personalul din spital...oribil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Si totusi Tulcea nu e in jud.Galati?

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Hei, stiti vorba ceia: zambiti, se poate si mai rau!
Cumnata mea a fost internata anul trecut la Colentina. Misumau gandacii pe pereti! Cu injectia la fel, a venit cu siringa pregataita din cabinet , la ea in salon. La perfuzie nu vroia sa schimbe furtunelul cand a venit cu a doua punga, iar daca cumnata nu ar fi fost indeajuns de obsedata incat sa urmareasca asistenta, se alegea cu furtunelul babei din patul de alaturi. A facut scandal si ne-a chemat sa o luam acasa. Nu exista medic de garda la ea pe sectie in duminica aceea!
Si mai am experiente si din alte spitale....
Dar, am si experiente placute! La I.O.M.C. tot timpul am fost tratati corespunzator. Si cum piciul meu are preferinte sa se imbolnaveasca in week-end, am fost de cateva ori bune pe acolo. Sunt medici foarte buni acolo.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by nona_denis

Hei, stiti vorba ceia: zambiti, se poate si mai rau!
Cumnata mea a fost internata anul trecut la Colentina. Misumau gandacii pe pereti! Cu injectia la fel, a venit cu siringa pregataita din cabinet , la ea in salon. La perfuzie nu vroia sa schimbe furtunelul cand a venit cu a doua punga, iar daca cumnata nu ar fi fost indeajuns de obsedata incat sa urmareasca asistenta, se alegea cu furtunelul babei din patul de alaturi. A facut scandal si ne-a chemat sa o luam acasa. Nu exista medic de garda la ea pe sectie in duminica aceea!
Si mai am experiente si din alte spitale....
Dar, am si experiente placute! La I.O.M.C. tot timpul am fost tratati corespunzator. Si cum piciul meu are preferinte sa se imbolnaveasca in week-end, am fost de cateva ori bune pe acolo. Sunt medici foarte buni acolo.

Mami de Denisache

Ce furtunel sa schimbe? Ala care e bagat in vena prin fluturas nu se schimba , se introduce in alta sticla de ser . iar cu seringa , am spus, nu se prepara in saloane si zau ca nimeni nu se inghesuie sa fure o seringa. :)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Xio, daca nu esti ruda de gradul intii cu pacientul ca sa aiba incredere in tine, desigileaza siringa in fata pacientului, nimeni nu e obligat sa te creada pe cuvint. Si apoi e complet neigienic sa mergi juma de spital plin de virusi cu siringa desfacuta in mina,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Xio, daca nu esti ruda de gradul intii cu pacientul ca sa aiba incredere in tine, desigileaza siringa in fata pacientului, nimeni nu e obligat sa te creada pe cuvint. Si apoi e complet neigienic sa mergi juma de spital plin de virusi cu siringa desfacuta in mina,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

pai nu trebuie sa mergi cu ea prin tot spitalul, ca are capacelul acela peste ac care se scoate doar cand incarci seringa.
Eu inteleg cam de toate , pana la un punct. Adica asa cum se intreaba unii daca acul este steril sau nu (sa fim seriosi , pt. ce iti trebuie o seringa?), ne putem intreba daca asternuturile sunt spalate sau nu , daca spatula este noua sau refolosita , daca bisturiul este sterilizat sau nu etc.
Nu stiu ce se practica inainte , dar acum problemele astea cred ca sunt depasite.

:)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by heraflorina

waw !! eu votez sa nastem acasa .asa ceva nu este posibil.cred ca o sa-miiau copilul si o sa plec acasa daca se poarta asa. nu e posibil-vor bani-multi .sa le fie rusine.

floppy

nasterea acasa nu este o alternativa numai ca sa scapam de asistentele needucate. Eu mai bine ma cert cu ele decat sa pun in pericol viata copilului sau viata mea.
Pt Monk: Nu suntem nevoiti sa acceptam orice vaca pe post de asistenta sau medic in spital sau in cabinete, doar pt ca suntem in Romania. Ei sunt platiti din banii publici, pot fi reclamati, pot fi schimbati. Si pana cand stam cu mainile-n poale si acceptam orice pt simplu fapt ca asta-i tara noastra, nu se va schimba nik.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by XIO
iar cu seringa , am spus, nu se prepara in saloane si zau ca nimeni nu se inghesuie sa fure o seringa. :)

si atunci ma intreb ce facea cu ele asistenta care a ft prinsa ca folosea aceeasi seringa de mai multe ori, intr-un spital de boli infectioase !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LiliaToma

quote:
Originally posted by XIO
iar cu seringa , am spus, nu se prepara in saloane si zau ca nimeni nu se inghesuie sa fure o seringa. :)

si atunci ma intreb ce facea cu ele asistenta care a ft prinsa ca folosea aceeasi seringa de mai multe ori, intr-un spital de boli infectioase !!!

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Nu am nici cea mai vaga ideea, dar la fel ca in povestea cu maidanezii , daca o persoana inconstienta a facut asa ceva nu trebuie sa suspectam pe toata lumea ca vrea sa ne omoare.
si spun asta din prisma omului care lucreaza benevol in spitale , steril , dar mi se mai intampla sa nu deschid si sa prepar in fata pacientului injectia de exemplu.
De-asta spun ca daca ajungem sa suspectam orice , nu mai mergem nici la cumparaturi , ca doar au fost cazuri in care pe strada te intepa cineva cu un ac infectat cu HIV si gata toata povestea.
E ok sa fi vigilent , dar nu trebuie sa exageram cu acuzatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si aici, atit in spitale, cit si in cabinetele medicale din afara spitalelor, toate seringile se incarca cu ceea ce este necesar inainte de a veni la patul bolnavului/outpatientului, asa cum s-a mai scris. Este ras-verificat de citeva ori atit continutul siringii cit si numele pacientului, dar se vine cu seringa pregatita de la stationul asistentelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:

draga mea asa este in toate spitalele nu numai la tine,

Nu chiar. In spitalele din Tg.Mures si medicii si asistentele sunt cu totul diferiti de ceea ce s-a descris mai sus.

Criss si Alex (11.05.2003)

Criss, please...am si eu niste amintiri din spitalele din tgmures la polul opus de ale tale; nu putem generaliza-nici aspectele negative, nici cele pozitive;

http://www.floriinro.ro/

Love all. Trust a few. Do wrong to none

Mergi la inceput