mergem la epilat

mergem la epilat | Autor: ama1357

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!

am si eu o intrebare.
de cand am inceput sa ma epilez, am facut-o intotdeauna singura cu aparatul, iar in zonele mai intime am bagat lama si m-am descurcat destul de bine desi de fiecare data ma plang ca ma doare.
prietena mea merge la epilat si acolo o fac cu ceara si zice ca nu o doare, ma tenteaza si pe mine, dar nu stiu um trebuie sa ma duc imbracata mai ales in ceea ce priveste zona mai intima.
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Cu bikini Ama!E ok sa mergi cu lenjeria ta obisnuita, eu am mers cu chilot tanga.

Insa, am avut o experienta f urata, pt. ca pe mine m-a durut destul de rau, cu toate ca, la fel ca si tine, o prietena mi-a spus ca ea citeste reviste in timp ce o epileaza cosmeticiana...nici nu simte cine stie ce disconfort.
In schimb eu abia ma abtineam sa nu o trag de mana pe tipa...de durere..

Deci, atentie, pt ca fiecare percepem altfel durerea, bineinteles si in functie de cum a fost epilata zona inainte...dupa lama/crema...e mai dureroasa indepartarea firului cu ceara

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Normal ca la inceput doare, dar incet va disparea durerea.
Daca te-ai facut cu lama ai firul mai gors , e ceva mai durero , dar eu spun ca merita.
Iar la intrebarea cu ce sa te imbraci...depinde ce vrei sa-ti faci , ca daca vrei o epilare totala dai joc si bikinii de pe tine , iar daca nu ok in tanga.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Depinde f mult si de mana cosmeticienei (cred ca asa se zice!!!!!) si de cat de mult incalzeste ceara, de cat de buna este, de ce radacini posezi la firele de par si nu in ultimul rand de gradul de suportabilitate.
Eu uneori ma fac total si rezist, dar acasa uneori ma fac si cu penseta, deci am un grad de rezistenta super.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Chiar ieri am fost si m-am facut inghinal, total, cu ceara dupa 7 -8 luni cu crema. Doare prima data, depinde si de gradul tau de rezistenta in fata durerii dar si de mana cosmeticienei. Eu m-am pregatit ptr o durere mare si iti spun sincer ca nu a fost deloc mare, chiar f suportabila iar despre efecte nu mai vb. Nu se compara pielea epilata cu ceara cu cea facuta cu crema sau LAMA.
Eu sunt PRO ceara.
Imbracata, lemjeria intima obisnuita este k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Ma tot bate gandul sa ajung si eu la cosmeticiana,si am si eu ceva intrebari...cam cat costa,si daca se face ceva ca sa nu se irite porii,eu am probleme,imi ies pe urma epilarii ca niste cosulete mici ce arata jalnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vezi ca sunt unele cabinete unde iti dau un slip de unica folosinta (din material din ala cum sunt si halatele de unica folosinta), asta ca sa nu existe riscul sa iti pateze slipul tau de ceara.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Eu m-am facut acasa inghinal cu ceara de unica folosinta. Pana acum ma faceam cu lama si m-a durut rau dar de acum inainte cred ca nu o sa ma mai doara chiar asa.
Pt picioare am un aparat mai vechi Braun si as vrea sa-mi iau unul Philips HP6409/03 cu atenuator pt durere. Are cineva? E bun.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Eu ma fac de vreo 5 ani cu ceara calda, vine cosmeticiana acasa.Pana atunci nu ma facusem decat pe margine cu lama si tuns scurt cu forfecutza. Ma doare de mor (inca)..ma fac total inghinal+anal...dar cand termina fata ma simt asa bine ca- mi vine s-o pup.

Stau in popoul gol din cauza de total...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Melany, e buna cosmeticiana ta? As vrea si eu sa imi vina acasa o cosmeticiana buna.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Merg de multi ani la epilat cu ceara calda de unica folosinta, total in zona intima ma fac de destul timp si sunt foarte multumita.Da doare, sincer n-am auzit pe nimeni si nici de la cosmeticiene sa nu doara, insa depinde si daca ai o piele ferma, se trage mai usor, de tipul de par, grosime, rezistenta ta la stimuli durerosi etc
In primul rand faci un dus cald inainte de epilat te ajuta mult, poti sa-ti iei tanga, chilot normal eu am fost cu ambele si a fost ok, n-a trebuit sa-l dau jos pur si simplu l-am indepartat pe-o parte cat sa aiba acces.Sa fie o culoare inchisa, fiindca ai toate sansele sa-l murdaresti de ceara si sa fie un material mai natural de ex bumbac, ca si asa transpiri acolo de emotii si de la ceara se mai lipeste de piele daca nu-l dai jos.Dupa care ii ceri sa te dea cu crema sau pudra cu antibiotic, asta in prealabil dupa ce te-a dat cu ulei dupa epilat.E bine sa ai si tu acasa Baneocin pudra/crema este ieftina si previne infectiile.Acasa 24 de ore nu faci dus, pielea este sensibila, nu dai cu lotiuni, spray-uri in nici o zona, in caz ca nu vrei sa faci vreo iritatie.
Hai ca m-am intins, cel mai important e sa mergi la un salon curat si o cosmeticiana care sa-ti inspire incredere.Te vei simti tare bine dupa ce o sa vezi ca firul de par va creste mai rar si vei avea pielea mai fina.Nu se compara cu epilatorul, acum daca ai o pilozitate redusa probabil ca e mai convenabil cu celelalte alternative.

Mergi la inceput