Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Da,mai Tzuni,noi te ajutam sa il gatesti cit mai bine.Acuma daca tu vrei sa mai adaugi si oua, io nu te opresc.Ne dai si noua retea,nu..?

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sa-l arunci? L-ai gustat si are gust nasol? Pai de ce?
Eu pun pestele (spalat si fara geaca ) in vasul de iena cu capac, cu citeva felii de ceapa/usturoi si lamiie, torn putin bulion indoit cu citeva linguri de apa peste el si mai adaug niste condimente, apoi il bag la cuptor la foc mic. N-are ce sa iasa aiurea...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Sa-l arunci? L-ai gustat si are gust nasol? Pai de ce?
Eu pun pestele (spalat si fara geaca ) in vasul de iena cu capac, cu citeva felii de ceapa/usturoi si lamiie, torn putin bulion indoit cu citeva linguri de apa peste el si mai adaug niste condimente, apoi il bag la cuptor la foc mic. N-are ce sa iasa aiurea...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Delia,deja mi-ai facut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si de la noi pe la pranz.

Marilena sa-ti traiasca fata sanatoasa si fericita plina de voie buna si noroc toata viatza.
La multi ani, Mara

Tzuni pacat de bunatate de peste sa-l arunci ca nu-ti place cum arata. Prepara-l cum a zis Delia si-ai sa vezi ca nici n-ai sa mai stii cum a aratat vreoadata. Eu azi fac o supa de pui cu galuste si mancarica de ciuperci proaspete. Si probabil un gratar de vita pentu ciuperci. Te-am inspirat cumva?

Tlaura sporla impachetat. Cu ce te intorci acasa? Cu camionul?

Dragelor weekend placut.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Carmen,pe unde esti...??Ti se simte lipsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

LA MULTI ANI! Mara ,Marilena, sa-ti traiasca puiuta sa va aduca numai bucurii.
Am intrat doar in fuga sa ii spun Marei La multi ani.Am citit din urma,dar maine incerc sa raspund ca acum am baut un pahar cu vin si nu mai vad bine tastele.

O noapte placuta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi

LA MULTI ANI! Mara ,Marilena, sa-ti traiasca puiuta sa va aduca numai bucurii.
Am intrat doar in fuga sa ii spun Marei La multi ani.Am citit din urma,dar maine incerc sa raspund ca acum am baut un pahar cu vin si nu mai vad bine tastele.

O noapte placuta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Sa iti fie de bine vinul.Beau si eu cu tine vin alb,ca rosu n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna noaptea!!!

Mara...sa fii sanatoasa si voioasa si la punga groasa!

Azi am papat cam mult si interzise...dar...maine ma reglez. Am venit sa ma spovedesc...ca maine sa nu mai fac....

tuturor copilasilor lumii!!!

Acum merg sa ma culc...va poop!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor

Haideti la cafea/ceai/fructe.

Gusta, asteptam sa ne povestesti cum a fost la petrecere.

Tzunica, te-ai jucat si tu cu Meri la groapa cu nisip?

Carmen, cum se mai simte cel mic?

Carina, referitor la fetele care n-au dat raportul, eu propun ca cele cu sa fie trecute la "Au luat o pauza" si daca isi fac aparitia si isi manifesta dorinta, sa fie trecute din nou in lista.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza buna si copilasilor din intreaga lume!

Scuzati absenta, n-am apucat sa va spun ca am dat o fuga la Roman, ne-au invitat socrii la un gratar, . Ne-am simtit bine, copiii au dormit neintorsi aseara.

Multumim de grija, Delia, Claudia, baietii sunt binisor. Am terminat antibioticul, degeaba insa, Iustin e tot cu muci. Cred ca va trebui operat de polipi, vad ca nu se mai poate. Teodor e ok.

Azi ne gandim la diferite moduri de a distra copiii, doar e ziua lor, nu? Le-am facut aseara un diplomat cu ananas, portocale si capsuni, la prima ora Iustin era in bucatarie cerandu-mi tort, .
O sa mergem si la vot, la biserica, vom iesi la plimbare, la un fotbal pe tapsan....he, he, avem multe de facut, :).

Tzuni, io gatesc pestele intr-o tigaie Tefal, il condimentez, storc o lamaie, pun o lingurita de ulei, capac si la foc mic e gata in juma de ora.

Laura, spor la impachetat si sper sa-ti gasesti putin timp sa ne dai de veste din cand in cand. Imi pare rau de masina...

va pup pe toate: Marilena, Anky, Vio, Tumpi, Cris, Anda, Zuzilici...........

ne auzim diseara.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput