Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza la toate fetele.
M-am intors si eu din tarile reci (ca am avut maxima de 22 gr C). Is cam rupta si nu am citit din urma ca ati prestat cam mult. O sa pun si niste poze cand imi revin din oboseala. In mare a fost super dar obositor.
Raport GRASA am mancat paella de m-am saturat pentru un secol.
Pup si revin cand imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

In speranta ca nu m-ati dat disparuta, apar si eu la raport, fericita cu -1kg.
Observ ca am muuuuult de din urma si recunosc ca n-am timp acum pentru ca pe la ora 14 am o intalnire de bussiness Am mare nevoie de voastra.
Revin diseara cu amanunte Sper ca si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Rolo bine ai revenit si asteptam poze.
Carmen E felicitari ptr. kg pierdut...bravo colega Tin pumnii sa fie bine, asteptam vesti bune.
Cuscra baga un ochi si pe la noi, ne este dor de tine.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,
raport catastrofal.Bine ,nu ca nu as fi stiut,dar ma gandeam ca poate cine stie.Cum sunt si cu musafirii dupa mine, raportul meu este 64,2.
Ma duc sa ma odihnesc putin ca-s franta.Sper sa mai fiu in stare sa calc ceva pana plec la munca,ca dca nu in curnad voi fi ingropata de un munte de rufe.
O dupa amiaza frumoasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

CarmenE: felicitari pentru kg pierdut. Tot asa sa fie in fiecare zi de marti. Tin pumnii sa iasa cum vrei tu intalnirea de azi.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

67.5

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, felicitari si tinem pumnii stransi, bafta!

Cris, tot 7 zile trebuie sa ia si Iustin...sa vedem cum se va simti dupa 3 zile, apoi hotaram daca continuam sau nu.
Biotics/ecofloforina/enterol e musai sa ia, caci reface flora distrusa de antibiotic.

Tzuni, sotul se ocupa cu adusul filmelor, eu ii dau sugestii si ma uit apoi la ele, .

Gabriela, daca va fi vreme frumoasa, vom face gratar la padure.

Rolo, bine-ai revenit, asteptam pozele.

Marilena, hai la raport, scurt.

Anda,te rog, modifica in lista, la aniversari, Iustin e pe 5 iunie, mersi.
O zi faina si tie!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am zis eu ca nu am timp de citit, insa nu m-am putut abtine si acum vreau sa comentez putin
Mai fetelor, voi chiar ati crezut ca eu ma petrec pe undeva?Nope.Am fost la munci agricole la tara la socri (recunosc ca mi-a facut placere) si ma bucur ca am ars niste calorii, dar m-am si bronzat facand si ceva util.
Claudia intrebai daca i-am dat antoibiotic preventiv pentru scarlatina lui Edi?Da, ne-au obligat la gradinita, dandu-ne retetele pentru fiecare copil in parte.Apoi Edica mi-a racit si antibioticul a mers in continuare.
Anky merci pentru link-ul cu Thomas Din pacate, a cam micsorat placerea asta.Acum ma omoara cu Power Rangers
Anda imi pare rau de necazurile cu , dar ma bucur ca stii care sunt cauzele si ca incerci sa previi.
Luna desi nu treci prea des pe la noi in ultimul timp, sper sa primesti cu drag urarile de bine si de LA MULTI ANI!
Gusta asteptam vesti si poze de la petrecerea Marei, cand ai timp.Acum cred ca esti fericita cu mami tau alaturi, savurand o in minunata ta gradina.
toata gasca.Ne auzim mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

71KG.Cu mamica dulce nu am vb, am nr ei in computer pe care il deschid mai rar in ultima vreme, o sa-l iau acum si azi o sun. Numai ca avind nr ei fix nu cred ca merge. Cind telefonul e ok, e ok si netul, ma gindeam. Dar incerc. Ori cum zicea Claudia, o fi la supermodele inscrisa, ca eu sigur nu am sanse:)O sapt frumoasa!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: am modificat, scuze.
Vic: felicitari, inca un pic si schimbi categoria.
Ma duc si eu sa mananc si revin. Sa nu umpleti capitolul cat sunt plecata

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput