*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by aissa
- www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-arena.aspx?productid=324136459&documentid=414708&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> costumul de baie - n-am ce-i reprosa, decat ca nu ma arata mai slaba. Si pe asta l-am luat tot 48 (cel de anul trecut mas.48 de la Taillisime imi era cam mare) si am avut ceva probleme in partea de sus, am bagat putin dificil bretelele...dar de asta eu sunt vinovata....

Aissa, cand iti iei costum de baie intreg, dupa ce dimensiuni te orientezi mai mult? Pipet, talie, sold? Ca eu nu ma incadrez la o anumita marime a lor daca adaug toate variabilele. Poate ar trebui sa faca o masura speciala pt mine

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Fetelor, frumoase lucrusoare ati primit! Sa le purtati sanatoase si iubite!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Croco, foarte frumoase hainutele tale. Spune-mi te rog,
www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert-la-redoute-creation.aspx?productid=324135462&documentid=207608&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">BALERINII ce marime i-ai luat? Eu port 38 dar am piciorul un pic mai lat in fata, oare asta e marimea care mi s-ar potrivi? Sunt din panza nu?

Fetele, cand incep reducerile masive? Cand e data oficiala pt startul lor?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Salutari la toata lumea! Sunt noua pe acest forum....am scris ieri, insa am uitat de o introducere ...ceva (upss), aveam creierul prajit k ma stresasem toata ziua sa le trimit astora de la LR o plangere. Multumesc de raspunsuri si sa fiti frumoase in noile hainute celor care ati primit pachetul. Eu mai astept.....da nush ce sperante mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Prietena mea a primit ieri ditamai coletul comandat pe 29.04. Daca inca vin din aprilie...nu va grabiti sa intrati in panica!

Si oricum, orice plangere ati face mai devreme de 4 saptamani de la data comenzii nu v-o ia nimeni in considerare!!!! Cred ca scrie si la ghid asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Liviana, balerinii sunt din panza teapana iar marginuta alba de sus este buretata. La marimi nu bag mana in foc ca eu sunt intre doua marimi. Dar cred ca daca porti 38 atunci 39 ca ar fi prea mari.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Fetele, incerc la coduri de vad numai cifre!!!Nimic nu merge...
Cine ma ajuta cu un fp 0!!!
Rog frumos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by cristina_dm

Fetele, incerc la coduri de vad numai cifre!!!Nimic nu merge...
Cine ma ajuta cu un fp 0!!!
Rog frumos!!!!

45381

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Nu imi apare in suivi ce am comandat, apare asta:

Nous avons bien reçu votre commande du 27/05/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous

Ce sa inteleg?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Nu imi apare in suivi ce am comandat, apare asta:

Nous avons bien reçu votre commande du 27/05/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous

Ce sa inteleg?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

ca nu ti-a luat comanda si articolele pe care le-ai comandat nu vor aparea in veci acolo.

Mergi la inceput