costume de baie... adaos comercial peste 100%

costume de baie... adaos comercial peste 100% | Autor: alex_ioanid

Link direct la acest mesaj

salut!
avand in vedere ca toate strandurile sunt pe punctul de a se deschie... mi-am propus sa imi achizitionez un nou costum de baie pentru vara aceasta. am intrat frumusel pe internet si am gasit siteul www.pepos.ro
incredibil! dar au costume de baie foarte dragutze si la preturi foarte mici (30 RON fara TVA). am zis ca nu comand pe net, pentru ca la costumele de baie mie imi place sa "pipai" si sa vad de-aproape marfa. asa ca am cautat lista de magazine si l-am ales pe cel mai apropiat. cand am ajuns in magazin am avut neplacuta surprindere, ca la costumele de 36 Ron, preturile sa fie de la 74 Ron in sus (chiar o diferenta foarte mare era la un costumas de 42 Ron, care in magazin era 113 Ron). am fost surprinsa de neconcordanta asta si am intrebat ce se intampla. Raspunsul a venit prompt: e de vina adaosul comercial!!!
oare chiar asa sa fie adaosul comercial de peste 100%... am fost de-a dreptul dezamagita... si le-am si "sugerat" sa specifice si pe site lucrul acesta.
in general eu asa fac cu cumparatul hainelor, mai intai le vad pe site, si pe urma merg in magazin... nu imi place sa ma plimb gura casca prin magazine, mai ales daca sunt aglomerate, de multe ori marfa nu este expusa vizibil, sau vanzatoare nu te lasa sa iei haina in mana decat daca vrei sa o cumperi (acest caz mi s-a intamplat la un magazin "respectabil" de la care nu ma asteptam la asa ceva. am facut o mica sesizare printr-un e-mail si de atunci nu am mai vazut vanzatoarea respectiva... probabil ca s-au luat masuri). insa niciodata pana acum nu mi s-a intamplat sa intalnesc un adaos comercial atat de mare. de obicei pretul care este pe site il gasesc si in magazin (cu sau fara TVA).
v-am impartasit experienta mea... ca nu cumva sa fiti si voi luate prin surprindere de chestii de genul asta!
numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

pai atunci fa asa...cand ai chef de probe fugi la magazin,probezi tot ce ti-a placut de pe site,multumesti frumos pleci acasa...,intri pe site si comanzi fix modelul si marimea probata...simplu si fara discutii...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

buna idee... asa o sa fac ;)
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

M-am uitat si eu pe site cu gandul ca imi comand un costum de baie pe care l-am vazut la Pepos, magazinul din Iulius Mall, dar nu l-am gasit pe site . Deci trebuie sa incerc la magazin, totusi e destul de ok pretul la cel pe care am pus eu ochii, vreo 60 de ron.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Va rog frumos daca stiti ce inseamna la aceste costume de baie marimea L-XL -XXL
Nu am Mall si nici alte magazine de unde sa pot verifica marimile.
se potriveste oare un Xl pentru marimes 46-48?
ma puteti ajuta cu un sfat?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Daca voi le-ati vazut in magazin, arata chiar asa bine in realitate? ca pe site sunt cateva chiar dragute...

Iar ca marimi cam cum sunt? oscilez intre S si M la un costum intreg (am 1.62m, 53kg, 70C la sutien). As lua S, dar imi e teama sa nu fie mica partea de sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, dar vad ca nu ai decat cateva modele la vanzare ....
Sunt cateva si mai frumoase in catalogul de 2008 care, dupa cate se pare, nu sunt la vanzare .... O sa-i sun sa intreb!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Mall-uri adaosurile sunt intre 0 si 600%...asa ca se poate si mai rau.

Eu nu m-as risca sa iau costum de baie fara sa-l probez inainte. Chiar daca e o firma de la care am mai cumparat, difera totusi de la un model la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gata, am gasit mai multe modele ... sa vedem daca ma hotarasc sau nu sa ma risc ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

E absolut normal ca in magazin sa fie mult mai scumpe produsele.Se plateste chirie,angajati,utilitati.
E un lucru care se stie,e logic,nu avem de ce sa ne miram.

De aceia,firmele care nu au magazine si vand pe net au produse mai ieftine.Pentru ca nu au atatea costuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

LauraT, eu le-am vazut in relaitate si mi-au placut foarte mult, sunt foarte frumoase, si au multe modele la ei in magazine.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput