faptul ca dupa ce am strigat, ea s-a speriat, a inceput sa planga, eu eram inca suparata - DAR TOT EA a venit la mine, mi-a zambit si mi-a zis "mami" cu cel mai dulce glas din lume. A sunat ca si cum mi-ar fi spus: lasa ca nu ma pun cu tine, o nebuna.... Oooooof, mi-e rusine! Gata, am trecut peste, am tras invataminte!

Gabrielama, imi pare rau de incident. Si mie mi-a taiat "fata" intr-o zi o dacie cu niste idioti in ea. Si normal ca am clacsonat, ca m-am speriat ca intra in mine. A trecut razant. Si ce spui ca la semafor s-a dat unul jos si-a venit si a lovit cu piciorul in masina pt ca mi-am permis sa clacsonez! Si eram cu Meri langa mine! M-am asigurat ca usile si geamurile sunt blocate si.... am stat linistita si l-am lasat sa se manifeste. Ca mi-a fost frica sa-i raspund....
Apropo de Mara, nici eu n-as lasa-o. E totusi prea mica. Lasa ca are viata in fata, o sa mearga....

Zuzilici, esti vie?

Nastad, te pupam!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Eu am venit de la doctor, de data asta cu Dany. Cand am venit acasa frigea tot (azi si maine nu se duc la gradi) asa ca am si plecat cu el. Are amigdalita, cum banuiam...asta face el de obicei. I-a dat tratament, dar cand il vad cu zace si frige....

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Sabina imi pare rau ca mi-am spus parerea (dealtfel nu am acest drept, inca), dar eu am precizat ca este vorba despre o usoara palmuta, care practic nu se simte. Imi pare rau ca sunt prost inteleasa, insa eu vad in jurul meu familii cu copii si cresterea acestora. Am vazut familii cu copii carora nu li s-a spus niciodata nici o vorba mai dojenitoare (nu mai vorbesc de palmute), si care la varste mai mari raspund parintilor, doar ca nu le dau cate o palma. Si invers am vazut familii ai caror copii au fost educati corespunzator (si cu dojeneli, si cu mici palmute) si au devenit oameni. Chiar au multumit mai tarziu parintilor pentru educatia data.

Inca o data imi cer scuze ca m-am bagat.

Pupici si tie si celorlalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ma enerveaza la culme reclama asta..am trimis mesajul incomplet.
Cuscra cand vine mama ta? Azi? Cred ca dabea astepti...cum stai cu pregatirile?
Gabi nici eu nu l-asi lasa pe Dany in tabara, poate de la anul cand v-a face 5 ani. Bine ca nu ai patit nimik...la fel am patit si noi acum o saptamana si stiu ce spaima am tras.
Carmen ce mai face Teo? E mai bine?
Tzuni te inteleg perfect...si eu mai tip la Dany si imi dau seama ca gresesc.
Dordia bravo ptr kg pierdut.
Zuzi asa este, ai dreptate

Crys si Dany

Mergi la inceput