Nou stil de viata (210)
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
am strigat la Meri si ma simt un monstru.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Se mai intimpla Tzunika,nimeni nu e perfet...
Anca, mami de Bianca si Cris
Sabina spune:
Tzunilika, te inteleg perfect cum te simti, totul e sa nu se mai repete.
calm si blandete in orice situatie, si mai ales cand e ea necajita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
gusta spune:
Neatza.
Sunt cu emotiile la maxim,cu o tona de treaba si cu cafeluta in mana,dar la voi tot nu pot renunta sa vin sa va citesc.Asa ca ma duc sa vad ce ati mai discutat si dupa sa va zic si eu 2 vorbe daca tot doarme copilul.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Neata Gusta (de ce ai emotii?), neata fetelor!
Va asteptam cu cafea, ceai si apa plata!
Multumesc pt sprijinul moral, sunt ceva mai bine azi.
Sa aveti o zi frumoasa!
Revin
gusta spune:
Acuma am realizat ca eu am scris primul mesaj si nu v-am servit cu nimic asa ca sa curga cefeluta,ceaiul si poate un suculet de fructe natural.
Claudia si Anky m-ati fost de mare ajutor si pana plec daca mai am intrebari sa stiti ca va stresez.
Tzuni emoti pentru ziua de maine si ca vine mami si sa imi iasa totul cum mi-am propus.Cu problema si la mine se mai intampla da am zis mai bine un tipat decat sa ii dau una la cur.Ca am vazut aici pe strada niste lucruri pe care nu cred ca ai vrea sa le stii.
Claudia razi de mine cu 5 copii ,ce am eu parul alb dar ce o sa se mai albeasca.
Delia asa sa imi tii pumni ca sa fie frumos ca eu am multe lucruri pregatite sa le fac afara dar daca nu distrugem sufrageria.
Zuzulici sa iti zic ca oameni bolnavi sunt super incapatinati asa ca nu ai ce face,sper totusi sa nu fie rupta numai luxata .Daca gasesti undeva timp sa imi spui ca vin si eu sa cumpar.
Laura unde esti in dimineata asta.
Cuscra bine ca e numai de la stres asa ca mai lasa munca si un pic de relax nu strica.
Carmen ii faci ziua lui Iustin cu copii?
Anda sper sa vina azi pachetul dar sa imi spui cum vrei sa facem in continuare daca t-l trimit de aici sau astepti sa-l trimit din tara.
Marilena si Mara Augusta
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor.
Am votat subiectul...si acum sa va scriu...
EftimieC ms de intrebare...Stefan nu s-a comportat ok dupa vaccin...l-a durut tare piciorusul...si abia mergea...plus ca a facut si unpiculet de febra...dar azi e ok.
Eu m-am cantarit dimineatza si...de la 97.5 luni...azi aveam 96.7...yupiiii.
Merg sa manac:
-Branzica cu sunca si cu rosie+castravete
- fripturica cu salata
- iaurt sa fructe
cel putin 4 l de apa, ceai, bere f alcool...etc
Va poop!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=C49gfp-ikzI" target="_blank">PIESA pentru inviorarea de dimineata. Haideti fetelor, trezirea!
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Gusta, sunt aici, am scris un mesaj mai devreme (cred ca am fost prima), am dat "trimite", dupa care m-am dus linistita sa citesc mai departe!
ca acum sa constat ca nu mi-a aparut nici un measj! Sunt in zona crepusculara, cumva?
In fine, nu stiu ce s-a intamplat!
Spor la pregatiri, si intalnire frumoasa cu mama!
Tzuni, multumim pentru piesa; din pacate accesul meu la you tube e restrictionat de cateva saptamani! Adica nu doar al meu/ se mai supara turcii pe cate ceva si restrictioneaza accesul1 Si cica tocmai au votat legea pentru libera exprimare! pe naiba!
ma bucur ca te simti mai bine in privinta lui Meri! Se mai intampla, suntem oameni!
carina spune:
Neata frumoaselor
Marilena: o sa fie tare frumos, iar Mara va fi in al noualea cer. Legat de pachet, daca ajunge pana pleci ia-l cu tine si il trimiti din tara sau poate ne intalnim. Mai stii? Fac o vizita la Bacau.
Zuzi: mersi de grija: nu ma mai doare deloc. Ce mai face Bella?
Tzuni: stiu sentimentul, dar tre sa fii constienta ca oameni suntem si facem greseli.
Carmen: ce program ai azi?
Vic: am modificat listuta. De Mami dulce nu stii nimic?
CarmenE: azi scriu reteta de coltunasi, dar fara poze. Legat de curatat lista, eu o curat, dar as vrea sa spuneti si voi cum sa fac: pe cine sa scot? scot de tot afara sau fac o lista separata cu old friends?
Criss: cum te simti azi?
Laura: cand mai mergi la plaja?
Delia: chiar asa, cu sportul cum stai?
Meniul de azi:
fructe: capsuni si cantalup
pangasius la cuptor cu tarhon, vinete si zuchini la wok, 3 felii de tofu
paste cu lapte, inghetata si capsuni.
Ma duc sa scriu mai multe retete pe blog si revin mai tarzior,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Laura, poti asculta aceeasi piesa si www.trilulilu.ro/ovi_bv/68de5ff62b1287" target="_blank">AICI. incearca! e o piesa tare pozitiva!