Histerectomie totala laparoscopica

Histerectomie totala laparoscopica | Autor: LuisaTL

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Acum aproximativ 10 zile mama mea a fost operata la Spitalul Militar din Bucuresti.
Problema n-a fost insa una foarte grava de s-a recurs la aceasta interventie, dar s-a impus recurgerea la aceasta operatie ( cale vaginala laparocopic, i-a fost scos tot), insa acum nu se simte foarte bine. Desi refacerea imediat dupa interventie a fost foarte buna (fata de o operatie clasica) acum se plange de dureri (nu cedeaza decat dupa analgezice, antiinflamatoare) si inca mai are sangerari. In rest nu are alte simptome. Ea e un pic ingrijorata daca este totusi normal sa aiba dureri destul de mari, dupa aproape 2 saptamani.
Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi pe cineva care a suferit aceeeasi interventie sau a avut pe cineva si sa-mi spuna cate ceva legat de refacerea de dupa operatie si cam cat dureaza.

Va multumesc mult,

Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LUISA nu am facut aceasta operatie.....am facut o laparoscopie operativa, adica mi-a scos un chist ovarian si m-am refacut tare tare greu....cam o luna.....acu' nu stiu ce sa-ti spun....daca are durerile astea de ce intreaba medicul care a operat-o?? De ce nu merge la un control , la o ecografie sa vada ca totul e ok acolo? Histerectomia nu e o operatie usoara si deci, nu cred ca refacerea se face rapid. Mergeti la medic sa vedeti ca totul e ok, si ca are durerile astea , intocmai ptr ca e o operatie destul de naspa. Multa sanatate si sa ne mai scrii despre cum se simte.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Si mama mea s-a operat laparoscopic, e adevarat de colecis si a avut dureri destul de rele dupa. S-a intors la medic, a fost consultata, a facut ecografie...facea si temperatura la un moment dat.Intrase nitel in panica desi a lucrat in domeniu. S-a rezolvat cu antibioticul adecvat..dupa vreo saptamana de zacut.

Sanatate mamei tale.

Mergi la inceput