Febra dupa nastere prin cezariana

Febra dupa nastere prin cezariana | Autor: claudiasabou

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am nascut vinerea trecuta prin cezariana pe 16 mai si de vreo 2 zile am inceput sa fac febra insotita de frisoane si dureri de cap.De la algocalmin imi trece pe moment, dar dupa vreo 6 7 ore se repeta. Vi s-a intamplat si voua?Oare e de la oboseala sau sa fie din alte cauze?
Astept raspunsurile voastre.
Va multumesc!

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stcgeo spune:

Si eu am nascut tot prin cezariana si am facut febra in spital 39 dar medicii mi-au spus ca e din cauza alaptarii ( alex nu a vrut sa suga) dar daca dupa o saptamana ai facut febra cred ca e bine sa mergi la medicul cu care ai nascut sa nu fie vreo infectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cu febra, frisoane si stari de rau si lesin din cauza constipatiei severe de care am suferit imediat dupa nastere. Acum nu stiu daca asta ar putea sa fie si la tine. Sa nu fie si vreo infectie? Operatia este ok? Da cu tinctura de galbenele, cicatrizeaza f bine. Nu stiu ce sa iti raspund mai mult, dar poate gasesti cumva cauza.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Si eu am avut febra mare cam la 2-3 saptamani dupa cezariana, din cauza unor pastile luate pt constipatie (Herbolax, parca). M-am prins cam greu de la ce era, initial am crezut ca e vorba de vreo infectie. Mi-am dat seama ca e de la pastile cand le-am luat din nou, dupa o pauza de vreo saptamana.Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu am facut infectie la un san.De acolo faceam febra,fara legatura cu operatia.Taietura era ok,se vindecase bine.
Cel mai bine ar fi sa mergi de urgenta la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

multa sanatate si fericire alaturi de puiutul tau.
am nascut cu cezariana,am avut si complicatii dupa nastere dar febra nu am facut deloc.in spital asistenta spunea ca avem temperatura de eschimosi(36,2)dute cat mai repede la doctor.temperatura nu e un semn bun si nu e normal.dute la medicul de familie cat mai repede.cezariana si orice alta operatie nu trebuie tratata cu indiferenta si mai ales sa asculti sfatul altora.nu alaptezi?cum de iei medicamente?

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Claudia, tu iei algocalmin si alaptezi totodata ? Du-te la doctor, nu lua medicamente dupa ureche.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioarabraila spune:

si eu am nascut prin cezariana dar nu am facut febra,dar a facut baietelul meu,a avut probleme mari la nastere deoarece a inghitit lichid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Mersi de raspunsuri.
I-au algocalmin deoarece si in spital am luat la recomandarea medicului chiar daca alaptam .De aceea am considerat ca nu e o problema cu toate ca nu sunt prea incantata de idee ,nu am stiut ce altceva sa fac ca sa imi scada febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Eu zic sa mergi de urgenta la medic. Si am facut la 10 zile de la operatie febra insotita de dureri de cap si se pare ca infectia era de la operatie. Aici se fac cusaturile interna cu fire absorbante si cusatura exterioara cu copci. La 5 zile mi-au scos copcile si au un fel de leucoplaste subtiri cu care puteam sa fac dus. Exact dupa ce au scos si leucoplastele alea la inca 3 zile a inceput sa mi se desfaca operatia si sa supureze asa ca m-am dus imediat la doctor. De 2 zile aveam febra si dureri de cap si nu stiam de unde si nici doctorii nu-si dadeau seama daca nu-mi desfaceau chestiile alea. M-au bagat imediat pe antibiotice care nu au afectat cantitatea laptelui in schimb cred ca au afectat calitatea pentru ca bb in prima faza refuza sanul dar dupa ce i s-a facut foame a inceput sa suga. Chestia este ca daca iti refuza sanul nu te speria si nu ceda sa-i dai formula cumva pentru ca poate dupa aceea iti va refuza total sanul.
Poate nu tolerezi firele interne si corpul in incercarea de a le respinge se manifesta cu febra. Oricum medicul iti va da ceva care sa ajute corpul sa le resoarba.
Se poate sa mai fie si asa numita "furie a laptelui" care se manifesta cu frisoane si dureri de cap pentru cateva zile si trece de lasine dar eu zic sa mergi cat mai grabnic la medic. El va stii de unde provine infectia.
Ia spune cum mai ai sangerarea de dupa cezariana , este abundenta si cu cheaguri sau e din ce in ce mai putin si mai rozalie?
Iti doresc insanatosire grabnica. Sa ai un pui frumos si sanatos.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Si eu am facut febra,insotita de frisoane...a fost oribil.A trecut dupa vreo doua saptamani...dar nu vreau sa-mi amintesc ce greu a fost.

Mergi la inceput