Ai fost foarte curajoasa silviuta ! Dumnezeu o sa te ajute !
Eu iti tin pumnii ! Numai bine !
Este oribil ce s-a intimplat!!!
Nici nu stiu ce sa-ti spun... Parca era ieri cind iti ziceam ce analize se mai fac in ultimul trimestru de sarcina! Este ingrozitor ca astazi sa aflu...
Ma alatur si eu celorlalte fete si-ti spun sa nu-ti pierzi speranta, sa incerci sa fii tare... Of!
Iti doresc mult noroc!
Otilia&LaAdelita
Va multumesc dragele mele tuturor pentru cuvintele frumoase ,gandurile bune si incurajari!Intr-adevar ,viata merge inainte,si nu pot decat sa incerc sa-mi gasesc energie si optimism ,pentru viitor.Cred,cu convingere ca Dumnezeu imiva da alt sufletel,si astept sa treaca timpul mai repede pentru a-mi implini aceasta dorinta.Ma bucur ca sunteti "aici" in fata mea ,si pot sa va inpartasesc gandurile si framantarile mele.Va promit ca o sa fiu tare,si optimista,pentru ca nu-i asa "si maine e o zi!"
Eu am vazut mesajul tau de cand l-ai postat, dar nu am stiut ce sa-ti scriu...m-am intristat tare mult cand am aflat ce ti s-a intamplat...acum, ca te-au mai imbarbatat celelalte mamici, am avut si eu curajul sa-ti scriu aceste cateva cuvinte...imi pare tare rau ...sunt alaturi de tine, silviuta!
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza