*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
A venit coletul de pe 19 mai, dar scrisoarea de pe 13 nu
Asta e, se pare ca s-au prins francezii ca am bagat cod cu FDP 0 si m-au taxat. Sau m-a lucrat Posta.
Sambata iau coletul. Revin cu impresii.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor uituca cum sunt in ultimul timp n-am mai intrat aici sa pun linkuri la ce am primit, de fapt si coletul abia azi l-am ridicat eu am luat numai haine de gravidute daca intereseaza pe cineva o sa pun linkuri dar acum mi-e lene

ella am vazut ca ai primit sandalutele si le-am pus si eu acum in cos nu am avut curaj pana acum ca nu stiam ce marime sa iau mai ales ca picioarele mele parca is puse la dospit se fac seara ca niste gogosele

vreau sa va rog frumos sa-mi dati si mie codul cu setul ala de plaja cu rogojina si prosopel, nu de alta dar am comanda mica de vreo 5 produse si as vrea sa vina colet

pupicisi multumesc anticipat

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Set plaja = 78662.

Fetelor, voua va merge codul la gentile de voiaj? Mie nu.

Diana, da, e perfecta fusta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Set plaja = 78662.

Fetelor, voua va merge codul la gentile de voiaj? Mie nu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

saru'mana!

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna fetele,

Va urmaresc de mult timp si as vrea sa dau o comanda pt pitica mea. As vrea sa stiu daca a cumparat cineva setul acesta pt fetite. Cat de inalt este caruciorul, poate fi impins de o fetita de 1 an si jumatate ~80 cm inaltime? Are stabilitate?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7407149&SizeCode=99999&Quantity=2&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=54&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Multumesc in avans.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

quote:
Originally posted by puselu

Buna ,

poti sa-mi spui te rog unde anume in c-da ai plasat numele Thea ,pt.ca nici mie nu-mi accepta comanda ?

Multumsc !

Pai am scris numele www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5066069&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=Thea%20Maria&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">aici.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am incercat sa trimit de pe noul cont dodo-ul ala si nu ma lasa. poate daca nu as vrea sa fie personalizat cu numele Theei l-as putea comanda! Pe noul cont imi merge codul pt setul de genti.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Laura, pai pe noul cont se pp ca nu ai primit nici un cod inca, nu ai facut nici o comanda. O sa primesti codul de bienvenu, probabil, cod de bun venit pt noii inscrisi si de-abia mai tarziu si alte coduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ioana, multumesc la fel! Remarcasem si eu "perechea" Maria si Stefan mai tanara cu doi ani .

Ultima comanda am dat-o cu gentile de voiaj. Sunt tare curioasa cum sunt si mai ales cat de roz . Aveti vreo poza pe undeva?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by iriss27

Buna fetele,

Va urmaresc de mult timp si as vrea sa dau o comanda pt pitica mea. As vrea sa stiu daca a cumparat cineva setul acesta pt fetite. Cat de inalt este caruciorul, poate fi impins de o fetita de 1 an si jumatate ~80 cm inaltime? Are stabilitate?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7407149&SizeCode=99999&Quantity=2&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=54&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Multumesc in avans.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

E foarte haios, il are o prietena de-a mea..caruciorul e cat un carut normal de jucarie, destuld e stabil, merita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput