mergem la epilat
Raspunsuri - Pagina 3
melany72 spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Melany, e buna cosmeticiana ta? As vrea si eu sa imi vina acasa o cosmeticiana buna.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Abia acum am vazut intrebarea ta...eu zic ca f buna.Dar important e sa te simti bine in prezenta ei. La mine vine odata pe luna si ma epileaza f bine.Singurul meu of e tot durerea....
melany72 spune:
Vad ca ziceti de lidocaina...e un calmant dupa cate stiu eu....dar mi-e ca dau si tot ma doare.
Pe picioare, eu ma fac numai pana la genunchi ca atat am nevoie nici pe mine nu ma doare, axila e suportabil spre nu durere, mustata e ok dar imi dau lacrimile....chiar si anal e mai putin dureros decat partea de la "muntele lui Venus"...acolo e nenorocire la mine....
Oricum de epilat trebuie sa ne epilam...nu avem incotro....
Eu am ales sa ma epilez total ca e cel mai igienic dp meu de vedere...iar la mare e si mai misto...ca nu stai sa te uiti tot timpul cum e slipul, sa nu se vada ceva...etc...
deya spune:
Da zicea anca sa stergi cu spirt,ea asa a facut si efectu trece intr-o ora doua(efectu de amorteala sau na ce se intampla de nu mai simti durerea asa crunta),cam asa .Eu am intrebat la farmacie costa 120 de mii de lei ,12ron nu?sau cum vine......nici nu e scump....
Sa mai scrieti daca mai incercati careva......
melany72 spune:
V-am zis ca pana termina tot mi-a si trecut durerea?...cred ca am uitat...nu stiu daca merita sa ma mai dau cu cine stie ce substante...lasa ca nu mor io din atat!
deya spune:
Hehe melany bravo!eu tot imi cumpar nu de alta da atat ma vait la femeia aia de mi si rusine deja.....oare altele nu fac urat?nu se vaita?
vio_dia spune:
Din cat am citit, lidocaina este un anestezic local, nu un calmant.Cand il pulverizezi pe portiune de piele cum e, iti amorteste locul respectiv? As vrea sa o folosesc si eu si sa ma epilez singura inghinal cu ceara, insa mie frica ca daca amorteste prea tare locul sa nu fiu tentata sa pun ceara prea fierbinte si sa nu simt si pe urma sa ma trezesc cu vreo arsura de toata frumusetea.
Lo_li_Ta spune:
Toleranta la durere de influentata si de perioada ciclului in care te gasesti. Cel mai bine e pe la jumatatea ciclului ca zilele din preajma perioadei menstruale(inainte sau dupa)sunt mult mai "dureroase".
Exfoliere cu ce pentru firele de sub piele? Mie au inceput sa-mi apara dupa ce am schimbat cosmeticiana o scurta perioada si se pare ca m-a cam nenorocit tipa. Am incercat toate gelurile exfoliante, loofa si nimic. Ma inrosesc la maxim, dar firele de par se vad undeva deeeeparte dub piele parca.
melany72 spune:
Ma, eu am probleme cu cate un fir care creste sub piele, dar dupa ce-l scot la suprafata am observat ca iese cu tot cu radacina...si rezolv inflamarea cu betadina.
Vio, iti place sa traiesti periculos...eu nu am atata curaj.
Si eu ma plang, dar cosmeticiana ma intelege...imi zice ca ea se face de vreo 20 de ani inghinal si tot o doare...asa ca ma accepta...
Are dreptate si Lo_li_ta, dar nu prea ne nimerim mereu sa fie intr-o perioada "buna" dpdv al durerii...
Suntem niste eroine ce mai tura-vura...parerea mea.
vio_dia spune:
De fapt, ar fi prima data cand m-as epila singura inghinal cu ceara si binenteles ca ma cam tem ca n-o sa-mi iasa figura, insa am citit topicul fetelor cu "epilatul cu zahar" si m-am gandit si eu sa incerc, poate reusesc Deocamdata nu incerc cu zahar, ca am vazut ca e cam complicat procedeul de "fabricare" a pastei epilatoare, ca sa zic asaMi-am cumparat un aparat cu ceara de unica folosinta de la BYLY,l-am gasit la New Life, si scrie ca ceara se indeparteaza cu apa, asa ca daca nu reusesc sa ma epilez ca lumea, macar nu raman cu ceara pe mineAaaah, si ceara e cu ciocolata cica, cred ca de-aia ma incantat asa ideea sa ma epilez singura
Melany72, daca reusesc, o sa ma cred viitoarea Lara Croft, sau mai stiu eu ce super-eroina... Da' sa nu ma laud inca, ca acus vin sa ma vait ca mi-am smuls si o bucata de piele cu parul aferent, sau fara par
deya spune:
da......sa nu zic ce nu si-a facut efectu....restu nu vreti sa stiti prin ce am trecutpoate nu l-am lasat cat trebuie...da la mine nu a functionat