Proiectul Ursici again- video
Am un cadou nou. O emisiune inregistrata cu Octavia Medrea si doi dintre copii ei. Trebuie sa aveti un pic de rabdare dar merita sa vedeti totul. Sunt lectii de viata.
Enjoy!
www.romleas.ro/ursici
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Raspunsuri
Happy_in_TO spune:
wow... ce impresionant!
Multumesc Marius ca ai pus emisiunea! Le-am aratat si fetelor mele si nu le-a venit sa creada... Dupa ce am stat cu gura pe ele sa isi faca lectiile si sa invete pentru dictare pentru ca ele inventau nu stiu cite motive ca sa se joace mai mult la Nintendo DS...
Si totusi... as vrea sa traiesc acolo, o viata adevarata, neinflunetata de media, de valorile gresite ale societatii. Pe de-o parte eu cred ca ei sint niste norocosi!...
Jos palaria in fata Octaviei! Bravo! Bravo!
motanik spune:
Am vazut emisiunea la tv si am venit cu floricica virtuala pt ingerul pazitor al acelor copilasi, Marius, numai ca nu am mai gasit subiectul.
Marius
Octavia e o draguta. La fel si copilasii. M-am bucurat enorm ca si altii au raspuns nevoilor lor.
--------------------
Andra
alinamoro spune:
Am vazut si eu inregistrarea...ce emotionant, mi-au dat lacrimile.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
marius spune:
In viitorul apropiat am sperante sa vina aici printre noi. Ma refer la Octavia.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
karligutza spune:
multumim Marius, am vazut si eu emisiunea in seara cand s-a difuzat.... m-a cuprins asa o bucurie vazand-o pe Octavia si vazandu-i si pe copilasi.... incat imi venea sa anunt pe toata lumea ca e la TV (pe tine te-am anuntat sigur nu-i asa? ) insa am zis ca ma agit degeaba (in lumea asta mare cazul asta poate parea neinsemnat, personajele la fel...), dar prima reactie a fost sa ma bucur tare pentru ei... si-apoi daca ar sti lumea-ntreaga despre ei, s-ar face ceva mai mult.
ma bucur ca vor avea curent electric, ca au si un televizor acum, ca au POVESTI! da, povesti! ca li s-au mai dat cate ceva si ca poate cu inca o mana de oameni in jurul lor se va schimba viata acelor 4 copilasi care invata in scoala la care Octavia Medrea si-a dedicat toata bunatatea ei! si-asa cum ai zis si tu, asteptam ca Octavia sa ne faca o bucurie si sa vina pe DC dupa ce va fi sa aibe si un calculator si conexiune la internet... poate ca nu e chiar departe nici momentul acela...
m-au uluit copilasii care au venit cu ea... aveau in privire ceva anume; parca m-as fi vazut pe mine pe alocuri (nu ma pot compara totusi cu ei pentru ca am avut mai mult decat ei in copilarie, pentru ca situatia a fost diferita) insa imi amintesc ca in copilarie auzeam de televizor color, sau de masina personala... si mi se parea asa un LUX, asa o chestie de neatins... nu mai spun ce dragute mi se pareau penarele colorate sau radiera cu forma si miros de capsuni.... si n-avea decat fata profesoarei de germana... oricum noi nu aveam sa avem niciodata asa ceva (asa credeam atunci)... ei bine, au trecut atatia ani... peste 20.... si cand ma uit ca mai sunt copilasi care inca se bucura vazand lucruri care noua ni se par normale stau si ma intreb cum e mai bine de fapt? cum suntem noi, care accedem la orice? sau asa nevinovati ca ei? neintoxicati de piata moderna...
si nu e doar asta, numai cine n-a trait astfel de momente nu ar putea intelege pana la capat...
ma bucur tare mult ca am luat parte la acest proiect;
sper in continuare ca in vara asta sa fac o drumetie cu sotul si fetita mea in Ursici... sper sa gasim satul si sa putem ajunge pana acolo cu bine
fug si eu la culcare, maine e o noua zi, alte treburi, alte bucurii, nu-i asa?
sa va fie noaptea buna! zzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
Anina_n spune:
WOW, ce fain !!! Marius, multumim !
Foarte emotionanta emisiunea cu Octavia si copiii ei.
Copiii sunt foarte draguti si avizi sa stie cat mai multe, iar Octavia este exact asa cum mi-am imaginat-o, o persoana plina de sensibilitate, dar foarte curajoasa si puternica, ce emana multa caldura sufleteasca din voce si priviri.
Ma bucur enorm pentru toate cele ce s-au facut pt. ei si sunt convinsa ca se vor mai face !
Felicitari, Octavia ! Esti un om deosebit !
PS - Te asteptam intre noi, aici, pe , Octavia !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
octimedrea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Am un cadou nou. O emisiune inregistrata cu Octavia Medrea si doi dintre copii ei. Trebuie sa aveti un pic de rabdare dar merita sa vedeti totul. Sunt lectii de viata. Enjoy! www.romleas.ro/ursici Marius Pernes www.marius.rdsor.ro / Mai multe... Pagina legislativa |